mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.5.pátek ,FIT AURA FRENŠTÁT

BICEPS+PŘEDLOKTÍ
(STROJE TUFF STUFF PROFORMANCE)

biceps
Drag zdvihy na multipresu (tempo op.4-6) + Zdvihy na stroji s oporou loktů (tempo op.4-6)
[/b]
1.supersérie=> 25kg x 10 op. + 45.4kg x 9 op.

1 minuta odpočinek

2.supersérie=> 25kg x 7 op. + 45.4kg x 6 op.

1 minuta odpočinek

3.supersérie=> 20kg x 8 op.+ 1op. statické držení + 31.8kg x 7 op.+ 1 op. statické držení

předloktí
Kladiva s lanem na spodní kladce (tempo op.4-6) + Obracené zdvihy na spodní kladce (tempo op.4-6)

1.supersérie=> 49.9kg x 6 op. + 27.2kg x 6 op.

1 minuta odpočinek

2.supersérie=>
49.9kg x 5 op.+ 1 op. statické držení + 27.2kg x 5 op.+ 1 op. statické držení

16 minut!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2016 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.5.sobota ,FITNESS CLUB RELAX VSETÍN

KVADRÁKY
(STROJE LAX NEW GENERATION)

Předkopy (tempo op.4-6) + Přední dřep (tempo 2-2)

1.supersérie=> 32kg x 13 op. + 70kg x 15 op.

odpočinek-po ss sparinga

2.supersérie=> 32kg x 10 op. + 60kg x 12 op.

odpočinek-po ss sparinga

3.supersérie=> 28kg x 9 op. + 60kg x 12 op.

Power Super Squat
(tempo op. 4-6)
1s. 60kg x 20 op.
2s. 80kg x 11 op.

19 minut!!

Rychlost opakování 4 vteřiny pozitivní a 6 vteřin negativní fáze je opravdu nářez a kurevský to bolí
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2016 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15.5.neděle,FIT AURA FRENŠTÁT

KOZENY
(STROJE TUFF STUFF PROFORMANCE)

a)
Střihy na protisměrkách (tempo 4poz.-6neg.) + Bench na šikmé l. na mulťáku (tempo 4poz.-6neg.)
1.superset=> 31.8kg x 9 op. + 60kg x 4 op.
2.superset=> 27.2kg x 6 op. + 50kg x 4 op.+40kg x 2 , 2 a 2 op. DROP SET+REST PAUSE

b)
Rozpažky na stroji (tempo 4poz.-6neg.)
1.set=> 40.8kg x 6 op.
2.set=> 31.8kg x 7 op.+ 2 , 2op. a 1 op. statické držení REST PAUSE

14 minut!!
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.5.úterý,FIT AURA FRENŠTÁT

ZÁDA (STROJE TUFF STUFF PROFORMANCE)

a)
Horní kladka-úzký paralelní úchop (tempo 4 vteřiny pozitivní-6 vteřin negativní)
1. => zahřívací set => 31.8kg x 10op.
2. => pracovní set => 54.4kg x 8op.
3. => pracovní set => 63.5kg x 4op.+1,1,1 REST PAUSE a 1 STATICKÉ OP.

b)
Pullover na kladce v kleče (tempo 4 vteřiny pozitivní-6 vteřin negativní)

1. => zahřívací set => 22.7kg x 8op.
2. => pracovní set => 40.8kg x 8op.
3. => pracovní set => 49.9kg x 6op.

c)
Přítahy k pasu v předklonu na multipresu (tempo 4 vteřiny pozitivní-6 vteřin negativní)

1. => pracovní set => 40kg x 9op.
2. => pracovní set => 60kg x 5op.+1,1,1,1 a 1op. REST PAUSE

d)
Hyperextenze (tempo 4 vteřiny pozitivní-6 vteřin negativní)

1. => pracovní set => 8op.
2. => pracovní set => 8op.

26 minut

Nově zařazeny zahřívací série.....Poslední 3 dny pociťuju únavu,jsem ospalý atd. tekže snižuju frekvenci tréninku=více odpočinku a regenerace,trénink 3x v týdnu,nohy zkusím trénovat každý 5-7 den,zbytek cca každý 9.-14. den.,poslední dobou jsem cvičil dost často a ne krev,takže se to začalo projevovat,zítra odpočinek-regenerace a ve čtvrtek pokud budu ok dám doma nohy.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:

Rychlost opakování 4 vteřiny pozitivní a 6 vteřin negativní fáze je opravdu nářez a kurevský to bolí

Pavle, efektivita tréninku se bohužel neposuzuje ani podle bolesti, ani podle odtréhovaného času, ani podle žádných jiných ukazatelů, jediné co je podstatné jsou výsledky.
A ty jsou u tebe na mrtvém bodě už několik let?
Kdyby za mnou přišel můj bankéř, že mi poradí jak investovat peníze a já měl po několik let na účtě pořád stejně, asi bych ho změnil. Tedy už o hodně dřív, než za několik let. Ty si toho svojeho bankéře držíš a ještě ho všude vychvaluješ, jak je dobrý... a přesvědčuješ ostatní:)
madball

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie, sice nemáš stejnýho bankéře, ale ty výsledky budou stejný:

Hulkie napsal:
jedna věc je jistá, jednou týdně stačí pro udržení svalů:)

Na druhou stranu je pravda, že to bereš tak, jak to je.

A já bych s těma 20 tréninkama od začátku roku po 3 měsíční pauze kvůli zranění a nasranosti z toho měl taky radši mlčet.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shazuju, cvičím jednou týdně, svaly drží, tuk ubývá, tak si nejsem jistej, jestli výsledky jsou stejný... když budu cvičit třikrát týdně, půjde mi síla v ketogenní dietě nahoru? nejsem si zcela jist:)
madball

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se pak trochu nabízí otázka, jestli Pavel musí (vůči tobě) hubnout, kolik čase strávíš na kole a kolik času dohromady stráví cvičením Pavel a kolik ty, aby to bylo úplně fér.
Ale já to počítat nebudu, já si chtěl jen rejpnout do rejpala. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem přibíral na podzim, odjel jsem si Korteho, přibral z 97 na 105 kg v průběhu pár týdnů, zlepšil si dva osobáky včetně mrtvoly klasikou o cca 10-15 kg po 20 letech cvičení. teď prostě není čas tolik cvičit, na léto jsou mi svaly celkem ukradený a tak chci zhubnout. na kole jsem byl zatím jednou:) a nedělám to kvůli hubnutí, ale kvůli kondici.
ale moje priority už jsou trochu jinde a cvičení je mi v podstatě ukradený... nicméně jsem si odzkoušel, že jsem schopen se pořád ještě zlepšovat, když se tomu věnuju.
pro mně bude důležitý mít do létě six-pack a to je hlavně o jídle, resp. ne-jídle...
madball

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, konečně se dostáváme k cíli. Třeba je pro Pavla priorita cvičit tak, aby ho to bavilo, což je tímto způsobem...
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Super, konečně se dostáváme k cíli. Třeba je pro Pavla priorita cvičit tak, aby ho to bavilo, což je tímto způsobem...

super, protiname cilovou pasku, pokud tomu tak skutecne je, tak at vsechny nepresvedcuje o tom, ze HIT nebo HD uzasne funguje a prinasi vysledky, protoze to se evidentne nedeje:)
madball

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesvědčovat může, ale evidentně bez nějakýho úspěchu, protože nevím o tom, že by tady na fóru někdo cvičil stejně. Možná se tady sem tam vyskytne nějaký to TUT.

Vy jste vlastně takoví dva tvrdohlaví mezci, co se bezvýsledně přesvědčujou navzájem a cílová páska je v nedohlednu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: mozno mas ciastocne pravdu, ale ta dogma ktorej sa mb drzi je proste provokativna. Vezmi si jeho posledny koment o regeneracii...je odpaleny po tychto treningoch? Ktore sa koncia skor ako zacinaju? Ty tomu veris?

Bez potreby dat jeho krv a moc na rozbor si trufam povedat, ze jeho telo zvladne nasobne viac a s dobrymi vysledkami. A to hovorim ja ako clovek s tipujem podpriemernou genetikou a nie idealnou regeneraciou. Stacilo by nejazdit do zlyhania a drasticky zvysit pocet pracovnych serii a frekvenciu (a dostat sa na normalny trening tu..) a slo by to. Ved ludske telo nemoze byt tak mrandlave, len my sme lenivi. A co ludia co tvvrdo fyzicky makaju? Drevorubaci, kopaci, vykladaci vlakov. Ved keby sa telo tak rychlo pretrenovalo za pol roka si spalia vsetky svaly a zgegnu. Alebo su to vsetko supertalenti co kvoli najhorsim robotam sypu AS ?
madball

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn, když se někdo nechá vyprovokovat. :)

Já si myslím svoje o jistých stylech cvičení, ale nějak už nemám potřebu se o tom s nikým dohadovat a už vůbec ne v logu, kde je to víceméně zbytečný. To bych to musel mít hodně dobře zaplacený. :)

Spousta lidí má spoustu divných koníčků a dělá spoustu nesmyslů z pohledu jiných. To už je život. Třeba Hulkie nebo já si rádi rejpneme a v podstatě o tomhle je celá tahle zbytečná diskuze.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Přesvědčovat může, ale evidentně bez nějakýho úspěchu, protože nevím o tom, že by tady na fóru někdo cvičil stejně. Možná se tady sem tam vyskytne nějaký to TUT.

Vy jste vlastně takoví dva tvrdohlaví mezci, co se bezvýsledně přesvědčujou navzájem a cílová páska je v nedohlednu.

Moje zkušenost s HD: našel jsem skvělé přesvědčovací články od Mika Mentzera, přečetl je jedním dechem, vyzkoušel - a ono hovno. Pak jsem to zkusil ještě jednou a hovno na druhou,
perfektně dodržené všechny požadavky - a ještě jsem ztratil sílu.
Normální člověk si v takové chvíli řekne: no to je ale pičovina!
Pavel si v takové chvíli řekne: no to je ale geniální, dám tomu ještě asi tak 965krát šanci - a ještě bude ostatní přesvědčovat, jak je to úžasné, že sice nepřibral ani půl deka, ale zlepšil se v upažování na ramena ze dne na den o jeden a půl...
To prostě nesvědčí o zdravém úsudku dotyčného. Možná by mohl mít svůj topic jako Tommy. I když ten mi tak na nervy neleze, tam se tomu jenom zasměju...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: