Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana konvalinka

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký den Maruško. Mám radost z Vašich pokroků. Jak jste teď na tom s extrémními rozahy? Cvičíte třeba provaz přes židli, nebo placku se zvýšenými kotníky? Přidejte pár fotek nebo video, jak se protahujete. Držím Vám palce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím Jančo,

k těžšímu strečingu jsem se vracela teď snad po ....co já vím...6 týdnech (asi??), takže do over úhlů jsem ještě nešla, ale jinak ano.
Cvičím rozsahy i přes rovný úhel. Over split já tak nějak počítám na knížky pod achillkou...došla jsem zatím na všechny tři díly 50 odstínů šedi a over placku zatím s těmi samými knížkami po 1 ks pod kotníky, rozštěp do cihliček (knížek) pod kotníky nehrotím - způsobuje mi pak potíže se zády a kyčlemi, takže ten mi úplně stačí dosednutý bez ničeho. Paradoxně nohy nejsou tak strašný problém...horší spíš strečovat záda a ramena. Ramena jakž takž, záda snad nepovolí nikdy....

Fotky pořídím příště. Na FB nějaký jsou, ale sem mě to nenapadlo přidat (i když něco málo tu je tuším taky) - napravím dodatečně.

Něco z FB:

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/12466213_10206995581681248_1858954464718008173_o.jpg
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/12473725_10207004231497488_2824475864124946550_o.jpg

Jinak díky moc za podporu. Potěší.... (tedy pokud nejste troll nebo někdo velmi vtipný...což by tady na fóru nebyl žádný div - to si neberte jakkoliv osobně).
Jana konvalinka

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký den, děkuji za odpověď. Jste fakt dobrá, že to takhle dáváte. Fotky ve fóru máte super. Na ten Váš facebook jsem nenašla odkaz. Našla jsem jen fit dezerty. Hodně úspěchů a jen tak dále.
Jinak troll nebo něco jiného nejsem.
Makuška

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 23.5.

- kardio běh venku 5km

- běhání s migrénou jako kráva je velmi výživný tělesný zážitek.....doprovázený diuretickými efekty navíc.....
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2016 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Streda 25.5.

- posilovna tahy

Warm-Up
8min pás sklon 4st vzdálenost 1km

Shyby nadhmat na široko
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 5

-pokud chce nekdo regulerne na*rat Makusku, staci vyslovit slovo shyby a tresky blesky zacnou litat :) A nedej boze ji u nich jeste blbe spottovat, to uz pak v zajmu vlatniho preziti radej utect nekam na Antarktidu a nikdy se uz radej zpatky do civilizace nevracet :D Prvnich par opakovani v kazde serii vzdy sama, pak s mirnou dopomoci (a to tak mirnou, ze jsem se kvuli tomu pohadali a ja malem odesel z treninku , ale pak jsme si nastesti vse objasnili a ja jsem radeji pomahal o neco vice nez jen mirne a vse bylo ok :D ) Pokud jde o dalsi zlepsovani se ve shybech, budeme zrejme muset nasadit jiny system a nebo alespon shybovat 2x tydne, jinak se to moc nepohne

Mrtvola
Osa x 10
40kg x 6
50kg x 5
60kg x 5

70kg x 5
75kg x 3

80kg x 0
80kg x 1 PR!!!
60kg x 8

-posledni trenink mrtvych tahu byl 3x 70kg , dneska Makuska 70kg zvladla s naprostou lehkosti 5x, takze jsme bez zbytecnych kalkulaci 5kg pridali. Predpoklad byl 3 opakovani, coz se povedlo a i kdyz to bylo uz tezke, byl jsem si naprosto jisty, ze 80kg 1x da. Prvni pokus, ktery jsem proti jeji vuli natacel na kameru, byl ovsem failnutej, pry protoze jsem to natacel :D , coz si ovsem nemyslim a podle me jen sla malo z nohou, coz ale bravurne napravila pri pokusu druhem, kdyz onech 80kg vylitlo nahoru rychlosti svetla, cimz si posunula osobak o 10kg. V posledni serii opet na opakovani , ovsem oproti minulemu treninku s vahou o 10kg tezsi a pri zachovani stejneho poctu opakovani , takze dalsi maly osobacek na svete. Celkem dneska na mrtvole 4x osobak, coz je vyborny vykon a za coz jsem na moji milovanou opravdu nesmirne hrdej .

Přítahy VČ v předklonu
40kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5 + 8 x 40kg + 12x 30kg + 15x 20kg

-u pritahu musim velmi pochvalit provedeni,protoze i presto,ze je to na holku jeji vahove kategorie celkem vysoka vaha,tak vse odcvicila naprosto striktni technikou bez jedineho skubnuti s sebou

Biceps shyby
makuska x 5
makuska x 5
makuska x 5

-tohle uz bylo o neco malo mene nasiraci nez shyby nadhmatem a nektera opakovani opet s moji mirnou dopomoci, ale jde hlavne o predkonani mrtveho bodu, kdy to pak uz dotahne sama

Biceps zdvihy VČ ve stoje
10kg x 10
10kg x 10
10kg x 10

-dneska jsem ji to chtel trochu zpestrit, takze jsem nasadil pomala opakovani se zastavenim v polovine drahy pohybu a naslednym dotahnutim nahoru a zmacknutim bicepsu. Myslim, ze to bylo velmi vyzovne a ze takove paleni bicepsu Makuska jeste nikdy nezazila

supeserie Břicho vznosy na stojanu + pritahy nohou v sede
+4kg na nohou + 3x8+8

Kardio 25min
sklon 3st. rychlost 6,7km/h - celkem 2,8km

-myslim, ze velmi povedeny trenink , zbytek at si doplni Makuska

Naposledy upravil Draper dne čt květen 26, 2016 6:59 am, celkově upraveno 4 krát
mirus

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 6:18 am    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Gratuluju super
jnerez

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně to Makuska pod Draperovým vedením drtí .
Makuška

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc kluci.

Co k tomu říct.....

Pokud jde o shyby..... NE-BU-DU TO DĚ-LAT !!!! NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM.... Já to nejdu dělat prostě...... Past vedle pasti pi..... (ne to nedořeknu ) boha já ten cvik nesnáším. Dementní kreténský úplně na ho*no shyby.
Asi takový nervy mě to stálo......

Uff...no jinak myslím, že u shybů si Draper včera otestoval, jaký temperament si vlastně pořídil. A zvládnul to s přehledem....nechal mě na tom sice oprávněně vytrápit páč jsem byla drzá, ale nakonec pochopil, že když se zastavím v mrtvém bodě, že dál už to fakt nevytáhnu, protože jsem prostě slaboch a Draper si tak musí trošku zatrénovat a potlačit mě trošku víc. A já se v rámci zachování klidu a míru budu věšet zřejmě po hrazdě doma....jen si ji musím nechat převrtat.

Zbytek tréninku už byl úplně úžasný....ten fail na mrtvole 80kg...to je taková ta úvaha "On tě natáčí vole, tak to neposer." No a ono houno samozřejmě....takže mě to vytočilo do běla, Draper mi chtěl přijít poradit, tak jsem mu řekla, ať nic neříká a prostě jsem to zvedla.

Tyhle silový věci mě fakt strašně baví a Draperovi v tomhle tréninku opravdu věřím, takže z toho mám sama velkou radost. (aspoň nějaká náplast na ty dementní kravský hnusný debilní zas*aný shyby)

Btw. ten biceps na konci.....no tak to byl mazec.....Draper mi pro příště vyhrožuje nějakým systémem 3x7 podle Zlaty, takže předpokládám, že to už se pak ani nepodepíšu. Mazec.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 26.5.

- Acro Yoga
- trénink na víkend na Drapera...zase ho něčemu přiučím....
- trošku protahovačka zad
- parťák techničtější a pauza mu prospěla - trošku mu přibyla síla...ovšem mě zase váha (díky Drapere - prý skutečně rostu)
- jako obvykle se slabším parťákem bylo pár pádů a failů - naštěstí bez větších následků s výjimkou zápěstí, který jsem si nějak pokroutila, tak snad to bude do zítra ok

Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

streda 27.5.

- posilovna tlaky

Warm-Up
pasL 6min , rychlost 6,5km/h

drep
20kg x 10
40kg x 5
45kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5
50kg x 5

sumo drep
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10

bench press
10kg x 10
20kg x 10
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5

superserie: tlaky hlavou nahoru na MP + miliry press
4x10 x 30kg + 4x10 x 15kg

triceps dipy mezi lavickama
3x5x (+15kg) + 3x5 (bw)

bricho pritahy v leze do svicky
4x10 +4kg na nohach

stojky 5xmax

kardio

30 minut, 3,5km , sklon 3 stupne

-nebyl jsem na treninku pritomen, takze zadne komentare
Makuška

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 28.5.

- ráno I.fáze kardio na lačno - běh venku 3km

- odpoledne II.fáze Acro Yoga
- po minulém týdnu pauzy s ohledem na kolena jsem Drapera zase překecala k tréninku....pauza evidentně prospěla, protože i když jsem mu naložila silový věci, tak zvládnul všechno včetně cartwheel, který jsem snad nikdy nezažila provedený tak pomalu a tahem.....
- co musím vyzdvihnout je Draperova naprostá ohleduplnost vůči mému eventuelnímu pádu - Draper to prostě nepustí i za cenu obrovského výdeje síly a energie....pokaždé jsem přistála bezpečně v měkkoučkém (Draperovi na hrudníku)
- jo a v rámci Acro rozcvičky jsem Draperovi zase nenápadně propašovala do tréninku trošku strečingu ramen, rukou a hrudníku a skoro si toho nevšim....ve chvíli, kdy přišla otázka "A tohle se jako dělá běžně v Acro Yoze???", jsem naznala, že začínám být podezřelá a šli jsme na prvky

Makuška

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A mimochodem......jedna část "pohybových aktivit" mi tu chybí.....heeeeeeč..... (Makuška je prostě nej nej nej nejlepšíííííííí)

Judson

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To fotite normal na samospoust a stihate to, nebo tam mate nekoho do trojky ?
DeGuise

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zklamán, myslel jsem, že to Draper vydrží do svatby. Asi zruším předplatný.
mirus

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 7:53 pm    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Gratuluju ke krásným prvkům (i k tomu jinýmu ).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: