Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc se sakra z nasich danni plati neco takoveho ?
http://www.novinky.cz/krimi/401028-mladik-poslal-sestre-vzkaz-na-rozloucenou-v-akci-je-vrtulnik-psovod-i-hasici.html

Je plnoletej a neni zadny podezreni, ze chce spachat neco protizakoneho. Tak at ho nechaj byt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis si uvedomit ze depresia je tiez choroba. Zdravi clovek sa nebude tuzit zabit. No a je u nas bezna prax pomahat chorim ludom, tak preto.

Ak v buducnosti pri soferovani dostanes infarkt a nasledne sa vyburas, budu ta zachranovat hasici/zachranka, mame sa potom tiez pytat preco ta zachranuju z nasich dani?
AHOLA

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Musis si uvedomit ze depresia je tiez choroba. Zdravi clovek sa nebude tuzit zabit. No a je u nas bezna prax pomahat chorim ludom, tak preto.

Ak v buducnosti pri soferovani dostanes infarkt a nasledne sa vyburas, budu ta zachranovat hasici/zachranka, mame sa potom tiez pytat preco ta zachranuju z nasich dani?

Judson: "Z nasich dani" idu peniaze aj na ozajstne hovadiny, trebars aj na prehliadky priestorov kde niekto falosne nahlasil bombu, alebo na vymyslene projekty urcene len na to, aby to slo niekomu do vrecka. Pomoc ozajstnym nestastnikom by som neriesil...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154338-mladou-divku-napadla-skupina-migrantu-policie-ji-rekla-aby-si-obarvila-blond-vlasy-a-nenosila-sexy-obleceni/

....chce se mi zvracet!
Makuška

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154338-mladou-divku-napadla-skupina-migrantu-policie-ji-rekla-aby-si-obarvila-blond-vlasy-a-nenosila-sexy-obleceni/

....chce se mi zvracet!

Evropa se v prd*l obrací....fakt že jo.
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezká zpráva, člověk má hned takovou agresivnější náladu.
Ikee

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

....chce se mi zvracet!

Koukám, že je to všude stejné. Znám případ, kdy v Ústí n. L. znásilnili dva chlápci holku, která se vracela z diskotéky. Když to ohlásila na policii, praktiky se jí vysmáli, že si za to může sama. Ať se na sebe podívá, jak vypadá a že nemá sama takhle vůbec courat. Že se nemá co divit.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Pak mi začal dávat ruce do vlasů a dal jasně najevo, že v jeho kulturním prostředí nejsou žádné blonďaté ženy ."

Wtf, to jí dal jak najevo, když mu nerozumněla? Pantomimou?
Každopádně je to smutný, když policie neumí chránit svoje občany.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Hezká zpráva, člověk má hned takovou agresivnější náladu.

presne
ja si nedovedu predstavit, ze kdokoliv tady z fora, byt by to byl ten nejmensi prcek, by se jenom dival
snad se nepletu....
cipinek

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel ty ženy to pochopí zcela pozdě, až to bude všude velký průser, tak budou muset volit protimigrantské strany, která pak v případě vítězství ve volbách vyřešní migranty z hodiny na hodinu, policie pak dostane příkaž všechny pochytat, narvat do dobytčáků a ten vlak se zastaví až v Itálii na pobřeží, kde migranti dostanou příkaz marš do vody a plav..., jiná možnost není, současní politici nikoho neochrání, žijí si ve svých hlídaných čtvrtích, jezdí s ochrankou...
sovajs

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych rád viděl, jak pochytáš milion imigrantů a nacpeš je do vlaků

Jinak jestli vypadala jak blonďatá kurva, tak měla štěstí, že ji tam ještě neoprcali. Tím se jich nechci zastávat, ale myslím, že by to udělalo i dost NEimigrantů (čti starousedlíků?:D).
cipinek

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sovajs napsal:
To bych rád viděl, jak pochytáš milion imigrantů a nacpeš je do vlaků

Jinak jestli vypadala jak blonďatá kurva, tak měla štěstí, že ji tam ještě neoprcali. Tím se jich nechci zastávat, ale myslím, že by to udělalo i dost NEimigrantů (čti starousedlíků?:D).

jak to dělal Hitler? nějaký jeho poskok věděl o každém židovi na všech Německem ovládaných územích, je to kruté, ale nevidím jiné východisko...
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sovajs napsal:

Aha, tak z podobných idiotů se rekrutují policajti, o kterým mluvila Ikee. Ty se prober kamaráde, až se to stane Tvojí dceři, jistě se podobnou vtipnou poznámkou tady budeš bavit taky
sovajs

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to cipinek: Tak až si zvolíme dalšího Adolfa, tak já půjdu o dům dál.

to bombay: Nějak postrádám, kde v mé poznámce měl být vtip. Pokud si myslíš, že by to neudělali i normální (?) lidi, tak asi žiješ v nereálném světě. Nesnažil jsem se tím nijak snížit hrůznost toho, co se stalo ale každý musí naprosto logicky říct, že pokud vypadá ta holka vyzývavě, tak má větší šanci stát se obětí než kdyby tam stále 150kg matrona. Že by to tak být ale nemělo, s tím souhlasím.
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vtip? Možná jsem to vztahoval ke smajlíkovi. Moje chyba.

A ne, opravdu si nemyslím, že by to udělalo dost starousedlíků.

A za další, pokud vypadala jako blonďatá kurva...to znamená co? Pro Tebe to bude zmalovaná ženská, s minisukní, megavýstřihem a s laciným vyzývavým chováním. Pro muslimy ale blonďatá kurva bude každá, která nebude mít nikáb, burku, hidžáb či jak se tyhle pytle jmenují. Obyčejně oblečená holka v úplejších džínách, nebo kratší sukni a halence, nedej (křesťanský) Bože třeba v obtáhlých legínách, která mně a snad i Tobě přijde normálně slušně evropsky oblečená, je pro tyhle vírou posedlé vypatlace automaticky podřadný objekt, kterému můžou šahat mezi nohy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: