Ikee a CIZO - (un)born to run 2016

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ikee a CIZO - (un)born to run 2016
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 18.6.2016

FB fitness Vysočanská

Rozehřátí
strečink
výpady

Pushpress
5x 20kg..tlakem
5x 25kg..tlakem
3x 30kg
3x 35kg
3x 35kg
3x 35kg
10x 25kg..skorotlakem s kolenama :)

Čelní dřep
5x 25kg
5x 30kg
5x 35kg
5x 40kg
5x 40kg
5x 40kg

Úzký bench
10x 15kg
5x 20kg
5x 25kg
5x 30kg
3x 35kg
1x 40kg..druhý fail
12x 30kg

JR triceps za hlavu
10x 10kg
10x 12kg
10x 12kg
8x 12kg

JR zapažování
JR biceps
Strečink

Čupr povedený trénink se Švadlou a Koffis tam někde u nich na Vysočanské. :) Jediné, tak bench mě naštval. Myslím si, že už bych na 40tku měla. Za odměnu jsme dostali najíst v Highland steak house a u Hájka. Neděle ve znamení prvního letošního houbaření na Žebráku a úklidu domova.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co roste? už jsou praváci (ky)?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byli jsme naslepo kousek od Žebráku na Berounsku a jak jsme nevěděli kam jít, tak jsme našli prakticky jen babky a mě se v závěru poštěstilo ulovit jednoho praváka. Místní chasník ve vesnici když nás s tím viděl si neodpustil poznámku "teda já už dnes potkal dva co nesli plnej koš hřibů". Prý rostou i kozáci, křemenáče, kováře... Což potvrdíme nebo vyvrátíme až pojedeme na houby na chatu, kde víme kam jít a kde hledat :)

Derek Poundstone
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na houbaření je fajn, že se výsledky dostaví vždycky. Buď donesete houby, nebo houby:)
CIZO

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, my to bereme jako relax, hezky na pohodu. A když potkáme někoho s lepším úlovkem, tak ho zbijeme a rozšlapeme mu košík!

Derek Poundstone
Ikee

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO napsal:
Přesně tak, my to bereme jako relax, hezky na pohodu. A když potkáme někoho s lepším úlovkem, tak ho zbijeme a rozšlapeme mu košík!

Protože vůbec nejsme soutěživý typ člověka!
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První trénink 6. týdne tréninkového cyklu aneb týden intenzity č. 3. Dál už to asi moc nepůjde, dojedu obejm v příštím týdnu a pak týden volna.

warmup:

bands

1/cg bench s pauzou na hrudníku:

5x60kg
5x75kg
3x90kg
1x105kg
3x110kg
3x120kg
2x125kg
7x100kg

2/ JR tlaky vsedě:

10x20kg
5x30kg
5x35kg
5x37kg
3x45kg
11x30kg (dole s položením na ramena)

3/ JR upažování:

15x5kg
10x15kg
10x25kg
8x25kg
15x15kg

4/ JR zadní delty vestoje:

10x15kg
10x25kg
10x25kg
15x15kg

5/ JR triceps za hlavou vsedě:

15x35kg
15x50kg
12x60kg
12x45kg (3-4s negativní fáze)

5/ EZ biceps:

10x30kg
5x50kg
5x70kg

1 série jednoruček (10x20kg)
2 série biceps nadhmatem
strečink bicepsů s JR na šikmé lavici - 2 série
strečink

V plánu byl cg paused bench 3x125, ale šance na splnění plánu byly asi stejné, jako že Filípkovi vyrostou bicepsy a Káťa zazpívá sopránem. Statečně jsem vycukal dvojku a namotivoval se na plánovaných 8x100 a 7x100, načež jsem vydřel v první sérii 7x100 a vysral se na to.

Po rozcvičení na tlaky jsem usoudil, že po lehkých 35 by mělo následovat 40. Když jsem sundal ze stojanu čtyřicítky, zjistil jsem že jedna je povolená a viklají se na ní na obou stranách kotouče, což k smrti nesnáším. Zachoval jsem klid ( "kurva, posraný jednoručky, já se na to vyseru, kurva, do hajzlu, kurva..." ) a šel hledat imbus, abych ji dotáhl. Poté co jsem našel imbus a zjistil jsem, že ani s ním to dotáhnout nejde, opět jsem zachoval klid ( "krám zkurvenej, já se na to vyseru!" ) a odjel sérii s 37kilovkama, která byla vzhledem ke stupni mého klidu extrémně lehká.

To mě samozřejmě vnitřně neuspokojilo a tak jsem si připravil 45, nahecoval jsem se převrhnutím odpadkového koše a udělal 3 opakování (vlastně spíš 2,5).

Závěr tréninku patřil meditováním nad tím, jestli se vyseru na čtvrteční dřepy, což by ale značně rozesmutnilo Pajase, takže ten týden intenzity ještě nějak odkroutím.

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenech se rozhodit, občas to nejde, jak si člověk naplánuje.
Ve čtvrtek si spravíš chuť na dřepech
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 21.6.2016

Spodek

Rozehřátí
strečink
3x 20x výpady

Dřep
10x 20kg
5x 30kg
5x 40kg
3x 45kg
3x 50kg
3x 55kg
3x 60kg
3x 60kg
8x 45kg
8x 45kg

..jééééj!

Supersérie Zakopávání + Rumuny JR
10x 10kg + 10x 10kg
10x 10kg + 10x 10kg
10x 10kg + 10x 10kg
10x 10kg + 10x 10kg

Rozhoďnožky
Lýtka
Břicho
Strečink

Po delší době objemu a vypalovaček jsem si pro oživení dala těžší dřep. Většina holek tady se se 60tkou zahřívá a já na ní končím, ale i tak jsem si na něm udělala velkou radost. Pak ještě hezká supersérie a zbytek holčičí klasika.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

warmup:

statický a dynamický strečink

1/ dřepy:

5x20kg
5x40kg
5x60kg
3x100kg
1x130kg
1x150kg
1x170kg (až sem bez pásku)
5x180kg
3x190kg
1x200kg

2/ goodmornings dynamicky do výponu:

5x50kg
5x70kg
5x80kg
5x80kg

3/ shyby:

6x
6x
6x
6x

4/ JR rumuny:

10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg

strečink
foam roller

S Pajasem jsme se dnes sešli v Aréně Pavly Kladivové. Bouchárna perfektní. V plánu byla nějaká maximálka pro 5 opakování, ale s ohledem na to, že je hnusný verdo, jsem usoudil, že dopracovat se k ní po pětkách by mi mohlo způsobit infarkt. Takže jsem se rozcvičil a šel hned na 5x180 což docela šlo. 190 byla nejlepší série a 200 měla být dvojka, ale varovné dloubnutí v levé části prdele mě upozornilo, že se nic nemá přehánět. V podstatě spokojenost, ještě tak 50 kilo a bude z toho zase forma. Rovná hrazda na shyby je prostě super, zase budu ronit slzy až půjdu shybovat na tu dementní zahnutou od grun sportu.

Pajas odjel dřepy a pak asi 48 sérií tahů s váhou nad 200 kilo, takže vlastně nic moc. Odešel po svých, což nechápu jak je možný, ale uvrhlo mě to do těžkých depresí, protože já bych si po takovym tréninku musel vzít tejden dovolený.

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepoval jsi parádně (na rozdíl ode mě).

Máš tam velký rezervy, odpočineš si po cyklu a půjde to nahoru jak nic.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, já jsem docela spokojenej, konečně dřepuju pravidelně 2x týdně a úpony jsou občas unavený, ale spolupracují a docela to zvládají, což je plus. Pořád je to ale na moje poměry bída, chtěl bych regulérně jezdit v objemu pětky se 160 - 180 a v intenzitě dvojky - trojky s 200 - 220.

Trochu jste mě ty i moocha nahlodali s tím polosumem jako doplňkem, možná by to nebyl špatný nápad. Zkusím ho do příštího cyklu nějak nacpat, ale při těch třech tréninkách týdně, když si chci dát občas i nějakou tu strongman disciplínu, to bude docela rébus.

Derek Poundstone
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fiha v tomhle pocasi dvojnasob kloboucek dolu za ten drepung. Nebylo by mozne dat dopredu echo az se zase priste sejdete v APK (klidne PM)? Rad bych videl takovyhle dve skaredy monstra cvicit. Fanynka jsem ticha, hubena, usmevava, takze prekazet nebudu, slibuji.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hádám že další trénink v Aréně by případně vyšel až tak za 3 - 4 týdny, ale klidně dáme vědět dopředu. Za naše úžasné dechberoucí performance požadujeme ovívání ručníkem mezi sériemi a hlasitý potlesk po každém předvedeném výkonu.

podepsání pan Škaredý (já) a pan Monstrum (Pajas)

Derek Poundstone
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18teho júla som tam ako na koni Vzhľadom na moje výkony vás môžem akurát tak ovievať

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: