|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FilipF
|
Zaslal: so červen 04, 2016 1:20 pm Předmět: prorýsování pomoc |
|
|
Zdravim sportovci, chtěl bych se během následujících pár měsíců vyrýsovat na cca 10% tělesného tuku, momentálně: 188cm 86kg 84 pas a 17,5% tuku.
Jdu do toho vůbec poprvé, chci si to zkusit a chci shodit pouze tuky, tak jak dlouho mi to může trvat, jaká by circa měla být konečná váha a na co si dát pozor.
Pokud by měl někdo zájem a ví o čem je řeč, rád za jidelníček a trénink zaplatím.
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fireblader
|
Zaslal: so červen 04, 2016 2:27 pm Předmět: Re: prorýsování pomoc |
|
|
| FilipF napsal: | Zdravim sportovci, chtěl bych se během následujících pár měsíců vyrýsovat na cca 10% tělesného tuku, momentálně: 188cm 86kg 84 pas a 17,5% tuku.
Jdu do toho vůbec poprvé, chci si to zkusit a chci shodit pouze tuky, tak jak dlouho mi to může trvat, jaká by circa měla být konečná váha a na co si dát pozor.
Pokud by měl někdo zájem a ví o čem je řeč, rád za jidelníček a trénink zaplatím.
Dík |
To asi nebude nic moc složitého, potřebuješ shodit cca. 7 - 8 kg tuku.
Když budeš několikrát týdně (aspoň 3 krát) posilovat a k tomu přidáš 4 krát týdně kardio na 30 minut, máš to pryč za 2, 3 měsíce. A samozřejmě upravíš stravu ... .
Jen mezi námi nic moc nevyrýsuješ, odejde s tukem i voda a při Tvé výšce Ti v lepším případě zbude 75 kg, což je fakt málo.
Možná bys mohl začít tím, že sem napíšeš svůj jídelníček, fyzické aktivity a případně rozpis tréninku. Pak Ti může někdo poradit. _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: so červen 04, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček a trénink je dobrej, svaly jdou pomalu nahoru a tuk dolu, trénink je sestavený od Aleše Lamky, možná je problém v tom, že cvičim 6 měsíců, ale přesto bych to rád zkusil a poté začal hezky od začátku nabírat.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: so červen 04, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
Trénink fullbody PO ÚT ČT PÁ, jídelníček jsem si ještě vyladil a makroživiny jsou náledující:
Trénink PO, ČT: 3 378 Kcal, 416 S, 195 B (157 plno) a 95 T
Trénink ÚT, PÁ: 3 406 Kcal, 416 S, 194 B (157 plnp) a 99 T
Volno ST: 3 337 Kcal, 436 S, 166 B (122 plno) a 80 T
Volno SO, NE: 3 378 Kcal, 494 S, 155 B (99 plno) a 77 T
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: so červen 04, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
Tak v tom případě je to jednoduché, potřebuješ spálit cca. 49.000 kCal - 56.000 kCal. Takže si spočítej výdej a příjem, a nech tam deficit, délka hubnutí závisí na velikosti deficitu, není to raketová věda ... .
Vyvaroval bych se sladkého, bílé mouky, pečiva obecně ... . Jo a sladkého pití a alkoholu, v tom je spousta prázdných kalorií ... . _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: so červen 04, 2016 3:01 pm Předmět: |
|
|
S tím problém nemám, sepíšu si to a v pondělí to vyzkouším, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 12:02 am Předmět: |
|
|
| FilipF napsal: | | Jídelníček a trénink je dobrej, svaly jdou pomalu nahoru a tuk dolu, trénink je sestavený od Aleše Lamky, možná je problém v tom, že cvičim 6 měsíců, ale přesto bych to rád zkusil a poté začal hezky od začátku nabírat. |
Problém bude v tom, že si vymýšlíš píčoviny. Pokud tedy nemáš nějaký dobrý důvod, proč rýsovat na 10 %. Pak jo. Ale pokud nemáš, jen se budeš srát s dietama a rozesrávat si metabolismus. Případně, v tom lepší případě, jen zjistíš, se na na 10 % nevyrýsuješ a ztratíš jen nějaký čas kdys mohl nabírat svaly.
Další věcí je, že jít na 10 % tuku je řehole. Pokud člověk nemá rád sado maso a nebo se nechystá na soutěž, nevidím důvod tuhle řeholi podstupovat. Pokud vidíš, zaplať si raději nějakou dominu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 8:16 am Předmět: |
|
|
Tak pěkný ženský se balej na něco jinýho než na svaly :D Jinak jsem to chtěl zkusit, jak by to vypadalo, líbí se mi postavy s minimálním procentem tuku.
Naposledy upravil FilipF dne ne červen 05, 2016 8:06 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne červen 05, 2016 8:55 am Předmět: |
|
|
Tvuj problem je v tom ze nemas moc svalu, tedy nemas co ukazovat. Tuk ti dela jakz takz podprumernou postavu, pokud se ho zbavis, budes vypadat jako Dalibor Gondik. Po sesti mesicich cviceni bych se zamyslel, zda tyhle kraviny mas vubec co resit. Jsi na zacatku a jeste par let budes. Se s tim smir...
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne červen 05, 2016 9:38 am Předmět: |
|
|
Filipe, tvuj problem je, ze mas nerealisticke predstavy a absolutne netusis co lze a co ne...
Pripominas mi takovou tu generaci "dokazu vsechno" coz je samozrejme nesmysl. Nedokazes. Pro tebe je nejdulezitejsi sval mozek. Abys dosahl svych (realnych) cilu, musis predevsim chytre jist a samozrejme take chytre cvicit. Takove to "me by stacilo jen" je nejvetsi hovadina, co slysi fitness treneri od zmatenych kluku jako jsi ty, po celem svete. Ja byl stejny, trenerovi jsem rekl "ja bych nechtel byt kulturista a nechtel mit moc svalu, jen takovou tu formu do plavek", on se jen zasmal. Co jineho take na tohle rict...
Ty lidi na fotce rozhodne necvici pul roku. Ty porad nechapes, ze abys mohl ukazovat pod tukem svaly, tak musis mit svaly. Ty svaly nemas. Nemas ani nijak extra stavenou postavu, mas i dost siroky pas, takze nebudes vypadat jako ten pan dole. Nikdy. Muzes mit svaly, ale svaly rostou pomalu, rozhodne ne bez prace a trva roky, nez se k tomu dopracujes a to jeste za predpokladu, ze jsi mlady kluk. Pokud nejsi mlady kluk, tak ti nepomuze nic a ty rozhodne slusnou formu naturalne neudelas.
Podivej se na Alese, kdyz si ho zminil, na youtube ma videa ze zivota, jak dre jako kun, jak ma disciplinu a take trochu te genetiky. Ty nic z toho nedelas a nemas. Ty sis za petikilo nechal sestavit jidelnicek a neco si smrdlas 3x tyden ve fitku. Vidis tam ten rozdil?
Pokud ti muzu poradit, zapomen na vsechny tyhle polonahy modely, ty nejsi a nebudes jako oni. Zacni poradne jist a poradne cvicit a za par let se ohledni. A uvidis rozdil. A nebo take ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 9:52 am Předmět: |
|
|
Olejnas: Díky za názor, ale mě by to opravdu stačilo, mám fitko jako koníček, cítím se v něm dobře a nemám soutěžní ambice. Aleš zaprodal fitku duši, jeho celý život se točí kolem fitnes, přiznávám že to není můj případ a jsem za to rád, ale říkat že má větší disciplínu je hloupost. Přece jen si myslím že dosáhnout této formy není pro nikoho nic nereálného. Ale díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne červen 05, 2016 9:59 am Předmět: |
|
|
Uvedomujes si ze takhle treba vypada v bezne dny prave Ales? Kdyz neni odvodneny, natreny barvou apod?
Kdyby to nebyl problem proc tak nevypada kazdy druhy? Tady na foru jsou lidi co makaji roky a nevypadaji tak. Co delaji spatne? Muzes jim prosim poradit kdyz si myslis, ze to neni problem? Achjo. No nic. Hod sem svoji fotku za pul roku, jak moc se bude lisit od tehle. Hadam ze budes maximalne trosku vic opaleny, jinak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
| FilipF napsal: | Tohle by mi bohatě stačilo, ani bez dřiny bych nechtěl mávnutím prstu vypadat jako kulturista.
|
Když se podíváš na lidi kolem ve fitku, tak kolik lidí má podobnou formu jako ten človek na té fotce? 1 z 10? Možná ani to ne. Chceš být jako ten 1 človek z 10? Možná budeš, ale počítej s několika lety tvrdé dřiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|