prorýsování pomoc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prorýsování pomoc  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prorýsování pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bazycek

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musim nesouhlasit s lidma tady jak nejde udelat takova forma???

kamos zhubl ze 140 na 90 za rok a ctvrt bez as bez spalovacu pouze cvicenim kardiem a stravou a priblizil se k takove postave, samozrejme visela mu trochu kuze po pupku ale proc by to jako kurva nemelo jit? :D

ani nejel zadne faze objemove silove a kdo vi co jeste proste zacal z niceho nic cvicit hubl hubl a skoncil takto.

konec :D

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je hrozbe moc 50 kilo za takovouhle chvili .bude muset nabirat kvuli te kuzi ale i tak klobouk dolu
FilipF

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost by mě zajímalo, jestli se tu najde někdo z místních chytráků a vysvětlí mi, jak je to možné, že tento týpek za rok vypadá pro normálního člověka líp jak 90% místních..Díky.
bazycek

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak jak pisu. Rok a ctvrt driny jedine co mel byl protein
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF napsal:
Dost by mě zajímalo, jestli se tu najde někdo z místních chytráků a vysvětlí mi, jak je to možné, že tento týpek za rok vypadá pro normálního člověka líp jak 90% místních..Díky.

Nemá to cenu, nemá to cenu, nemá to cenu. My skutečně nemůžeme za to, že vypadáš jak hovno a když zhubneš, budeš vypadat jak hovno z asiatské zadnice. Možná by jsi si mohl uvědomit, že hodně lidí tady cvičí 10-50x déle než ty. Jsou lidé s různou genetickou a psychickou výbavou, s různým stupněm motivace a odhodlání. Je možné dokázat ledacos. Ale ne pro lidi, kteří vypadají jak hovno a kopou kolem sebe, když jim to někdo řekne.
FilipF

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tebe se to muselo hodně dotknout viď Dej si radši čokoládu
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
FilipF napsal:

Nemá to cenu, nemá to cenu, nemá to cenu. My skutečně nemůžeme za to, že vypadáš jak hovno a když zhubneš, budeš vypadat jak hovno z asiatské zadnice. Možná by jsi si mohl uvědomit, že hodně lidí tady cvičí 10-50x déle než ty. Jsou lidé s různou genetickou a psychickou výbavou, s různým stupněm motivace a odhodlání. Je možné dokázat ledacos. Ale ne pro lidi, kteří vypadají jak hovno a kopou kolem sebe, když jim to někdo řekne.

Klid Filipe, na to si zvykneš, tady Mablung je místní magor
FilipF

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať si píše co chce
bazycek

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsechno jde kdyz se chce. Sam mam ted 10kg dole.

Hlavne se neptat mudrlantu tady a najit si sam co ti vyhovuje a to delat. Neni to veda je to jen stereotip. Furt zrat to same dokola. Cvicut cvicit...
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

filip, bazycek.. proc nezmenite forum kdyz tu pro vas neni rady?
Frybis

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bazycek napsal:

Hlavne se neptat mudrlantu tady a najit si sam co ti vyhovuje a to delat

Tohle se vzájemně vylučuje, za prvé je tu mnoho zkušených borců, co ti právě poradí, co dělat, aby jsi ušetřil měsíce/roky, po kterých by jsi teda zjistil sám, co ti vyhovuje
KubaK

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
KubaK tvůj problém je možná v tom, že jsi chtěl co nejrychleji přibrat a jedl blbosti, nebo naopak jsi jedl striktně, ale moc..Chce to přibírat, ale pokud to má být co nejkvalitnější, maximálně bych přibíral kolem 1,5kg za měsíc. Není těžký přibrat za rok 35 kilo, ale pak z těch 35 kilo člověk všechno shodí a nezústane vůbec nic.

Právě já chtěl přibrat jen tak 2 kvalitni kila. Od začátku roku jsem je přibral, sacharidy jen před a po treninku, v netreninkový plus na snídani. Nevím proč to vypadá takhle...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 2:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KubaK napsal:
FrantaatnarF napsal:
KubaK tvůj problém je možná v tom, že jsi chtěl co nejrychleji přibrat a jedl blbosti, nebo naopak jsi jedl striktně, ale moc..Chce to přibírat, ale pokud to má být co nejkvalitnější, maximálně bych přibíral kolem 1,5kg za měsíc. Není těžký přibrat za rok 35 kilo, ale pak z těch 35 kilo člověk všechno shodí a nezústane vůbec nic.

Právě já chtěl přibrat jen tak 2 kvalitni kila. Od začátku roku jsem je přibral, sacharidy jen před a po treninku, v netreninkový plus na snídani. Nevím proč to vypadá takhle...

podle me je to proto, ze jsi ty sacharidy nepotreboval, i bez nich jsi mel prebytek energie a tohle to dorazilo
nemel jsi dostatecne energeticky narocne treningy, aby jsi potreboval tolik sachru
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 2:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF napsal:

odpoved tu mas
bazycek napsal:
Je to tak jak pisu. Rok a ctvrt driny jedine co mel byl protein

Mozn by jsi mel taky zkusit maknout
neveril by jsi, ale nekdy to vazne pomaha...
a do mistnich chtraku bych se nenavazale, je tu dost holek, co zveda vic nez ty!
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
KubaK napsal:
FrantaatnarF napsal:

podle me je to proto, ze jsi ty sacharidy nepotreboval, i bez nich jsi mel prebytek energie a tohle to dorazilo
nemel jsi dostatecne energeticky narocne treningy, aby jsi potreboval tolik sachru

Je to hodně divný..Člověk nemůže takhle přibrat, pokud má sacharidy jen před tréninkem a po tréninku..Před tréninkem, po tréninku a v jídle po tréninku má mít člověk právě co nejvíc sacharidů, každopádně by mě zajímalo, kolik jsi jedl sacharidu, bílkovin a tuku a celkově kalorií.

Dost by mě od tebe Petře zajímalo, jak bys ujedl 3 500 Kcal kdybys neměl nastavené sacharidy vysoko, díky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prorýsování pomoc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: