|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: po květen 16, 2016 9:16 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | vo fabii je aj naraz v 40km/h smrtelny, takze pozor |
To je pravda. To mě nenapadlo.... Ale zas udržet to na dálnici mezi svodidly, to by měla zvládnout i blondie.
| Judson napsal: | Kdyby si nekdy jela za modrym fordem focusem combi, co by te take desne vytacel, tak to sem ja ))
Pres 2000 otacek nejdu, a rozjezdy mam taaaak pomale ))
Spotreba 4,3, realna asi urco trochu vic. |
Zlatko řidiči přede mnou mě nikdy nevytáčí. A budu pamatovat na to, že modré Focusy mě už vůbec nemají vytáčet.... Ovšem 4,3???? Wtf???? Já dneska dojela za 6,8.
Horší je to, když se mi ňáký trapný Fiat lepí na pr*el. Tam už je to malinko horší a lehce mě to vytočí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:00 am Předmět: |
|
|
Já mám teda spotřebu podle tankování 7.4 a když jedu vyloženě dálku tak mívám 6.4 a nějak se z toho nehroutím... Ono paradoxně ti šetřiči co jez děj na spotřebu pak zaplatěj mnohem víc na opravách motoru
Ad 160 km/h ve fábii - to už hraničí s pokusem o sebevraždu :) ale každý svého štěstí strůjce... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Já mám teda spotřebu podle tankování 7.4 a když jedu vyloženě dálku tak mívám 6.4 a nějak se z toho nehroutím... Ono paradoxně ti šetřiči co jez děj na spotřebu pak zaplatěj mnohem víc na opravách motoru
Ad 160 km/h ve fábii - to už hraničí s pokusem o sebevraždu :) ale každý svého štěstí strůjce... |
Krátkodobě....vítr v zádech...z kopce dolů.... to úplně samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
Já teď udělal 160 ve Focusu RS, ale to bylo jen díky nepozornosti, Respektive nechal jsem se unést... Ve fábii to dotlačit na 160 už musí bejt slušnej horor :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:16 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Já teď udělal 160 ve Focusu RS, ale to bylo jen díky nepozornosti, Respektive nechal jsem se unést... Ve fábii to dotlačit na 160 už musí bejt slušnej horor :)) |
To si piš....víš co mi to dalo práce???? Ale zase myslím, že jsem vyhnala všechny pavouky ze všech součástí motoru. V RS Ochcávce (bývalé služební) to šlo podstatně líp.
Btw. anketní otázka do placu....kolik jste kdo jeli max. autem (jako řidič - ne jako spolujezdec)??? Pojďte se prásknout ať v tom nejsem sama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:25 am Předmět: |
|
|
Podle gpsky 200 v i30ce, na to ze to ma jen 84kw v nafte, tak to jde :) Ve své prastare fobii 170, ale z kopce
Grimley, ty jsi jel v tom novym 4x4 focusu rs? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:31 am Předmět: |
|
|
Lunreal: přesně tak  ... V modrým krásným focusku.... Pak to trochu bolelo, když jsem parkoval a věděl, že vylezu a je konec
Pak mi chvíli připadalo že ten můj nejede a je línej jak veš, teď už si to zase sedlo a pohoda... Ale musím říct že to zrychlení je neuvěřitelný...zfleku předjedeš i klidně ve stovce.... No a když jsem si pak zkoušel zablbnout lehce v zatáčkách, no prostě chvíli jsem přemejšlel o půjčce a že do něj půjdu.... Po tejdnu už jsem to rozdejchal a uklidnil se _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:34 am Předmět: |
|
|
Makuska tak porid zase motku :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:36 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Lunreal: přesně tak ... V modrým krásným focusku.... Pak to trochu bolelo, když jsem parkoval a věděl, že vylezu a je konec
Pak mi chvíli připadalo že ten můj nejede a je línej jak veš, teď už si to zase sedlo a pohoda... Ale musím říct že to zrychlení je neuvěřitelný...zfleku předjedeš i klidně ve stovce.... No a když jsem si pak zkoušel zablbnout lehce v zatáčkách, no prostě chvíli jsem přemejšlel o půjčce a že do něj půjdu.... Po tejdnu už jsem to rozdejchal a uklidnil se |
V te modré je uplne epic. Taky jsem si ho uz parkrat nakonfiguroval na netu, ale kdyz jsem pak videl ze by pulka myho platu sla na splatky auta, tak jsem si to vzdy rozmyslel :D Ale do budoucna... no mozna radsi koupim rychlejsi motorku. Co ten tvuj fireblade, koupil jsi nakonec neco? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:43 am Předmět: |
|
|
Taky si říkám, že jednou si pořídím takový žihadlo :)
Faroše jsem nakonec nepořizoval z mnoha důvodů... Jedním byly ušetřený prachy, jedním bylo že se potřebuju připravit na dva roky studia ještě, takže třeba až potom, i když to uvažuju spíš už o tom RSku, i když cena asi nižší moc nebude a ojetýho bych nekupoval.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
Nezavodim!
Jezdim maximalne na tempomat
Ale nechal jsem se treba unest,kdjyz jsem si predjizdel nakladaka, a nejakemu hosikovi v BMW starsim nez on sam se to zdalo pomalu a zacal me zurive problikavat, tak jsem na to slapl.... A vim,ze pri 3250rpm jedu 182 ( jeho jsem videl naposledy nekdy kolem 150) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po květen 16, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Nezavodim!
A vim,ze pri 3250rpm jedu 182 ( jeho jsem videl naposledy nekdy kolem 150 ) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 16, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
U me 160km/h, v aute i na motorce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|