Vždycky v 9 v práci si u svačiny a kávu zapnu forum.ronnie.cz, najedu do Logů a kolečkem si otevřu zhruba 10 oken. Tebe s Vlkem jsem měl teď na začátku, přeskočil a nechal si na konec a opět dobře udělal. Chlapi, jste v Masters a jste tady nejvíc motivující a zvedající největší rance, klobouk dolů!
5 x 60
3 x 80
3 x 100
1 x 120
1 x 130
1 x 140
1 x 150 PR (atg, stopka, bez opasku)
3 x 147.5 PR
3 x 147.5
3 x 147.5
Tlak na lavičce úzkým úchopem
6 x 60
3 x 80
3 x 100
1 x 120
4 x 135
4 x 135
4 x 135
4 x 135
Pozvedy (sumo)
5 x 60
3 x 100
2 x 140
1 x 180
1 x 215
4 x 230 PR
4 x 230
Dneska to docela šlo. Na čelňácích mě Vlk vyhecoval, abych na rozcvičovací sérii se stopkou přihodil deset kilo, byl jsem překvapený, že to šlo. U pracovních sérií jsem byl i spokojený s hloubkou. Tlaky jsem nějak odpumpoval (poté, co jsem si šedesátku pustil na hrudník). Pozvedů jsem se bál, ale podařilo se mi trefit techniku. Vlk už chudák "přesluhuje" - tohle byl jeho sedmý týden bez přestávky a pořád přihazuje; nechápu, že ještě dokáže fungovat a něco zvedat, je vážně borec.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
jdu gratulovat jako první, parťáku... dnes a vlastně celý tento týden byl asi nejlepší, co jsi kdy předvedl, skvělá forma, tak ať ještě vydrží nejméně příští týden a pak si dáš zasloužený oraz
a já už teda spíše nefunguju, jen se snažím nějak přečkat... něco, co doufám, že se zlepší... ale na to, abych Tě hecoval, ještě sílu mám
Děkuju, jsi hodnej. Nezapomínej ale, že ty jsi svůj cyklus taky bez zaváhání splnil, pořád tě jenom dotahuju. A teď se dřeš navíc jen kvůli tomu, že máš tu trpělivost na mě počkat. Na příští týden jsem zvědavý, zkusím zregenerovat a dát do toho všechno.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
teda ty mrtvoly jsou fakt luxusní a ty tlaky ti vážně závidím... navíc všechno po čelňácích, kde si takovou váhu bez pásku ani neumím představit... jsem zvědavej co vám z toho vyleze až si dáte voraz na nějaký maximálky...
Už jsem tady dlouho nedal žádné poučné video. Takže tady je jedno od dědků pro dědky:
a tady je jedno o výživě a nabírání svalů.
ryvaru napsal:
teda ty mrtvoly jsou fakt luxusní a ty tlaky ti vážně závidím... navíc všechno po čelňácích, kde si takovou váhu bez pásku ani neumím představit... jsem zvědavej co vám z toho vyleze až si dáte voraz na nějaký maximálky...
Díky moc. :)
5 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
2 x 140
1 x 160
1 x 170
1 x 180 (doteď atg + stopka, jako vždycky)
4 x 190 PR
4 x 190
4 x 190
4 x 192.5 PR
Tlaky na lavičce
6 x 60
3 x 80
3 x 100
2 x 120
1 x 140
4 x 150 PR
4 x 150
4 x 150
4 x 150
Šestnáctý týden, uff. Úterky mám splněny, ještě mě čeká pátek. Na dřepy jsem se necítil, ale jak jsem vydřel tu první pracovní, tak už to šlo. Na poslední jsem ještě maličko přihodil, všechno samozřejmě bez pásku. Už tři týdny jsem bez doplňků, měl bych asi zas nějaké nakoupit. Jinak jsem rád, že jsem si po dlouhé době udělal i malý osobáček na benči. Vlk fantasticky zabral, jede už osmý týden bez deloadu, nechápu, že ještě vůbec chodí, natož, že si dělá osobáky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru