Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tak takíto ľudia MAJÚ právo byť za najsilnejších Nie šašovia, ako som ja

https://www.instagram.com/p/BGjI1SySu4M/

Ten štíhlý pas je super, já momentálně vypadám jak slůně. :) A pořád máš lepší postavu, sílu a kondičku než 95% lidí, co potkáváš na ulici. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
decarabas napsal:
Tak takíto ľudia MAJÚ právo byť za najsilnejších Nie šašovia, ako som ja

https://www.instagram.com/p/BGjI1SySu4M/

Ten štíhlý pas je super, já momentálně vypadám jak slůně. :) A pořád máš lepší postavu, sílu a kondičku než 95% lidí, co potkáváš na ulici. :)

Neviem síce, kde vidíš štíhly pás, ale vďaka Mám pás okolo 89-90 a to teda moc štíhle nie je, jedinou útechou mi je, že to z veľkej časti spôsobili drepy a mŕtvoly. A zmrzlina. Hlavne zmrzlina

Nohy a cecky

Drepung:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x110kg stopka
1x1x120kg stopka
1x1x150kg bez stopky, nejaké ťažké
1x1x170kg opasok
1x3x180kg párty hárd!
1x2x185kg PR a video
1x1x190kg
2x3x170kg
1x5x150kg

Výpady s Vč:
6x dĺžka x40kg smrť a kŕče v prdeli a hamoch

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg svalovka na tricákoch sa ozvala
1x6x80kg svalovka na tricákoch sa ozvala tak, že som ju nemohol ignorovať
6x6x100kg po*eb sa, svalovka na tricákoch!!!

Strečing

Sprcha ľadová na stehná, takže guľky sa placho schovali do bruška a nesmelo vykukovali, či už tečie teplejšia voda.

Hodnotenie tréningu: Odhodlaný dať trojku so 180kou. A vyšlo to A potom ešte dvojka so 185kg, čo som nikdy neskúšal, takže je to vlastne PR. Aha, video:
https://www.instagram.com/p/BGj-V0ZSu30/?taken-by=pete_mad_lennack
To druhé opakovanie bolo ťažké a dával som pred ním takú dlhú pauzu, že ani neviem, či to nemám zapísať ako 2x1x185kg Nasrať, uznávam si to!
Po stotisíc rokoch zase raz výpady. A zas na stotisíc rokov od nich pauza Hnus. Nohy sa klepali, dostával som kŕče do zadku a hamstringov, koleno ma bolelo, chrbát ma bolel, potil som sa a vôbec, diali sa so mnou veci, ktoré pri jednom - dvoch drepoch s činkou nehrozia Dobrovoľne to už robiť nebudem, nie som žiaden krosfiťák!
A na záver benchpress. Včera som len šaškoval s kladkami, ale triceps si to značne odniesol a tak som myslel, že stovka na mňa spadne a zahŕdúsi ma ako Othello a ja tam budem kopať mojimi tenkými nôžkami, ale v celom fitku bude len Rasputin a ten mi nepomôže, lebo musí kontrolovať svoju kočku na recepcii, či sa nezdraví príliš milo mužským návštevníkom Ale nakoniec pohoda a s kratučkými pauzami a rezervou

Dnes som bol dohodnutý s Filipom bez prezývky a Erikom, že ma prídu istiť na drepung. Ani jeden neprišiel, lebo Erik si našiel nejakú jeb*čku a robí už len kardio a na Filipa bez prezývky nemám kontakt a ktovie, kedy bol cvičiť a či vôbec. Chlapec, čo ma istí na drepoch je Oťas, s tým som dohodnutý nebol, ale je spoľahlivý a tak jediný došiel a seklo ho v krku, takže sa určite raduje

Storka: Dnes sme so Sorayou venčili Leelu a hádzali sme jej loptičku cez také údolíčko pri lesíku na našom sídlisku (celé sídlisko je obklopené starými zdivočelými záhradami a stromy tam vytvorili fakt skutočnú džungľu).
Leela nadšene beží po loptičku a zrazu k nej beží nejaká obrovská mátoha. Kukám na to, reku že "Aký obrovský pes a bez obojka, veď to je DO PIČE, VEĎ TO JE DIVÁ SVIŇA!" a fakt, Leela sa zrazu naháňala so stokilovou sviňou po kopci a nebyť toho, že je to pošahaný hyperaktívny rýchly jack russel, mohol byť problém. Revem na ňu, aby prišla ku mne (na Leelu, sviňu som pri sebe nijak netúžil mať), ale ona nie a nie a brechala s tenisákom v hube a machrovala ako malé cigánča, keď ide po ulici s 15timi bratrancami. Môj sedemkilový badass vybrechoval a hecoval sviňu, aby sa s nami prišla pobiť, lebo sme traja a nebojíme sa jej a vykopeme ju z jej štetinatého kožucha. Trochu som sa bál, predsa len, do takej bitky sa mi nechcelo - nerád by som nevinnému prasiatku ublížil - ale sviňa výzvu prijala a zvoľna k nám vykročila a blýskala po nás pohľadmi, pri ktorých som oľutoval všetko bravčové, čo som kedy pojedol a modlil som sa, aby sviňa nezistila, že som si v LIDLi kupoval slaninu. Soraya na nič nečakala a prchla, čo je zaujímavé, lebo inak behať nevládze a už vôbec nie tak rýchlo. Leela nie a nie pochopiť a vybrechovala a sviňa si nenechala nadávať a pobehla za nami. To už aj Leela pochopila, že prúser a že sto kilo nasraného mäsa, na jednom konci zakončeného ostrými klami by zo mňa urobilo mokrú krvavú paštétu a utekali sme všetci traja a dostali sa do bezpečia
Nasrané prasa si potom ešte zohnalo jedného parťáka a cupkali si obaja spokojne okolo detského ihriska, až prišla polícia a obe svine odplašili zas do lesíka Ale verím, že plánujú pomstu a keď ma zbadajú s Leelou, dostanú ma zo zálohy!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta dvojka se 185kg super, oba dřepy s dobrou rychlostí, ta pauza nahoře minimální, podle mě tam bylo na trojku

jinak historka se sviní TOP
Judson

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem se nasmal, navic tomu pridava ta slovenstina ))
Dave1913

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
navic tomu pridava ta slovenstina ))

jojo DIVÁ SVIŇA :DDDDDDDD

edit: nemáš fotku i té kozaté legíny? To by mě zajímalo
decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

nemáš fotku i té kozaté legíny? To by mě zajímalo

Je mi ľúto, ono sa nevalne fotí, keď sa z jednej strany pozerá Sponge Bob, z druhej Soraya a ešte aj tá VeľmiKozatá legína by k tomu asi mala výhrady

vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trojku na 180 závidím a u té dvojky se 185 je vidět jak pořád držíš parádní hloubku... v tomhle seš prostě gymnasta, naštěstí se na soutěži neudělují body za umělecký dojem... tedy na-neštěstí... pro Tebe
maciak

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekne ides! ta trojka bola luxusna
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maciak: díky

Cecíky a chrbty a bicáčiky

Benchpress:
1x10x20kg
2x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
1x2x135kg PR a pozdravujem Vlka
SKORO 1x2x140kg pri druhej len prstom ďobnuté zospodu, ale bohužiaľ...
2x2x130kg
1x4x120kg
1x6x110kg
1x5x110kg
1x20x60kg

Decline tlaky v MP:
1x12x80kg
1x6x110kg
1x6x120kg
1x5x130kg
2x4x130kg
1x5x120kg

Príťahy v stroji s oporou:
6x6x120kg

Biceps - kladka vsede:
5-8x6x45kg nepamätám

Nejaké ľahké pupky

Hodnotenie tréningu: Benchpress master level 459562698!
Tááák sa mi nechcelo, dajaký bez nálady, nasraný, lebo som čítal vlkove a magumiho logy a pripadal som si ako sirota, v inkubátore, s alergiami a astmou, po cukrovke s amputovanou nožičkou, v porovnaní s nimi a ich životnou formou. Ale čo sa dá robiť, niekoho má Boh rád a tomu daruje skvelý silový progres a niekoho nenávidí a tomu dá Sorayu a naháňačky s prasatami.
Takže som chcel dať 135 dvakrát a to šlo v pohode, tak ma Oto zlomil na dvojku so 140. Prvé opakovanie ako nič, bohužiaľ pri druhej došla para a v mŕtvom bode mi do nej musel prstom ďobnúť. Dotlak bol celý môj, ale samozrejme si to neuznám, aj keď som chvíľu premýšľal, že budem klamať, a nikto by to nikdy nezistil a ešte by ma aj obdivovali a písali mi gratulačné príspevky a všetky tunajšie modelky a fitnessky a bikiny by mi písali vlhké súkromné správy plné obdivu a estrogénu. Ale bohovia drepu, mŕtvoly a benchu by sa mi iste pomstili ako v gréckej dráme a ku mne by sa nasťahovala svokra, ktorá by mi do obývačky zavesila ružové záclony a chladničku naplnila fitness jogurtami bez tukov. Takže čestne vyhlasujem, druhú 140ku mi museli pomôcť. Amen.
Potom som už len tak zľahka pobenchoval a šlo sa na tlaky dole hlavou. Mali byť kliky na bradlách, ale Oto je srágora a tak som srágoroval s ním v multipresse. Nebudem klamať, pumpa na kozy solídna a už som to videl aj na športovú podprsenku
Potom príťahy a bicák.

Môj bacuľatý červenolíci obdivovateľ sa dnes snažil urobiť dojem a pred každou pokrivenou sériou mŕtvoly po mne hodil očkom, či sa dívam. Tak som mu chcel urobiť radosť, lapajovi ušatému a poctivo som sledoval, ako sa guľatí. Potom, pri príťahoch jednoručky, som mu poradil, aby zhodil opasok aspoň keď sa ide napiť, že fakt mu ho toľko netreba. Tak sa začervenal a ostýchavo sa spýtal, koľko ja tak robievam sérií na mŕtvy ťah. Tak som mu povedal a on to aj tak nepochopil a šiel cvičiť ďalej Možno mu niekedy niečo poradím, cvičenia sa nebojí a nasadenie má pekné. Tak prečo mu neskrátiť cestu k pokrokom, z ktorých nikdy nič nebude mať?

Do multipressu sme chvíľku nemohli, lebo nejaký... nie, nebudem vymýšľať prezývku, to sa až nehodí k tej tragédii... fakt vážne nešťastník sa rozhodol, že sa tam proste dojebe fatálnym spôsobom. Robil štvrťdrepy, v "dolnej" fáze šiel na špičky a kolenami sa dotýkal, predkláňal sa a triasol, až Oto povedal "Čo ti jebeee, pozeraj, pozeraj, ako sa dojebe!" a mňa boleli oči a srdce a duša a nemal som na to žalúdok. A on sa tam mordoval a mordoval a každá séria bola horšia a horšia, ako povedal kolega v práci worserer a worserer (skoro mi vybuchli uši, lebo to povedal na anglickej telekonferencii) a keď som si už myslel, že to jeho chabé telo nevydrží, vzdal to a šiel si vyklbovať ramená jednoručkami. Oto vyhlásil, že takým ľuďom by zakázal cvičiť a keď som naňho vyčítavo pozrel s morálnou výhradou, dodal "pre ich vlastnú bezpečnosť", takže to zachránil a morálne skoro vôbec neklesol, aj keď viem, že v skutočnosti ho z duše nenávidel, lebo mrzačiť sa mohol aj skokom z okna a nemusel nám zavadzať v multipresse

Vlk a Magumi zo secondhandu došli opäť a to už aj Oťas uznal, že makajú parádne. Pýtali sa, koľko mám ešte na bench, ja som sa usmial, oni pochopili a šli na druhú lavičku Rozhodne rozdiel oproti Sebedeštruktorovi, ktorý by si ľahol na mňa a so slovami "Ja budem benchovať len 60ku!" by mi vytrhol činku z rúk a patechnikou začal tlakovať.

Geňo.

Marky V.

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná příhoda s čuníkem, ale trošku jsi nás Čechy zklamal. Pokud můžu mluvit za ostatní kluky z fóra, co jsou z Česka, tak my podobné situace od dob Bivoje řešíme takhle:
Dave1913

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty seš hovaďák!!! Kdyby ses neunavil dvojkama se 135, tak by dvojky se 140 určo padly, seš borec

decarabas napsal:
MAle čo sa dá robiť, niekoho má Boh rád a tomu daruje skvelý silový progres a niekoho nenávidí a tomu dá Sorayu a naháňačky s prasatami.

Toto jestli si Soraya přečte :D
cohen999

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kritika diela "Hodnotenie treningu "Ceciky a chrbty a bicaciky" od De Carabasa.

Autor v uvode textu konstatuje ocividne, a pravdepodobne apeluje na zname pribehy sirot z historie, ci romantickej literatury. Pokusa sa navodit dojem lutosti u citatela a vmanipulovat ho do vnimania sameho seba ako uboheho dievcatka so zapalkami, pricom nenapadne zneuziva genderove rozdiely a utok na neznejsie pohlavie, aby ospravedlnil nedostatky, za ktore si moze sam. Ostentativne balansuje medzi hanbou a trapnostou, ked nevaha poukazovat na geneticke (ne)danosti a obvinit neboraka divu svinu z podielu na svojom neuspechu. Opakovane sa snazi navodit dojem, ze bez niektorych zasadnych vplyvov by nebol sirotou andersenovskeho typu, ubohou, pohodenou na snehu, ale sirotou typu dickensovskeho - bajnym oliverom twistom s nezlomnym duchom, pasujucim sa so zivotom tvarou v tvar ako lev.

Pokus o opis socialnej inkluzie specifickej klientely izolovanej medzi betonovymi stenami s kusmi zeleznych a gumovych predmetov vychadza z osobnych pozorovani, co mozno autorovi pripisat ako plus. Nicmenej fabulovanie cinov mytickych postaviciek navstevujucich toto zariadenie ako Sebedestruktor, Smutni chlapci, Leginy take ci onake, Vadikov, ci bajnych Rasputinov sluzi autorovi len k veci jedinej - pozdvihnutiu sameho seba na imaginarny piedestal pochybnej slavy a marnosti v komunite.

V tvorbe autora mozno pozorovat roznorodu skalu vznikajucich, odoznievajucich, ale aj pretrvavajucich frustracii, vid nespokojnost s vlastnym "musculus maior pectoralis" a opakovane staznosti na istu Sorayu a jej komentare k hnusnym vzpriamovacom. K tomu, co sa v autorovej mysli odohrava naozaj, sa vsak pravdepodobne priblizi az kriminalna policia po preskumani jeho pivnice a harddisku.

S trochou nadsazky by tato "sonda do tyranej duse mladeho De Carabasa" mohla byt citatelsky zaujimavym dielom pre uzky okruh klientely. Mozno vsak predpokladat, ze ak vyjde vo vyssom naklade, skonci ako mnohe ine po velmi kratkom case na pultoch "Lacnych knih" a podobnych ustanovizni. Mozno predpokladat, ze v regaloch Univerzitnych kniznic celeho sveta bude pravdepodobne absentovat.

S heslom "kto nikdy nic nedokazal stal sa kritikom" sa luci vas
Cohen
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Benchpress:
...
1x2x135kg PR a pozdravujem Vlka
SKORO 1x2x140kg pri druhej len prstom ďobnuté zospodu, ale bohužiaľ...

ani jeden den... ani půl dne člověk nemůže mít z mini-osobáčku radost... hned mu to někdo zkazí

jasně, že tam je i ta dvojka se 140... klidně si s ní počkej... až ji za půl roku zatlačím a pak tam dej rovnou trojku vůbec si nebudu připadat jako smutný chlapec
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře cohen999, pobavil!
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu už chýba len futbalový komentátor Lacko Borbély, ktorý by tieto exaktne paradentózne príspevky s chochmesom koherentne zanalyzoval a vyriekol finálny ortieľ nad outsorcingovými parametrami dichotómie veršov.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: