|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: po květen 30, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 28/5 ZTRATA PANICTVI
|
Já stále nevidím změnu názvu logu!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 30, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
30/5
bench 6x6x90kg, posledni shazovaci
dotahy 5x5x200kg , 1x5x220kg
tlaky za hlavu na MP 6x6x60kg+konstrukce, 1x7x40kg (77 sekund), 1x21x40kg (dynamika 30 sekund)
fixed pulldown 7 serii
decline iso-lateral chest press (HS) 7 serrii 90kg-130kg
DY rows (HS) 8 serii 100-140kg
zadni ramena na PD 7 serii 150lbs - 250lbs
-uplne na hovno, uz me to zase nebavi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 31, 2016 11:47 am Předmět: |
|
|
31/5 RUCE
na hovno... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út květen 31, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
20/5
| Makuška napsal: | | Draper napsal: | TIME 4h 8 minut (vubec nechapu, jak se to mohlo stat )
-skvelej trenink |
Jo tak odtud plyne ta tvoje "zdrženlivost"!!!!!!
A pak se mě někdo zkuste zeptat PROOOOOOOČ JEŠTĚ NEBYL SEX?????
|
VS.
28/5
-vubec ted nemam radost ze svoji formy, protoze se neumim krotit v jidle |
VS.
31/5
| Draper napsal: | 31/5 RUCE
na hovno... |
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: út květen 31, 2016 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
| Draper napsal: | 31/5 RUCE
na hovno... |
decarabasove gifko -||-
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 6:33 am Předmět: |
|
|
2/6
FULL BODY
vcera jsem si dal FB trenink v Olomouckem Eurogymu a ac jsem si myslel, ze si na nove fitko ne uplne tak snadno zvyknu, tak Eurogym me prekvapil nad ma ocekavani a ac to rikam nerad ve vztahu k Mismasi, tak svym vybavenim, hlavne co se stroju tyka , je to zatim asi nejlepsi posilovna, ve ktere jsem kdy byl. Stroje znacky Panatta , imho lepsi nez Hammery a Life fitness, s vybornou biotechnikou , na kterych je opravdu radost cvicit. Jedine, co bych trochu zkritizoval jsou benchove laviccky, ktere byly dosti uzke a vubec jsem na nich nedokazal drzet balanc a litalo to se mnou do vsech svetovych stran a take zarazky na odlkadani cinky nesly nijak vyskove nastavovat , takze se mi z nich cinka trochu blbe odkladala a odebirala a druha vec osy, ktere jsou na muj kvus moc silne a u tezkych mrtvol by to mohl byt problem, protoze uchop dela u tohto cviku hodne . Jinak ale posilovna opravdu perfektne vybavena, obrovske prostory, ciste satny a sprchy, iontak zdarma, akorat teda, i kdyz jsem v recenzich na netu cetl neco o vyborne vzduchotechnice, tak okamzite pote, co jsem vesel do prostor posilovny ,mne do obliceje pleskl dost neprijemny dusny vzduch a ne moc dobre se mi po tehle strance cvicili, protoze jsem opet nestacil odsavat ty gejziry potu, co ze me valily
trenink vypadal nejak takto
bench, pritahy VC, tlaky na ramena na stroji, upazovani ve stoje, pritahy na stroji shora (vybotny cvik) , tlaky na stroji, bicps JR, biceps Ez, tricepsove stlacovani madel, triceps kladka . Vse 6-8 (vyjmecne vice) serii v ruznych poctech opakovani
II. faze ACRO YOGA
vecer pak acro yoga pod vedenim lektoru , bylo tam dost silovych prvku a asi nebyl uplne nejlepsi napad jit predtim cvicit, protoze ta sila, hlavne v rukach , vcera trochu chybela .... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 04, 2016 12:44 pm Předmět: |
|
|
4/6 PRSA, ZADA, RAAMENA , BICEPS, TRICEPS
bench press
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 9
80kg x 8
80kg x 8
pritahy vc v predkonu (podhmatem)
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
tlaky na stroji v sede (ramena)
80kg x 8
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
100kg x 5 + 60kg x 12
upazovani ve stoje
12kg x 15
14kg x 15
16kg x 12
16kg x 12
16kg x 12
16kg x 12 + 10kg x 20 + 10kg x 20
pritahy na stroji shora
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
120kg x 6 + 80kg x 15
sikmy bench na MP
80kg x 10
80kg x 9
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
bicepsovy zdvih JR ve stoje
16kg x 16
16kg x 14
16kg x 11
16kg x 10
16kg x 10
obracene kliky na bradlech
100kg x 15
110kg x 15
120kg x 12
120kg x 12
120kg x 10
120kg x 10
120kg x 10
120kg x 10 + 90kg x 15
bicepsovy zdvih VC ve stoje (pauzovane)
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 18
20kg x 18
20kg x 15
tricepsove stahovani kladky
45kg x 20
50kg x 20
55kg x 18
60kg x 12
60kg x 12
60kg x 12
60kg x 12 + 40kg x 20
TIME 1h 57 minut
-trenink opet v olomuckem Eurogymu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:17 pm Předmět: |
|
|
Sobota 11.6.
STREČINK
- Draper na svůj log kašle, tak mu to tady zaspamuju
- jestli já miluju shyby, tak Draper naprosto ZBOŽ-ŇU-JE strečing
- dnešek byl ve znamení prvního cíleného samostatného strečingu ramen, rukou a zad
- přinutit Drapera strečovat je asi stejně jednoduchý jako pro Carabase přestěhovat ledničku  nicméně jeho pokus o přístup "čím otrávenější a nasranější budu, tím víc ji naseru a ona mě vyhodí do gymu" jsem prokoukla a už z principu na něj nepřistoupila, takže se strečovalo...
- po pár úvodních humorných scénkách pod názvy "To nejde." "Nebudu to dělat" "Kur*a to je debilní fakt."  jsme najeli na seriozní strečing, Draper sklapnul a makal a dal do toho konečně maximum
- Warm Up: pozdrav slunci - trošku upravená verze bez kobry... tu jsme dali později a pro Drapera je to zatím zbytečně náročný cvik do rozcvičky
- rotace ramen s propnutýma rukama s ručníkem v ruce před tělo a za tělo
- rotace ramen v kleku s položením ramene a obličeje na zem a rotací druhé ruky ke stropu
- strečing zad - kobra ve dvou úhlech (polohách dlaní)
- ručník za zády v několika variantách:
* tah a propnutí spodní ruky směrem dolů
* tah horní ruky a její propnutí směrem nahoru s přítahem spodní ruky k lopatkám
* zdvih rukou spojených za zády v předklonu
- Draper se k tomu, jak to cítil, vyjádří sám, ale osobně vidím velký posun ve flexibilitě ramen a úhlů, kam si je Draper schopen dosáhnout na zádech a pak taky ve strečingu rukou, kde je největší progres vidět ve schopnosti ruce propínat, což by v jakékoliv poloze bylo před měsícem naprosté scifi a teď se to už daří - jsem moc zvědavá kam se i podle fotek dostaneme např. za rok
- kde bude potřeba zabrat, tak jsou záda, který jsou tuhý opravdu, ale opravdu hodně, což odpovídá samozřejmě množství svalové hmoty, kterou na sobě nosí
- večer Acro Yoga
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so červen 11, 2016 6:35 pm Předmět: Makuska |
|
|
Dobře vy dva  . Trochu Draperovi závidím ten strečink, bude se mu hodit při cvičení a svaly mu poděkují. Taky bych bral někoho, kdo by mě lámal do těch pozic a pomáhal strečovat, pro lepší flexibilitu svalů. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červen 13, 2016 7:39 am Předmět: Re: Makuska |
|
|
| mirus napsal: | Dobře vy dva . Trochu Draperovi závidím ten strečink, bude se mu hodit při cvičení a svaly mu poděkují. Taky bych bral někoho, kdo by mě lámal do těch pozic a pomáhal strečovat, pro lepší flexibilitu svalů. |
Jj, já myslím, že Draper hned druhý den poznal, jak se cvičí s nastrečovanými svaly.
Jinak první týden v červenci jsme celý v Brně, tak já myslím, že by nebyl problém domluvit nějaký společný strečing....já vás klidně ponatahuju oba.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po červen 13, 2016 1:43 pm Předmět: Re: Makuska |
|
|
| Makuška napsal: | | mirus napsal: | Dobře vy dva . Trochu Draperovi závidím ten strečink, bude se mu hodit při cvičení a svaly mu poděkují. Taky bych bral někoho, kdo by mě lámal do těch pozic a pomáhal strečovat, pro lepší flexibilitu svalů. |
Jj, já myslím, že Draper hned druhý den poznal, jak se cvičí s nastrečovanými svaly.
Jinak první týden v červenci jsme celý v Brně, tak já myslím, že by nebyl problém domluvit nějaký společný strečing....já vás klidně ponatahuju oba. |
Dobře to beru a zdokumentujeme to. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po červen 13, 2016 3:17 pm Předmět: |
|
|
Makuška: ty seš fyzioterapeutka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 13, 2016 4:45 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Makuška: ty seš fyzioterapeutka? |
neni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|