Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste neco k tomu sobotnimu stretchingu

Od ctvrtka jsem si vesele planoval, jak se z toho pekne vykroutim a pujdu si v sobotu dopoledne cvicit do Eurogymu, ovsem nejaky tamny hlas uvnitr (a Makuska to nebyla :D ) mi rikal, ze mi to neprojde a ac jsem bojoval jak lev, tak onen neznamy hlas mel pravdu a napad jit cvicit byl i pres asi 197 milionu pokusu jednoznacne zamitnut , takze s zcela zjevnou nechuti v 10 : 30 nastup na znacku respektive zinenklu v Makuscine kuchyni a vic jak 60 minut pekla zacalo Prubeh asi moc popisovat netreba, proste a jednodusse TO BOLELO a to ku*va hodne bolelo , tak moc, ze se mi z toho chtelo plakat a pral jsem si upadnout do komatu a probrat se z nej tak za 5 let , ale moc dobre vim, ze za tohle utrpeni jednou budu Makusce moc vdecnej, protoze jisty progress je patrny okamzite a to je to, co cloveka nejvic motivuje , aby to nevzdaval. Nejvice se to asi projevi vzdy druhy den po stretchnigu v posilovne, kdy se mi cvici opravdu krasne, nemusim se tak dlouho rozhybavat a vse je takove prijemnejsi,mene bolavejsi a nejsem tak ztuhlej a rozbitej a ten zmena je celkem vyrazna. Makuska je v tomhle opravdovy odbornik a jednoznacne vi, co dela (coz ale neznamena, ze ji bude pul fora otravovat v PMkach o rady ohledne stretchingu , nebo se pokouset si ni domlouvat neco jako individualni lekce. :D )

v nedeli nasledoval skvely trenink vrchni casti tela v Eurogymu , opravdu se mi cvicilo vyborne a vubec nic me nebolelo. Vcera jsem po mesici a pul dal zase lehce nohy, koleno porad boli, ale uz se nemuzu divat na to, jak mi ty nohy silene padaji, takze jsem dal, co slo. Legpress asi 17 serii do 10x240kg, drepy na MP 5x10x120kg, zakopy , lytka a pak jsem premyslel, jestli si zvladnu na mobilu sam vytukat 155 a nebo poprosit nekoho na recepci, aby to udelali za me .... :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Makuška: ty seš fyzioterapeutka?

Právě naopak..... Fyzioterapeuty nechávám napravovat, co si sama způsobím extrémním strečingem.

Né, teď vážně....mám troufám si říct dobře natrénovanou techniku strečingu celého těla, protože jako pole dancerka ho prostě potřebuju a potřebuju dosahovat extrémní flexibility a bez zranění svalů, šlach, úponů apod., takže sama strečuju strečuju strečuju a díky tomu umím strečing naučit i ostatní. Což samozřejmě neznamená, že bych kohokoliv nechala strečovat do takových rozsahů jako sebe.....

Draper napsal:
Makuska je v tomhle opravdovy odbornik a jednoznacne vi, co dela (coz ale neznamena, ze ji bude pul fora otravovat v PMkach o rady ohledne stretchingu , nebo se pokouset si ni domlouvat neco jako individualni lekce. :D )

No takže jsem chtěla udělat kariéru jako lektorka strečingu a opět to neklapne.....
Tak že DÍÍÍÍÍÍÍKY lásko.

Jinak samozřejmě kdo by chtěl kdykoliv ohledně strečingu poradit, nebojte se zeptat a Drapera vůbec neberte vážně. On to vážně nemyslí. Vážně ne.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska trenink vrchni casti tela

bench 5x90kg, 6x3x100kg, 7x90kg + 8x70kg + 8x60kg

mrtvola (po delsi dobe) 5x160kg. 5x170kg, 5x5x180kg myslel jsem ze umru. Maly prumer kotoucu, takze to taham trochu z deficitu a jeste na muj zvyk trochu silnejsi osy, fuj

tlaky na MP pred hlavu 5x5x70kg+osa, 3x80kg+osa shazovana

upazovani v sede 15x14kg, 4x12x16kg, 10x18kg + 20x10kg

pritahy na stroji shora 2x10x100kg, 3x8x110kg, 1x6x120kg + 15x80kg

sikmy bench na MP 10x60kg + osa, 8x70kg + osa. 5x6x80kg + osa

biceps JR ve stoje 12x20kg, 10x20kg. 4x6x20kg

triceps dips na stroji 15x100kg. 4x15x130kg, 1x10x140kg, 1x10x140kg + 15x100kg + 25x80kg bolelo leve zapesti jak pi*a

bicepsovy zdvih VC ve stoje 20x30kg. 15x30kg. 3x12x30kg (pauzovana opakovani)

uzky tlak na MP 4x8x60kg+osa

tricpes kladka 20x50kg, 4x14x60kg, 1x10x70kg + 15x50kg + 20x40kg

2h 20 minut

-sice si treninky ted nepisu, ale jen pro zajimavost, jak inteligentne ted v Olomouci cvicim :D :D :D
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17/6

Eurogym

bench press 5x80kg, 6x6x90kg

pritahy VC
10x90kg, 6x6-7 x 120kg

tlaky na MP pred hlavu
70+osa x 5, 72+osa x 5 , 72+osa x 5, 74+osa x 5, 76+osa x 5, 80+osa x 3 + 60x 6 + 40 x 12

upazovani v sede
15x14kg, 5x12-14 x 16kg, 20x10kg

pritahy na stroji shora
10x100kg, 5x10x110kg. 8x120kg + 16x80kg

sikmy bench na MP
10x60+osakg. 5x5-7x 80kg + osa, 12x60kg +osa

biceps vc 12x40kg, 6x6x50kg

triceps dips
15x100kg, 3x15x120kg, 2x14x130kg, 1x10x140kg, 1x8x150kg + 16x100kg

biceps JR v sede
15x16kg. 4x10x16kg

triceps kladka
20x50kg, 4x15x60kg. 10x70kg + 15x50kg + 20x40kg
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera opet hodina a pul stravena v pekle, respektive na karimatce v Makuscine kuchyni
Kdyz jsem minule psal, ze to bolelo, mam ted pocit, ze jsem si delal prdel, protoze vcerejsi stretchnig spodni casti tela me zcela vyvedl z omylu o tom,co znamena pojem "bolelo to":D . Rad bych ted rekl, ze uz opravdu byt hure nemuzu , ale obavam se, ze priste budu opet (ne)mile prekvapen , kam az jdou posunout hranice lidske bolesti :D

Samozrejme se mi do toho nechtelo, ale tentokrat jsem ani moc neremcal, protoze jsem jeste trochu musel zehlit tu ctvrtecni acro yogu, kdy jsem se opravdu choval jak cu*ak a castecne i sobotni, kdy mne taky zrovna nesvitila svatozar nad hlavou :D , takze jsem do toho sel s heslem "s chuti do toho, pul je hotovo a hlavne drz hubu " :)

K samotnemu stretchnigu muzu rice asi jen to, ze jsem natahovali, natahovali a natahovali , obcas to bylo tak bolestive, ze jsem myslel , ze mi povoli sverace (bezesrandy) a nekolikrat jsem mel chut rict , ze na to seru, ze tohle podstupovat nebudu , ale vzdy jsem vydrzel , protoze jednak vim, ze to delam pro sebe a citim, ze to k necemu je a druhak Makuska si s tim dava opravdu precizni praci a nebylo by to vuci ni fer.

A jeste posledni vec, vcera jsem zjistili, ze mi opravdu vubec nepracuje levy kvadrak, protoze je porad cely atrofovany a muzu ho cvicit jak chci, ale stejne se nehne ani o milimete a dost mozna mne do cele leve nohy z nejakeho duvodu i spatne proudi krev, takze to bude chtit vysetreni u fyzia a samozrejme k tomu vyuziju koho jineho, nez samotneho boha cele fyzioterapie Mgr Romana Koubika :D
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli můžu, tak bych ráda pár věcí upřesnila: (a ano vím, že nesnášíš mrkací smajlíky - ovšem ne ty moje, ty jsou myšleny v tom nejlepším slova smyslu)

- ono se ti to možná nezdálo, ale byly to dvě hodiny v pekle

- teď zpětně, když už to máš (delší dobu) za sebou a já jsem v aktuální chvíli 80km daleko , ti už můžu říct, že jsem na tebe aplikovala na drzo kompletní pole dancerský strečing, který nenávidí i strečingově trénovaní jedinci (mě nevyjímaje) a jsem na tebe hrdá, že jsi ho zvládnul tak, jak jsi ho zvládnul, protože ono to kure*sky bolí i mě, takže pro mě jsi hrdina

- s ohledem na to, jak dobře snášíš bolest, bych teď ještě netvrdila už to nemůže být horší....možná ještě malililililililinko popojedem (jen trošičku - slibuju)

- a poslední věc - mistra Pomana bych ráda opravdu poprosila o prozkoumání toho Draperova kvadricepsu....tam je něco špatně.... Bližší info když tak dodám - jsem moc ráda, že se Draper rozhodnul s tím něco dělat, protože ten sval aktivovat je něco šílenýho a že ho Draper navíc necítí, mi trochu zavání fakt nějakým špatným průtokem krve (což podporuje i neustále oteklý kotník na této noze). Přece není možný cítit sval v celé jeho délce (zejména úpony nad kolenem) jen tehdy, když mi někdo tlačí koleno dolů do propnutí a současně ohýbá kotník ke koleni??? (jakmile má koleno propnout a achillku odlepit od země v sedě Draper sám, tak na zdravé noze parádička, na této nemocné s operovaným kolenem to nejde - sval se nechytá, úpony nestahují)

já stopuju - Draper mě málem svlíká jak ho něžně povoluju k zemi....

zvednnout achilovku

jednou položí prsa na zem

pánev protláčet dolů

hrudník na koleno aaaaa pojď mi hop

Pozn. Jo a jestli byl Draper ve čtvrtek na Acro na zabití, tak podobně "k sežrání" jsem byla já v sobotu na konci Acro - víc později v logu.

Naposledy upravil Makuška dne ne červen 26, 2016 8:40 pm, celkově upraveno 2 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20/6

Eurogym

sikmy bench na MP 8x90kg, 4x5x100kg, 5x100kg + 10x70kg + 12x50kg

mrtvy tah 4x5x180kg, 5x190kg, 5x200kg

tlaky na MP pred hlavu 6x80kg, 4x5x84kg, 10x70kg + 8x50kg

upazovani v sede 5x15x16kg, 1x25x10kg

pritahy na stroji shora 5x10x100kg, 8x120kg, 6x130kg + 18x80kg

bench press
10x70kg, 8,7,6,6,6 x 80kg

biceps zdvih VC 15,10,10,10,10,10 x 40kg (pauzovana opakovani)

triceps dips na stroji
15x100kg , 2x15x120kg, 2x13x130kg. 2x10x140kg, 8x150kg + 18x100kg

biceps JR v sede 15,12,10,10,10 x 16kg

francouzsky tlak v leze 20,20,15,15,15 x 30kg

TIME : 2h 20 minut

-vcerejsi stretching se velmi pozitivne projevil u mrtvol, krasne to slo z nohou, vubec nebyly ztuhle a nic me nebolelo ani koleno a zada jen dotahovaly. Tahalo se mi dnes uplne prekrasne, opravdu obrovsky rozdil oproti minulemu treninku, kdy jsem fakt hodne tezce vytahl 5x180 s uplne zatuhlyma nohama , ktere pracovaly jen napul a vse jsem tahal pres zada. Ovsem vrsek mi zase pekne zacina tuhnout
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22/6

Eurogym

bench press 6x80kg, 6x90kg, 5x5x94kg

mrtvy tah 4x5x190kg, 5x200kg

tlaky na MP pred hlavu 6x70kg. 6x80kg, 5x84kg, 5x86kg, 5x88kg, 5x90kg, 4x90kg + 5x70kg + 12x50kg

upazovani v sede 5x15x16kg

pritahy na stroji shora 10x90kg, 5x8x100kg, 8x110kg + 12x80kg

sikmy bench press na MP
8x80kg, 5x6x90kg, 14x70kg

biceps zdvih VC 15,11,10,10,10,10 x 40kg (pauzovana opakovani)

triceps dips na stroji
2x15x120kg, 2x13x130kg. 3x10x140kg, 10x150kg + 18x100kg

biceps JR kladiva 16x16kg + 12x10kg. 4x8x18kg + 4x12x10kg

francouzsky tlak v leze 34kg x 18, 4x10x38kg

TIME : 2h 20 minut

cil treninku je udrzovani, ovsem realita je takova, ze je ze me den odedne vetsi a vetsi chcipak. Ale ja uz na to jebu :D
jnerez

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty už ses natrvalo přestěhoval do Olmiku?
Makuška

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Ty už ses natrvalo přestěhoval do Olmiku?

Pšššššt.....se taky musíš tak blbě ptát... já ho tady nenápadně lifruju do Olmika s větším a větším objemem oblečení a věcí, učím ho tady chodit do fitka, lákám ho na domácí péči i kuchyň a pořád se tvářím, že se jako AB-SO-LUT-NĚ nic neděje a ty to pojmenuješ jako stěhování. Jestli mi teď zdrhne, tak si to s tebou přijdu osobně vyřídit.

(jak je to dlouho, co jsem přesně v tomhle logu psala, že neplánujeme společné dovolené a nesdílíme dvojdomek - viz str. 126 uprostřed???)
fireblader

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A jeste posledni vec, vcera jsem zjistili, ze mi opravdu vubec nepracuje levy kvadrak, protoze je porad cely atrofovany a muzu ho cvicit jak chci, ale stejne se nehne ani o milimete a dost mozna mne do cele leve nohy z nejakeho duvodu i spatne proudi krev, takze to bude chtit vysetreni u fyzia a samozrejme k tomu vyuziju koho jineho, nez samotneho boha cele fyzioterapie Mgr Romana Koubika :D

Na nic nečekej a jdi nejen k fyzioterapeutovi, ale tohle je možná i na návštěvu cévního a neurologie. A pokud Ti tam špatně teče krev, tak si hodně zahráváš, tady fakt končí veškerá legrace! Zvaž to, zbytečně riskuješ .... .
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ziju s tim 6 let od urazu a k doktorovi me opravdu nikdo nedostane (ani Makuska :D) .
Poman

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hezký že si to píšete do logu, ale mě nic nenapíšete :)
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jéééé ahoj Romčo....prosím tě co děláš první týden v červenci???
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera brutalni sadomasochystickej stretching (zapis viz. pozdeji Makuska) , takze dneska nehorazne naflexovanej :D jsem si dal trenink horni casti tela s mrtvolama. Vykonoste nic zajimaveho,ale cvicilo se pekne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: