|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:08 pm Předmět: |
|
|
bože Maky ja tě miluju  promin Drapere....proste mame stejnej vkus  a ja to prostě nevydržim neříct :D je božská
edit. : děkuju za krasnou 9ti hodinovou smenu v práci, uzasne jsem se bavila, :D a šílene mocko vam to přeju ....opravdu mam radost z vás větší než z těch mrtvol dneska a BTW Maky jsi Terminator fakt, byt ladná při pole dance a zvedat takovy rakety....smekam srdíčko, jsi neuvěřitelná. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | JEŠTĚ NEBYL SEX!!!!! Draper se jeví hrozně neoblomný a říkal, že si to chce nechat až na ten pravý okamžik, aby to jako zpečetilo naši pravou lásku. Zatím mi píše básně a recituje mi je pod balkonem. Na striptérku dobrý ne??? |
To je pravda Ja se strasne stydim pred Makuskou svlict, takze to musim uhrat na neco jinyho a ramantika , zda se, maximalne zabrala
Sex az po svatbe samozrejme
Zlata
moc krasne jsi to napsala, dekujem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Sex az po svatbe samozrejme |
Věř mi....tolik času nemám se s tebou crcat..... jsem přece..... jak jsi to napsal????? Kontroverzní "prostitutka" ...na to nezapomínej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: út květen 10, 2016 1:51 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st květen 11, 2016 7:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 11:27 am Předmět: |
|
|
streda 12.5.
- posilovna tahy (MišMaš)
Warm-Up
8min celkem - prvních 6min sklon 6st. rychlost 7,5km/h, poslední 2min. sklon 15st. rychlost 6km/h
drep
20kg x 10
40kg x 7
50kg x 5
60kg x 5
70kg x 1 + 1 fail
70kg x 1 fail
50kg x 8
seated legpress
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 14 (nohy na uzko)
65kg x 10
bench press
20kg x 12
30kg x 5
35kg x 5
40kg x 3 + 2 s dopomoci
35kg x 5
30kg x 10 + 25kg x 10 + 20kg x 10
HS - inclined chest press
20kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10 + 20kg x 15 + 10kg x 20
extenze JR za hlavou v sede
6kg x 10
8kg x 10
10kg x 10
10kg x 10
10kg x 10
HS - obracene kliky na badlech
20kg x 15
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 10 + 20kg x 20 + 10kg x 40
military press
10kg x 10
15kg x 5
20kg x 5
20kg x 5
-jelikoz Makuska nema cas , tak jsem byl poveren zapsat jeji vcerejsi trenink pod mojim vedenim, bo stejne vim lepe nez ona, co vsechno vcera cvicila. Komenty necham na ni, ale jedine, k cemu se vyjadrim, bude drep. Po nekolika rozcvicovacich seriich si poprve v zivote nalozila 60kg a krasne s tim drepla 5 opakovani, coz jsem byl docela prekvapenej, zada byly ok, tak jsem naznal, ze 65 pujde taky. To ovsem byla verze pouze pro ni a opet se mi povedlo ji trochu obelstit a nalozit ji tam 70kg pro jedno opakovani, protoze jsem vedel, ze je to jen v hlave a ze na to ma a nemylil jsem se , mela na to .Prvni opakovani dala uplne krasne sama s hloubkou mirne pod paralel, pokusila se jeste o druhe, ale sla trochu vic do predklonu, a byl z toho spis takovy hybridni good morning s dopomoci. Ovsem trvala na tom, ze tam mam vahu nechat, byt stale v domneni, ze je na cince 65kg. Druhy pokus uz ovsem nevysel podle jejich predstav a fail byl uz pri prvim opakovani , za coz ale muze jen a pouze Raptor, protoze nas tam prisel rozptylovat a rozesmivat , takze nebyt jeho , urcite by to ted drepla alespon 10x (no dobre mozna jen 8x ) No kazdopadne zlepseni je to o 15kg, protoze vice jak s 55kg dosud nikdy nedrepovala
Sice je asi pro holku, co nedela zavodne pwl zbytecne zkouset si maximalky a delat to pravidelne rozhodne nebude, ale slo mi zejmena o to prekonat v hlave ten blok z vyssich vah, coz se doufam povedlo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 12:17 pm Předmět: |
|
|
Co k tomu říct???
- na trénink jsem šla s heslem "Dneska už mě drahoušek na těch vahách neojebe - budu si to počítat." - no viditelně má na mě větší vliv, než jsem si myslela....  Naprosto bez výčitek na mě použil včera zastrašovací taktiku "Máš tam 65kg, tak opatrně a soustřeď se." přičemž dokonce nelenil dát na jednu stranu činky jiné kotouče než na tu druhou (samozřejmě váhově stejné), ale tak, aby se to ze strany, kde jsem stála, zdálo fakt na těch 65kg.....takže to, že tam mám o 15kg víc než jsem kdy dřepovala, mi jaksi fakt vůbec nedošlo.
Při prvním failu mě to tak nasralo, že jsem (když ty kotouče začal sundávat), jen houkla "Nech to tam." V DOMNĚNÍ ŽE TO JE 65KG a rozčileně odkvačila k baru pro vodu a zpátky do klece... Ten parchant mi tam fakt nechal těch 70kg... připočtu-li úterní kardio zaměřené na nohy a Raptorovy poznámky, které dokázaly všechno kromě zpevnění středu těla, tak se ten druhý fail dal čekat..... ovšem kde se zůstal flákat můj spotter???? No zakecaný s Raptorem!!!! Jaké bylo jeho překvapení, když jsem se tam s nevybíravým slovníkem málem doslova seskládala i s činkou za krkem do krásnýho kotrmelce....se i zafuněl jak to se mnou rval zpátky do háků.
Takže věřím, že aktuální maxko změřeno stačí a budeme se moc poklidně vrátit k normálním vahám. Jsem ráda, že jsem si to maxko zkusila....cíl byl letos dřepnout svoji vlastní váhu plus něco málo navíc.....tak máme květen....to ujde.
Zbytek tréninku....těžký, náročný, vyčerpávající, ale senzační....Draper ví o čem mluví, ví jak trénovat, ví kolik se toho dá z lidí vytáhnout, tak aby je ztrápil, ale nezničil (tuším, že jsem mu včera u benche i nadávala  ) .....škoda, že tyhle tréninkový metody neumí aplikovat sám na sebe.
A protože pomsta je sladká.....v sobotu před Acro Yogou bude Draper pod mým vedením strečovat.
No těším se NE-SKU-TEČ-NĚ!!!!  A můj milovaný věřím taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 1:27 pm Předmět: Makuska |
|
|
Hej to je super výkon, sem ani netušil k čemu tam dochází za tím rohem  (já měl starostí dost sám se sebou)  . _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
Miri děkuju moc, ale buď rád, že jsi to neviděl. Normálně se mi tam lže!!!!  (nemůžu se dočkat v pátek svojí domovské posilovny).
Mimochodem.....po tom, co jsem tě včera viděla, začínám nabývat přesvědčení, že kulturistika musí být hrozně náročná v přípravě na soutěž. Ty snad jedeš na level nesmrtelnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|