Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 15.5.

- lekce pole dance
- tak po 14 dnech zase návrat k nedělnímu tyčkování
- lektorka si nachystala tak nějak kombinace silových věcí plus něco flexi...silových věcí bylo víc, takže síla šla rychle do háje zeleného
- prvky: Dragontail, Handstand split (viz foto - hnus na rameno a zápěstí...stojky na jedné ruce umí opravdu zabolet), Handspring, Shouldermount pro mě se závažím, přechod Brass Monkey to Scorpio plus nějaký lehčí kombinace...

Přemýšlím proč vlastně nemám víc fotek, když jsem sebou měla doprovod???

Plán týden:
Pondělí - posilovna tahy lehce
Úterý - kardio (běh venku pokud počasí aspoň trošku dovolí)
Středa - posilovna tlaky
Čtvrtek - volno
Pátek - (asi) strečing + možná kardio běh
Sobota - Acro Yoga
Neděle - Pole dance

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 16.5.

- posilovna tahy

- po zkoušení různých maximálních vah v posledních trénincích, zněly instrukce dneska úplně jinak "Naložíš si konstantní váhu a s tou pojedeš tolik sérií, kolik zvládneš precizní technikou." No tak jooooo....vo to nic.

Mrtvola
1x10x20kg
1x8x40kg

10x5x50kg

- síla by tam byla ještě tak na dvě série, ale kluci už si ze mě začínali dělat pr*el, jestli mi to jako není trapný tolik sérií... plus se ozvaly spodní záda - žádný extrém, jen únava

Supersérie 1) přítahy VČ v předklonu 45kg + 2) shyby nadhmat na široko s dopomocí
4x5+5

Biceps zdvih VČ
10x10kg
2x5x15kg
1x5x17,5kg

Biceps shyby podhmat na úzko na stroji s protiváhou
3x5 BW -20kg (poslední série -15kg)

Břicho supersérie +4kg na nohou 1) vznosy na stojanu + 2) přítahy kolen V-sit na zemi
3x8
- tohle bylo hodně výživný

Kardio běh 15min
Pás sklon 4st. 7km/h
Makuška

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 17.5.

Kardio
- běh venku 2,5km, 1/3 do kopce, 20min

- to je tak když se zmíníte, že vás honí mlsná a přespříliš aktivní drahoušek vám až pod nos do kanclu donese tak 3000kCal v čokoládě a sušenkách.... (jako odneslo to pouze Kinder Bueno, ale i tak se to pak muselo jít spálit - to je jasný).
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 5:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele, diky, ze me angazujete ve vasich pribezich. Cekam jak to dopadne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cekam jak to dopadne

To nás čeká víc.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Pratele, diky, ze me angazujete ve vasich pribezich. Cekam jak to dopadne

Mám takový dojem, že producenti usekli seriál hned po pilotu. Což je škoda, protože si myslím, že pilot sledovanost měl . Možná proto, že už to směřovalo k ratingu NC-17
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty to špatně sleduješ...... po pilotu přišel nástin dějových linek (kterého jsi autor), z nichž se rozvinula momentálně jedna úvodní, která je ve stavu, kdy se čeká na sex..... a začíná to být velmi vážné..... já snad budu muset požádat Drapera o ruku bo co.... Nicméně není vyloučeno, že pro případ, že by aktuálně probíhající dějová linka selhala, že by nemohlo dojít na využití jiných dějových linek.
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 19.5.

- díky zvráceným chutím a cheat kokinům čas na domácí K.O.

- sestava cviků klasická, ale cvičeno dost svižně

Warm-Up
6min

pauza 30sec

EMOM 11min
20x dřep

pauza 30sec

EMOM PYRAMIDE 11min
Kliky 10-1
+
Dřepy 1-10

pauza 30sec

TABATA 12x50/10sec rest
1) Angličáky
2) Horolezec
3) Baletní dřepy
4) Sklapovačky

pauza 60sec

AMRAP (3kola)
Zadní výpady s přítahem kolene na hrudník 10x levá
Kliky s dotekem ramene 8x
Zadní výpady s přítahem kolene na hrudník 10x pravá
Triceps kliky 8x

pauza 60sec

ABS +2kg na nohou vše bez pauz
Zkracovačky s nohama ve vzduchu (kolena 90st.) + Nůžky nohama nad podložku s oporou na loktech 3x8+8

Přítahy lokte k protilehlému koleni pravá,levá + Bicykl 3x8L+8P+16

Zvedání pánve vleže na zádech s nohama 90st. k tělu + Přítahy kolen vsedě na zemi (V-sit bez opory) 3x8+8

- tohle byl dobrý humus.....už vidím zítra ty tlaky v posilce...
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2016 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

streda 20.5.

- posilovna tahy

Warm-Up
eliptiCAL 5min , max tepovka 140/min

drep
20kg x 10
35kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 6
-v minulem treninku drepu jsem sly u drepu do vah, takze dnes ve znameni vyssiho objemu s konstantni vahou a s durazem na precizni techni, coz se i pres pocatecni nechut povedlo na vybornou . U prvnich 2 serii jsem nebyl uplne spokojenej s hloubkou , ktera byla lehce nad paralel, ale od 3. serie po velmi vyzivnem zakrupani v koleni a kycli :D uz to slo pekne mirne pod paralel, aniz by povolovaly kycle a ujizdely tak kolena do stran , coz u Makusky casto pri vetsi hloubce byva problem. Pauzy mezi seriema relativne kratke a kdyby nas netlacil cas, dala by serii pri zachovani stejne techniky vic. Priste pujdem zase trochu do vah, pokud den pred treninkem drepu nebude nejaky brutalni KaOcko , coz pak muze byt trochu kontraproduktivni

sumo drep
17,5kg x 10
17,5kg x 10
15kg x 10
15kg x 10

bench press
20kg x 10
30kg x 5
30kg x 5
35kg x 5
35kg x 5

30kg x 10
30kg x 10

-puvodni plan byl 5ky s 30kg, ale po 2. velmi lehkych serii jsem naznal, ze to je pro makusku prilis trapna vaha :D , a tak jsem 5 kilo prihodil, coz uz ztezklo tak akorat pro planovany pocet opakovani. U druhe serie ke konci uz velmi mirna dopomoc v mrtvem bode, ktery je asi 10cm nad hrudnikem a opravdu by stacilo do cinky odspoda fouknout a zbytek uz Maky dotlacila sama. Pak jsme 5kg ubrali a sly na pocet opakovani a nejen me , ale myslim ze i Makusku velmi prekvapilo, ze s tim zvladla dat sama a ciste 10 opakovani a to hned ve dvou serii, i kdyz ta druha uz byla hodne nadoraz, ale tak to ma byt .

tlaky jednorucek hlavou nahoru
10kg x 10
12,5kg x 10
12,5kg x 10
12,5kg x 10

military press
20kg x 5

25kg x 5
25kg x 5
20kg x 10

-me plany opet mirne narusene, protoze 20 kg bylo opravdu hoooodne smesna vaha, takze jsme pridali na 25. Prvni serie cisty tlak rameny,coz znamenalo PR, druha uz mirne do push pressu, ale i tak vetsinu prace odvedly ramena.Posledni serie na pocet reps opet velmi prekvapila, krasnych cistych 10 opakovani ciste rameny bez zapojeni spodni a stredni casti tela. A tady bych chtel vyzdvihnout techniku provedeni, kterou ma Makuska naprosto precizni

-dnesni trenink v Olomouckem Timpu. Fajn posilovna, prijemna rodinna atmosfera a sympaticti pohodovi lide , ovsem ja bych si tam asi nezacvicil :) . Trochu jsme to museli krounout kvuli casovemu pressu, takze chybel akorat triceps a kardio na zaver , ve ktere Makuska doufala, ze si vynahradi v noci, ale bohuzel opet smolicek

-jinak Makuska den odedne sili a progress je viditelny i na postave, hlavne na zadech a ramenech je to asi nejvic patrne . Sice porad mrmla, ze nechce rust ,ale myslim, ze ve skrytu duse je s vysledky spokojena
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2016 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podľa zápisu sa Makuška pomaly Drejpruje, o chvíľu bude mať tiež dvaapolmetrové zápisy trojhodinových tréningov. To má za tú acroyogu. Len tak ďalej.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2016 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Podľa zápisu sa Makuška pomaly Drejpruje, o chvíľu bude mať tiež dvaapolmetrové zápisy trojhodinových tréningov. To má za tú acroyogu. Len tak ďalej.

Treba si takhle vymenijou role a Draper zacne delat pole dance .
Judson

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
decarabas napsal:

Tak to by bylo
mirus

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2016 7:02 pm    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Ahoj, mám už po všem, tak bysme mohli dát trénink ve třech (a teď si budou všichni myslet, že jo trénink ve třech ). Samozřejmě jen lehce trénink a těžce sranda a zábava + někam si jít sednout a pokecat o normálním životě.
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Kámo buď klidnej....tenhle první půlmetr zápisu je za 1h 15min, protože fitko mělo sanitární den a v 19h nás prostě vykoplo...jinak by to bylo rovnou ten dvouapůlmetr a tři hodiny ve fitku....

Jinak za sebe můžu říct, že Draperovým tréninkům věřím. On je možná magor sám na sebe, ale jakmile trénuje někoho jinýho, tak přepíná do levelu profesionality a to říkám naprosto vážně.

V každém případě mít v každém tréninku PR je super.... to je to Draperovo "Zvedni to kurva." - ano, on se mnou takhle škaredě mluví při tréninku. Nicméně pak dokvačí na bar a je to zase ten můj zbožňovaný, jakého ho znám.

Ten bench byl hodně překvapivý, protože tenhle cvik miluju asi tak stejně jako Carabas...

decarabas napsal:
Skurvený posraný debilný buzerantský nenávidený benchpress:

plus mě osobně přijde, že se v něm prostě neposouvám.

Military press byl hodně fajnýýý.....jsem prostě silná jak silnica.

A že mrmlám, že nechci růst je pravda. A mrmlat budu....odmítám být prostě svalnatá slonice...já ty kila tahám nahoru na tyč a na té tyči mám vypadat žensky!!!!
(ale ty záda..... ty si pozoruju v zrcadle pořád.... héééééééč ještě six pack a budu spokojená)

Judson napsal:
TTeDy napsal:
decarabas napsal:

Tak to by bylo

Jako nevylučuju, že Drapera docpu i na tu tyč, aby měl drahoušek představu jaký to je tahat hodně kilo nahoru....ovšem pokud ho kdy na tyč vezmu, tak jedině do chlapských prvků...protože představa, že Draper provozuje ty naše prvky....tak to by mě asi i přešla chuť na sex, což mi připomíná, že tady by bylo na čase popojet....

Takže zatím zůstaneme u Acro Yogy...Drapera trochu nastrečuju a pak ho možná vezmu k tyči.

Miro viz Draperův log - klidně můžeme.

Naposledy upravil Makuška dne po květen 23, 2016 9:23 am, celkově upraveno 1 krát
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 22.5.

- lekce pole dance
- tentokrát s majitelkou studia - hardcore silačkou.....

- nemám jedinou fotku nic, protože to byl prostě humus...
- snad trilion silových věcí
- sólo prvky Hangman, Handspring Lift do zblbnutí (do mrtva - necítím ramena), Remi sit, Remi Classic

- kombinace: Invert Climb - Devils Point Shuffle - Remi sit - Invert - Jade - Scorpio - Scorpio Handstand - Handstand spin

- přechod Brass Monkey - Dragonfly

Totálně mrtvo. Chvílemi se mi chtělo omdlít a doma jsem odpadla na dvě hodiny do miminkovského spánku.

Plán týden:
Pondělí: Domácí K.O.
Úterý: volno
Středa: posilovna tahy (Draper si to furt plete - tahy mi píše jako tlaky a tlaky mi píše jako tahy, takže tentokrát opravdu tahy tzn. Mrtvola a spol)
Čtvrtek: kardio běh venku
Pátek: posilovna tlaky (bez záruky a bez trenéra )
Sobota: nevím - Acro Yoga....???
Neděle: buď pole dance nebo volno a rodinná oslava

JINAK VÍKENDOVÉ VELKÉ POZITIVUM - V PÁTEK JSEM POPRVÉ OD PROBLÉMŮ SE ZÁDY STREČOVALA - provazy skoro na plno (díky Draperovi), placky spíš lehce a bez over úhlů, ale je to tam a záda nebolííííííí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: