prorýsování pomoc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prorýsování pomoc  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prorýsování pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Enn

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:

Dost by mě od tebe Petře zajímalo, jak bys ujedl 3 500 Kcal kdybys neměl nastavené sacharidy vysoko, díky.

Docela snadno pokud se nevyhybas tukum:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak maximalni hranice ektomorfum je 1.5g tuku na kilo vahy. Kdyz vezmu priklad 90kg borce, ve vysledku to vychazi na 135g tuku (1.5) 180g bilkovin (2.0) a 391 sacharidu (4.3) Dovolim si tvrdit ze je to i tak hodne sacharidu a kde pridat, hm? Celkem 3 500Kcal trenink a netrenink by mel snizit bilkoviny a pridat na sacharidech.
sk

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

,,Tak maximalni hranice ektomorfum je 1.5g tuku na kilo vahy.,, - to je nejaka divna zasada tohle
KubaK

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
KubaK napsal:
FrantaatnarF napsal:
KubaK tvůj problém je možná v tom, že jsi chtěl co nejrychleji přibrat a jedl blbosti, nebo naopak jsi jedl striktně, ale moc..Chce to přibírat, ale pokud to má být co nejkvalitnější, maximálně bych přibíral kolem 1,5kg za měsíc. Není těžký přibrat za rok 35 kilo, ale pak z těch 35 kilo člověk všechno shodí a nezústane vůbec nic.

Právě já chtěl přibrat jen tak 2 kvalitni kila. Od začátku roku jsem je přibral, sacharidy jen před a po treninku, v netreninkový plus na snídani. Nevím proč to vypadá takhle...

podle me je to proto, ze jsi ty sacharidy nepotreboval, i bez nich jsi mel prebytek energie a tohle to dorazilo
nemel jsi dostatecne energeticky narocne treningy, aby jsi potreboval tolik sachru

jel sem freimen fest 3 měsíce a teď 3 měsíce 4x týdne split (lehký, lehký, volno, těžký, těžký) tak si myslím, že v tom problem nebude

Naposledy upravil KubaK dne po červen 20, 2016 10:55 am, celkově upraveno 1 krát
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To neni zasada ale fakt, kterej drzi nekolik mych pratel soutezici v kategorii psych. Dokonce letosni vizet na to upozornoval ale jesti jedes keto dietu tak prosim, tady se bavime o kvalitnim nabirani.
KubaK

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Peter Ustinov napsal:
KubaK napsal:
FrantaatnarF napsal:
KubaK tvůj problém je možná v tom, že jsi chtěl co nejrychleji přibrat a jedl blbosti, nebo naopak jsi jedl striktně, ale moc..Chce to přibírat, ale pokud to má být co nejkvalitnější, maximálně bych přibíral kolem 1,5kg za měsíc. Není těžký přibrat za rok 35 kilo, ale pak z těch 35 kilo člověk všechno shodí a nezústane vůbec nic.

Právě já chtěl přibrat jen tak 2 kvalitni kila. Od začátku roku jsem je přibral, sacharidy jen před a po treninku, v netreninkový plus na snídani. Nevím proč to vypadá takhle...

podle me je to proto, ze jsi ty sacharidy nepotreboval, i bez nich jsi mel prebytek energie a tohle to dorazilo
nemel jsi dostatecne energeticky narocne treningy, aby jsi potreboval tolik sachru

Je to hodně divný..Člověk nemůže takhle přibrat, pokud má sacharidy jen před tréninkem a po tréninku..Před tréninkem, po tréninku a v jídle po tréninku má mít člověk právě co nejvíc sacharidů, každopádně by mě zajímalo, kolik jsi jedl sacharidu, bílkovin a tuku a celkově kalorií.

Dost by mě od tebe Petře zajímalo, jak bys ujedl 3 500 Kcal kdybys neměl nastavené sacharidy vysoko, díky.

jinak netreninkový 80g vloček, před omeleta s vločkami/cottage/vejce s žitným pečivem či knackerbrot, po treninku maso na milion způsobů, cca 100g rýže. To není nějak přestřelené ne?
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vicemene se o tom muzes docist uplne vsude a sami nejmenovani majitele ceskych obchodu na to navazuji.
KubaK

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frybis napsal:
Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří..

do toho se mi právě moc nechce, radši bych 10x navýšil výdej :D ale jako taky po tom pokukuju, kdybys měl nějaký nastřel jidelničku pro začatečníka, rád bych ho viděl, díky :)
bazycek

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
FilipF napsal:
Dost by mě zajímalo, jestli se tu najde někdo z místních chytráků a vysvětlí mi, jak je to možné, že tento týpek za rok vypadá pro normálního člověka líp jak 90% místních..Díky.

odpoved tu mas
bazycek napsal:
Je to tak jak pisu. Rok a ctvrt driny jedine co mel byl protein

Mozn by jsi mel taky zkusit maknout
neveril by jsi, ale nekdy to vazne pomaha...
a do mistnich chtraku bych se nenavazale, je tu dost holek, co zveda vic nez ty!

ty jsi taky jeden z nich podle toho co pises,
Neznas me, tak nepis blbosti :) jsi k smichu.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
FilipF napsal:
Dost by mě zajímalo, jestli se tu najde někdo z místních chytráků a vysvětlí mi, jak je to možné, že tento týpek za rok vypadá pro normálního člověka líp jak 90% místních..Díky.

odpoved tu mas
bazycek napsal:
Je to tak jak pisu. Rok a ctvrt driny jedine co mel byl protein

Mozn by jsi mel taky zkusit maknout
neveril by jsi, ale nekdy to vazne pomaha...
a do mistnich chtraku bych se nenavazale, je tu dost holek, co zveda vic nez ty!

Kašli na to. Srážku s blbcema nemůžeš vyhrát, natož na internetu. Oni se budou cítit jako hrdinové jak ti to nandali, ty jako blbec, že jsi se do toho vůbec pouštěl.
sk

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
To neni zasada ale fakt, kterej drzi nekolik mych pratel soutezici v kategorii psych. Dokonce letosni vizet na to upozornoval ale jesti jedes keto dietu tak prosim, tady se bavime o kvalitnim nabirani.

aha, jsem cekal nejakou podlozenejsi informaci :D
Petey

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale pozor, to nie su sutaziaci z kategorie physique, ale psych, to je rozdiel. Typicky predstavitel je napriklad psycho michal
Riku

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Tak maximalni hranice ektomorfum je 1.5g tuku na kilo vahy. Kdyz vezmu priklad 90kg borce, ve vysledku to vychazi na 135g tuku (1.5) 180g bilkovin (2.0) a 391 sacharidu (4.3) Dovolim si tvrdit ze je to i tak hodne sacharidu a kde pridat, hm? Celkem 3 500Kcal trenink a netrenink by mel snizit bilkoviny a pridat na sacharidech.

Eh.. a co se jako stane pokud ektomorf sní víc jak 1.5g tuku na kilo váhy? umře?
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepriberes, kvalitne nepriberes, ale pri hubnuti to problem urcite neni.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Nepriberes, kvalitne nepriberes, ale pri hubnuti to problem urcite neni.

To jsou zajímavé počty toto.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prorýsování pomoc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: