|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 16, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
warmup:
statický a dynamický strečink
1/dřepy:
5x20kg
5x40kg
5x60kg
3x100kg
1x130kg
1x150kg
5x140kg
5x140kg
5x140kg
5x140kg
5x140kg
12x140kg
2/ zákop:
8x25kg
8x35kg
8x35kg
8x35kg
3/ goodmornings dynamicky do výponu:
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg
6 sérií lýtek
3 série břicha
strečink
Dnes byl dřepový objem. Ale jak tak koukám na ten zápis, je to rozsahem tak 1/3 Pajasovy rozcvičky, takže to asi moc objem na dřepu nebyl. Na poslední sérii jsem se rozhodl odjet maximum, čímž jsem zabil svůj plánovaný progress na příští 2 tréninky, ale mělo to alespoň potěšit mé ego. Bohužel jsem zjistil, že jsem slabá žena. Vlastně ještě méně než slabá žena. Při 12. opakování se 140 kilama by Ripper teprve pomalu začínal zjišťovat, že už začala série a Decarabas by teprve ukončoval konverzaci s destruktorem, smutným chlapcem a dalšíma co si nevzpomenu jak se jim řiká. Pro mě ale dvanáctým opakováním série končila. Mohl jsem se sice utěšovat tím, že kdybych se hecnul, tak tam těch 15 nějak vyžvejknu, ale mělo to asi stejný smysl, jako utěšovat se tím, že bych to nandal Grznárovi v písemce z gramatiky. Cesta ke slušnému dřepu bude ještě dlouhá a strastiplná. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: pá červen 17, 2016 7:24 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Ahoj Nikkone! Děkuju kluci za své postřehy a připomínky. Já v životě chodila běhat jen párkrát a byla to pro mě strašně útrpná činnost, takže až teď jsem tomu tak nějak přišla na chuť a začínám prakticky od nuly. Nechala jsem se nabrífovat od kolegy právníka, který je blázen do kola a pohybu celkově a víceméně mi říkal to samé co Cohen999 a odkázal mě na články Miloše Škorpila. Tak jsem nějak začla se slovy v hlavě, že dokud sama neuběhnu v kuse alespoň 20 min až půl hoďky, ať se vykašlu na kokotiny jako jsou sprinty a intervaly a cokoliv jiného a podle toho jedu. Sprinty na konec si dávám, jen protože mě pomalý běh na tepovky tolik neba a potřebuju se pak trochu vyřádit. :) A na konci, protože se tím dovyšťavím a můžu jít rovnou procházkou dom. Ale myslím si, že obojí má asi něco do sebe. Chtěla bych umět uběhnout alespoň 5 kiláků, protože to mě přijde jako základ, který by měl zvládnout každý sportovec. V každém případě bych chtěla chodit minimálně dvakrát do týdne, což se na začátku i dařilo a snad se zase i dařit bude. |
Cauko, kolega Ti poradil dobre, Skorpil je v pohode, aj ked mam nejake vyhrady k jeho bezeckym planom - pridu mi dost drsne na regeneraciu. Ale ak chces kvalitnu odbornu publikaciu, pisanu jazykom pre neodbornikov, odporucam Laurenc Divald - Kontrolovany trening. Nema to tusim ani 100 stran, ale na lepsiu som zatial nenatrafil.
K sprintom a intervalom... ono je to asi tak, ze najprv si musis vybudovat zaklad pomalymi behmi. A ked uz behas cez 20km tyzdenne, mozes si raz tyzdenne zaradit intervaly v podobe sprintov alebo dlhsich intervalov typu 400, 800, 1600m atd. V maratonskej priprave som mal aj taku sialenost ze 2x5km interval a 1x10km interval Pointa je, ze tymi pomalymi behmi regenerujes intervaly a intervalmi zrychlujes pomale behy pri rovnakej zatazi.
Ale ak sa dostanes k 2-3x5km tyzdenne v lahkom tempe, tak to bude fajn prinos aj k regeneracii. A odporucam si precitat aj knizku Born to run/Zrozeni k behu, su tam zaujimave postrehy k technike behu (beh cez patu vs. beh cez spicku). Osobne som bezecku techniku zmenil podla nej a odvtedy pocet bezeckych zraneni ci bolesti = nula.
Drzim palec! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 8:59 am Předmět: |
|
|
Cohen999 super, fakt díky moc za rady! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 16.6.2016
Vršek
Rozehřátí
strečink
bandy
Shyby stroj
8x
8x
8x
8x
8x
Bench
5x 20kg
5x 30kg
5x 30kg
5x 34kg
5x 34kg
5x 34kg
5x 34kg
5x 34kg
10x 30kg
Šikmé tlaky
10x 7,5kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Pullover
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Rozpažování střední ramena
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
Rozpažování zadní ramena
10x 3kg
10x 3kg
10x 3kg
10x 2kg
10x 2kg
Břicho
Strečink
Široký bench opět na prd. Nějak nevím, čím mám dole zabrat, abych to vytlačila. Jediné, co mi zabírá jsou ramena a částečně prsa. Při tom u úzkého benche přesně vím, jak se zpevnit a vždy to hezky vyletí. Asi se na široký bench úplně vykašlu, podrtím ramena a pak uvidím, co s ním. V sobotu mám v plánu pushpress, tak jsem vynechala tlaky na ramena.
Taky už budu pomalu mírnit objemové vypalovací série a začnu přidávat trochu i na síle. Když jsem ve fitku začala nadávat "na lakatoše", Cizo zmínil něco o novém tréninku. Tak uvidíme.
Jinak vypátrali jsme jméno větrákových mágů - tvtwixx. Bohužel scénu s větrákem zatím nezveřejnili. Ale najdete jiné kousky. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
unzo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
Nekecej! :D Kdy tam byli? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
Unzo, máš úplně nový mobil, duální foťák. A ty pošleš něco takového.  Tak jsme je asi neviděli naposledy, jak tak koukám. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
unzo

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 4:40 pm Předmět: |
|
|
Nechtel jsem jim zvedat ego tim ze je pozadam o fotku...uz by neprosli turniketem ;)
Jinak dnes tam prisli zase...ve vetsim poctu dokonce a mleli neco o toceni...jesteze uz jsem mel zas odcviceno ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 7:21 pm Předmět: |
|
|
Nemam absolutne nic proti homosexualum, ale tohle video me presvedcilo o tom, ze peklo nejspis neexistuje. Jinak by tam tahle banda homoyoutubeektomorfu davno skoncila...
https://youtu.be/AGpA9VQQlu8?t=228
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
unzo

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 7:44 pm Předmět: |
|
|
Jo to jsou ti kamosi od ciza..jak je familerne nazyva staflik spagetka a spol....
Jinak hele vcera tam byly tak od pul 9..asi cca 10 minut po vasem odchodu dorazili... a dnes tam dovalili na 5....
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 17, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
Cizo, tak týchto neprebijem! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: pá červen 17, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Nemam absolutne nic proti homosexualum, ale tohle video me presvedcilo o tom, ze peklo nejspis neexistuje. Jinak by tam tahle banda homoyoutubeektomorfu davno skoncila...
https://youtu.be/AGpA9VQQlu8?t=228 |
neboj, existuje
a jestli v něm skončíš, tak už tam na tebe budou čekat _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červen 18, 2016 8:42 am Předmět: |
|
|
Olejnas jim pomáhá. Ve skutečnosti bych asi nikdy na jejich video nekliknul a nevím jakým způsobem by se ke mně dostala informace, že existují:)
Možná je od nich štědře honorován
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne červen 19, 2016 1:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme chlapcum alespon nahnali sledovanost a oni se ted pysne poklepavaji po ramenou, jaci jsou to husti borci a kazdy je zere. :D _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|