Super, nohy mohly jako prase a podle toho to i padalo, kdybych jel někde, kde by se dala odhodit činka tak už si věřim, že by konečně padlo na ty dřepy nějake fajn číslo, ´protože tam jde cítit rezerva těch deset kilo určitě. Jinak šlo všechno fajn. Hang clean šel čistě, v dřepu jsem to vždycky na pár vteřin stabilizoval, bohužel tam ještě ani náhodou není ten dynamický a pěkný pohyb, kdy se dsotat pod tu činku, ještě před tím mám celkem respekt.
_________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
10min. - power clean + thruster -50kg
10min. 40kg - 10x -hang power clean, snatch deadlift, front squat, deadlift, pushpress, back squat thruster, hang power snatch, power clean + 10x kettlebell swing + 10x výskoky na bednu
+ trochu prkrvení svalů na závěr.
Dneska už bylo dost vedro ale furt se to v mezích dalo udýchat, ale celkem brutus no. na konci jsem fakt deset minut jenom seděl a nemoh se hýbat.
Hodně náročný trénink. U cleanů jak prvních, tak druhých jsem nevypisoval pyramidu, která jim předcházela, takže reálně bylo těch pracovních sérií mnohem víc. Hang clean technicky i silově super, hlavně ty poslední série dost šlapaly, power clean a jerk, no to bylo každé opakování vydřené jako prase. Hodně znovu překvapily nohy, které si neodpočaly už ani nevím kdy a zase padaly slušné čísla.
Začlo zkouškové, takže tréninky vyjma nějakého deload rehabilitačního pumpování se nekonají, tak jsem si tu aspon hodil fotky abych si trošku kotroloval vyjma výkonů i svaly. jsem ted totálně hotový, doufám, že nějaká ta měnší pauza trošku pomůže. Jinak váha se pohybuju furt stabilně do těch 79kg. Dneska druhý den pauza, nějaké těžší cvičení asi až v neděli možná v pondělí, podle toho jak mi bude.
Stálo to za vyliž... Nějak jsem neměl moc energie, bylo dusno, horko a já se potil jako prase. Dost mě to zklamalo, nechápu proč ale po 4 dnech prakticky ničeho mě bolely spodní záda, nohy byly slabé, prostě na nic....
1.6.2016
Kombinace - Mrtvola v hang power clean v front squat v push jerk
3x1x70kg
3x1x80kg
3x1x90kg
3x1x95kg
3x1x100kg
Kombinace - power clean (1x) v push jerk (3x)
3sx70kg
3sx80kg
Kombinace - power clean (1x) v push jerk (1x)
3sx90kg (u posledni serie push jerk 3op)
3sx100kg
Push press
6x50kg
6x50kg
6x60kg
6x60kg
6x70kg
6x70kg
Hang power clean
3x3x70kg
3x3x80kg
3x1x85kg
3x1x95kg
Thrusters
6x3x70kg
Výskoky na bednu
Speed front squat
5x60kg
5x70kg
5x5x80kg
Cítil jsem, že nohy jsou silné ale nemoh jsem dneska praticky nic pořádného dát, protože už mám druhý den bolesti, tak to nechci ještě víc dojebat a dávat tam těžké tlakové věci. Z toho důvodu byly dneska hlavně dynamické cviky, co vyžadujou trh a nepůsobí velký tlak a viz. obzázek, pěkně jsem si dotrhal pracky. Ale bylo to fajn, nebýt těch bolestí, tak fakt dobre.
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
1x v 1x95kg
Superserie - Muscle up v Kettlebell swing
1x v 5x24kg
1x v 5x24kg
1x v 5x24kg
1 Arm Dumbbell Hang Snatch - prava v leva
2x1x30kg
2x1x33kg
2x1x35kg
2x1x40kg
Dřep
2x1x100kg
2x1x120kg
2x1x130kg
10x1x135kg
Push jerk
3x3x60kg
3x3x80kg
3x1x90kg
3x1x95kg
10x1x100kg
Po dost dlouhé době jsem se dostal k pořádnému cvičení..... Byl jsem hrozně rád, že jsem si zacvičil takže jsem váhy neřešil, snažil jsem se mít fajn techniku a užival si to, že cvičim...... Je to teď dost v piči no :D ..... funguju pár hodin denně jinak chrápu a jim jednou denně, to je tak maximalně unosne množství....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru