prorýsování pomoc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prorýsování pomoc  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prorýsování pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF napsal:
Nohy nejezdi

- To je ovšem velká chyba necvičit nohy Připravuješ se o velkou část výsledku.

- Na tvém místě bych se na nějakou rýsovací dietu vykašlal, dál cvičil a dodržoval čistou stravu (tzn. maso, zelenina, čistý sachry; junk food minimálně, ale ono dát si jednou týdně na koupališti zmrzlinu a pivko ti vůbec nic neudělá...). Podle mě v tomhle věku si schopen tu postavu výrazně zlepšovat i bez té diety (i vzhledem k tomu že cvičíš poměrně krátce).
Ono stejně ženský obecně moc nejdou na subtilní kluky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
viktoria

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak uz bylo receno,,radeji nejaky spicek navic a poradny chlap nez hubenour s buchtama :)
FilipF

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlap se narodí, to nenatrénuješ v posilovně, na základce jsem měl takovýho jednoho, holka se mu smála a on se pochcal, bylo to v devítce..Na střední začal cvičit, pak steroidy, vypadá jak rambo ale furt je to v nitru stejná ženská. Jen pro upřesnění :)
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne že bych byla odborník, ale tenhle obecný postup nabírání hmoty a pak rýsování znám já (obecně příprava kulturistů na soutěž):

- objemová příprava (5 měsíců)
- rekondiční příprava (4 týdny)
- silová příprava (4 - 6 týdnů)
- silově-objemová příprava (6 týdnů)
- objemová příprava (6 týdnů)
- předsoutěžní příprava: (3+ měsíce)
- první fáze předsoutěžní diety (4 - 6 týdnů)
- druhá fáze předsoutěžní diety (6 - 8 týdnů)
- sacharidová superkompenzace a odvodnění (2 x 1 týden)
- odpočinková a zotavovací fáze: (3 měsíce)

Ty sám píšeš, že sice nejsi soutěžní kulturista, takže některý body jako superkompenzace a odvodnění se tě asi týkat nebudou, ale samotný kulturista NEŽ začne rýsovat, tak PŘEDTÍM absolvuje nutné předcházející stupně tréninku, kdy nabere hmotu, aby měl CO rýsovat a ta dieta je pak dost vyčerpávající.

Ty chceš tedy rýsovat.....a už jsi pořádně absolvoval ty předcházející body s viditelnými výsledky???

Já to neumím zhodnotit - na to jsou tu povolanější.
Takže doporučuju přečíst a podle toho se pak zařídit.

https://is.muni.cz/th/343723/fsps_b/BcPraceSadek.txt
FilipF

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Makuško, ale nelze srovnávat kulturistiku, kde jsou AS na denním pořádku s normálním cvičením. Rozhodl jsem se pokračovat v tom, co jsem dělal doposud, čili pomalu nabírám na váze a snažim se shazovat tuky. Takto jsem za poslední měsíc přibral 0,8 kg, pas je stejný a tuk šel o 0,3 dolů, tak uvidime :)
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nesrovnávám kulturistiku s normálním cvičením a už vůbec bych do toho neplantala AS - prostě buď máš objem, který chceš vysekat anebo nemáš objem a pak nemáš co vysekat, protože když vysekáš to, co máš, zůstane z tebe žebřiňák, což už se ti tady snažili naznačit kluci, když jsi sem postnul ty fotky, jak "by ti stačilo" vypadat.

Nemyslím to nijak zle, ale přijde mi trošku, že chceš rýsovat hmotu, kterou na sobě ještě nemáš aka chci cihličky na břiše, ale máš je pod tím tukem, co chceš shodit??? Máš je tam opravdu?? A stejně tak zbytek těla - tzn. když vyrýsuješ to co máš, zůstane na tobě něco ke koukání anebo to dopadne takhle - protože tohle je taky 10% BF. Akorát ty chceš tuším jiných 10% BF.

drak1

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
FilipF:

Být tebou se na nějaké shazování váhy a dietění vykašlu, podle fotek by z toho stejně nic moc nezbylo (neber to špatně). Spíš bych se soustředil na tréning (makat) a stravu (nežrat s*ačky) a ty výsledky přijdou i bez zbytečné diety. Myslím si, že teď by si byl i schopný za rok nabrat třeba pět kilo pak každý další rok 2-3 a za čtyři roky jsi úplně jinde.

A hlavně bych cvičil nohy, ne jak tvůj kamarád

Přesně tak, jak píše kolega.

Hlavně nedrž žádný diety. Já totiž dělal přesně to, co chceš dělat ty. Sotva jsem začal (asi tak jak ty, půl roku) už jsem si myslel, že to musím rýsovat a že to bude vypadat jak na těch fotkách..takže pravděpodobně přijdeš o to, co jsi vybudoval, zastavíš si první největší stimul a růst v životě, který se už nebude v takové míře opakovat, případně (soudě dle toho břicha a šíře pasu), zažiješ jo jo efekt, záleží na tom, jak jsi silný s vůlí a jak ti to pálí...Taky se na to třeba vykašleš, protože to prostě nevydržíš, pořád dokola jak u blbejch...
Nohy cvič.
Mě nešlo nic, kliky na bradlech jsem musel se židlí, hrazda jen dolů, protože jsem se nevytáhl, benč strašný, zvedal jsem snad jen 40kg (po 13 letech to není o moc lepší ) měl jsem jen siílu v nohách a ramenou. Obecně mi síla moc nejde, ale to je jedno.

Musíš přiměřeně jíst, hodně těžce a bezpečně s ohledem na tělo cvičit a nedržet diety.
uvidíš za rok.

V 18 jsem měl 117kg bez cvičení, sotva jsem lezl, tlusťoch.
Pak po třech letech normální forma 98kg (kombinace 4x týdně ráno na lačno, v práci pořád chůze, omezení nevhodného jídla)

Teď aktuálně v 31letech jedu od ledna z 124kg na 109kg, přál bych si pod 100kg a moc svalů taky nemám , tak buď v klidu a jen makej, uvidíš sám. Mě ty tvoje fotky nepřijdou tak hrozné, když to budu soudit podle sebe v tom věku, jen ty tvoje představy je potřeba usměrnit.
KubaK

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čauves, nechci zakladat nové téma, můj příspěvek je podobný tomuto, tak si toho snad někdo všimne i tady. Můj problém je, že nevím jak dál. Příkládám fotky, rok 2014, dvě z 2015 a teď. Inbody v 2015 ukázalo 7 BF, dle mě blbost. V tom 2015 sem nebyl stejně nijak extra vysekaný, tak jsem se rozhodl od začátku roku, že trochu naberu. Jde o to, že si připadám si v zrcadle, jako bych nikdy necvičil. Co udělat proto, aby to vypadalo líp? Zkusit ještě víc zhubnout (vysekat to) než 2015, nebo i za cenu menšího břicha prostě pořádně porůst? Nechce se mi teď zase hubnout, přijde mi, že když půl roku nabírám a pak to nějak ladím, tak se nehnu, co naberu shodím a tak dokola. Raději bych potáhl nabírání a tak nějak to „ladil“ až na léto 2017. Kdyžtak klidně hodím trenink, jidelniček atd. Ale spíš mi jde o to, jakým směrem se ubírat. A přiznávám, že si nepočítám žadné makroživiny atd, v tom 2015 jsem přestal jíst pečivo a omezil alkohol a přidal zeleniny. Jinak je to pořád to stejné, jen se liší porce, pokud se bavíme o změně 15/16 a místo kardia na lačno a po cvičení, momentálně žádné :D

2014-2015
[/img]
KubaK

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

momentálně
wondra

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Ne že bych byla odborník, ale tenhle obecný postup nabírání hmoty a pak rýsování znám já (obecně příprava kulturistů na soutěž):

Nevím jestli je tohle téma pro striptérky
unzo

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni na dietu uz trosku pozde kluci? (Jasne ze na dietu neni nikdy pozde)...ale proste nebojte klidne rok nabirat...objemovka silovka...ta dieta fakt neni uplna sranda ;) a hlavne kdyz ji pojedes blbe akorat si rozhazis organismus...
Frybis

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří..
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KubaK tvůj problém je možná v tom, že jsi chtěl co nejrychleji přibrat a jedl blbosti, nebo naopak jsi jedl striktně, ale moc..Chce to přibírat, ale pokud to má být co nejkvalitnější, maximálně bych přibíral kolem 1,5kg za měsíc. Není těžký přibrat za rok 35 kilo, ale pak z těch 35 kilo člověk všechno shodí a nezústane vůbec nic.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že jsi to takto vyprasil, ta forma přes tím byl docela sympatická, ale 7 % BF to určitě nebylo.
Já bych to trochu zkvalitnil, protože s touhle formou ani kvalitu přibírat nemůžeš.
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navic podle těch aktuálních fotek si myslim, že to bude úplně stejné jako předtim..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prorýsování pomoc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: