|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: st duben 20, 2016 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st duben 20, 2016 4:49 pm Předmět: |
|
|
Musis si uvedomit ze depresia je tiez choroba. Zdravi clovek sa nebude tuzit zabit. No a je u nas bezna prax pomahat chorim ludom, tak preto.
Ak v buducnosti pri soferovani dostanes infarkt a nasledne sa vyburas, budu ta zachranovat hasici/zachranka, mame sa potom tiez pytat preco ta zachranuju z nasich dani? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 17, 2016 7:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 17, 2016 8:06 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154338-mladou-divku-napadla-skupina-migrantu-policie-ji-rekla-aby-si-obarvila-blond-vlasy-a-nenosila-sexy-obleceni/
....chce se mi zvracet! |
Evropa se v prd*l obrací....fakt že jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 17, 2016 8:16 am Předmět: |
|
|
Hezká zpráva, člověk má hned takovou agresivnější náladu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út květen 17, 2016 8:20 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154338-mladou-divku-napadla-skupina-migrantu-policie-ji-rekla-aby-si-obarvila-blond-vlasy-a-nenosila-sexy-obleceni/
....chce se mi zvracet! |
Koukám, že je to všude stejné. Znám případ, kdy v Ústí n. L. znásilnili dva chlápci holku, která se vracela z diskotéky. Když to ohlásila na policii, praktiky se jí vysmáli, že si za to může sama. Ať se na sebe podívá, jak vypadá a že nemá sama takhle vůbec courat. Že se nemá co divit. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út květen 17, 2016 8:40 am Předmět: |
|
|
"Pak mi začal dávat ruce do vlasů a dal jasně najevo, že v jeho kulturním prostředí nejsou žádné blonďaté ženy ."
Wtf, to jí dal jak najevo, když mu nerozumněla? Pantomimou?
Každopádně je to smutný, když policie neumí chránit svoje občany.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 17, 2016 9:36 am Předmět: |
|
|
bohužel ty ženy to pochopí zcela pozdě, až to bude všude velký průser, tak budou muset volit protimigrantské strany, která pak v případě vítězství ve volbách vyřešní migranty z hodiny na hodinu, policie pak dostane příkaž všechny pochytat, narvat do dobytčáků a ten vlak se zastaví až v Itálii na pobřeží, kde migranti dostanou příkaz marš do vody a plav..., jiná možnost není, současní politici nikoho neochrání, žijí si ve svých hlídaných čtvrtích, jezdí s ochrankou... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: út květen 17, 2016 10:53 am Předmět: |
|
|
To bych rád viděl, jak pochytáš milion imigrantů a nacpeš je do vlaků
Jinak jestli vypadala jak blonďatá kurva, tak měla štěstí, že ji tam ještě neoprcali. Tím se jich nechci zastávat, ale myslím, že by to udělalo i dost NEimigrantů (čti starousedlíků?:D).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 17, 2016 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: út květen 17, 2016 12:07 pm Předmět: |
|
|
to cipinek: Tak až si zvolíme dalšího Adolfa, tak já půjdu o dům dál.
to bombay: Nějak postrádám, kde v mé poznámce měl být vtip. Pokud si myslíš, že by to neudělali i normální (?) lidi, tak asi žiješ v nereálném světě. Nesnažil jsem se tím nijak snížit hrůznost toho, co se stalo ale každý musí naprosto logicky říct, že pokud vypadá ta holka vyzývavě, tak má větší šanci stát se obětí než kdyby tam stále 150kg matrona. Že by to tak být ale nemělo, s tím souhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 17, 2016 12:26 pm Předmět: |
|
|
Vtip? Možná jsem to vztahoval ke smajlíkovi. Moje chyba.
A ne, opravdu si nemyslím, že by to udělalo dost starousedlíků.
A za další, pokud vypadala jako blonďatá kurva...to znamená co? Pro Tebe to bude zmalovaná ženská, s minisukní, megavýstřihem a s laciným vyzývavým chováním. Pro muslimy ale blonďatá kurva bude každá, která nebude mít nikáb, burku, hidžáb či jak se tyhle pytle jmenují. Obyčejně oblečená holka v úplejších džínách, nebo kratší sukni a halence, nedej (křesťanský) Bože třeba v obtáhlých legínách, která mně a snad i Tobě přijde normálně slušně evropsky oblečená, je pro tyhle vírou posedlé vypatlace automaticky podřadný objekt, kterému můžou šahat mezi nohy. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|