|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Scheila
|
Zaslal: pá červen 17, 2016 7:41 pm Předmět: |
|
|
17.6.2016 BENČ
Bench press
2x10x20kg
2x10x30kg
8x40kg
8x50kg
4x60kg
2x65kg
2x70kg - YES, krásně pod kontrolou
5x3x65kg - první 2 opakování se stopkou na povel sparinga, 3. opakování se stopkou bych už nezvládla, tak jsem to vždy jen touchla
3x6x50kg
3x5x55kg
2x4x60kg
5x60kg
Horní kladka triceps
2x10x?
8x??
6x???
10x?
Tlaky na ramena v sedě JČ
10x10kg
10x12kg
2x7x14kg
Biceps JČ
3x8x10kg
Rozpažky na ramena - střední a zadní JČ
4x8x6kg
Francouzský tlak ve stoje s JČ
2x10x10kg
2x8x12kg
Streč
Dneska to bylo žůůůžo, když člověk jen celej den sedí a učí se, tak bylo energie na rozdávání, přišlo mi jako bych snědla pixlu nakopávače, ale přitom žádná předtréninkovka nebyla  . Ten pocit když mi byla nahozena činka s 60 kg na poslední sérii benčů a já jsem necítila vůbec žádnou váhu v rukách, jsem to tam chtěla všechno zničit a roztrhat  . Už mi asi hrabe z toho učení  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scheila
|
Zaslal: po červen 20, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
20.6.2016 DŘEP
Zahřátí
Dřep
2x10x20kg
10x40kg
2x8x60kg
2x5x70kg
5x5x80kg
3x90kg - 3. opak s mírnou dopomocí
3x10x60kg - u poslední sérky mě sparing vyhecoval na jedenácté opakování, ale i když jsem u toho málem porodila, tak měl co dělat aby mě z toho dřepu zvedl  - nohy alá želé  .
Zakopávání v leže
4x8-10x?-?
Legpress
12x100kg
10x130kg
2x8x155kg
Obrácená hyperextenze na zadek
4x10 opak + 10 sec výdrž
Plank
3x60 sec
Streč
Když jsem šla do fitka, tak totálně psychicky na dně, stres lvl 100, když jsem odcházela, tak mi byly nějaké státnice totálně buřt  . Výkon nehodnotím, síla nebyla, ale něco jsem odjela, to je hlavní  . No endorfíny pomalu odeznívají, tak tam pošlu půlku čokošky a jdu zase šprtat  .
Naposledy upravil Scheila dne ne červenec 17, 2016 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út červen 21, 2016 8:41 am Předmět: |
|
|
Kontrola ranní formy (ať žije prokrastinace), jestli to s těma čokoládama už nepřeháním  . TH slabých 62 kg  . Jak říkala Makuška, do plavek dobrý, to je asi ale tak všechno  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 21, 2016 9:32 am Předmět: |
|
|
Nevím, co se ti nelíbí, jsi kočka. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út červen 21, 2016 12:32 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky :*.
Maky, určitě budou povedené, už jsem na ně zvědavá  .
Magumi, když mě se líbí např. Sophie Arvebrink anebo Tina Nguyen, kdybych se naturálně dostala alespoň na polovinu jejich hmoty, tak bych byla spokojená. Teď jsem podle mě vychrtlá :D, jako 62 kg na 170 cm  ... Ale to asi bude chvilku trvat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | Díky, díky :*.
Maky, určitě budou povedené, už jsem na ně zvědavá .
Magumi, když mě se líbí např. Sophie Arvebrink anebo Tina Nguyen, kdybych se naturálně dostala alespoň na polovinu jejich hmoty, tak bych byla spokojená. Teď jsem podle mě vychrtlá :D, jako 62 kg na 170 cm ... Ale to asi bude chvilku trvat . |
Jsem si ty slečny našel, a jsi hezčí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 21, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | | když mě se líbí např. Sophie Arvebrink anebo Tina Nguyen, kdybych se naturálně dostala alespoň na polovinu jejich hmoty, tak bych byla spokojená. |
taky jsem si je našel a tu polovinu bych podtrhnul, to by bylo tak akorát
jinak ty objemy tréninků - viz páteční benč nebo včerejší dřepy, jsou tedy dost výživné
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út červen 21, 2016 3:33 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
taky jsem si je našel a tu polovinu bych podtrhnul, to by bylo tak akorát
jinak ty objemy tréninků - viz páteční benč nebo včerejší dřepy, jsou tedy dost výživné |
No nebála bych se, ono pokud chcu zůstat v IPF, jakože do jiné federace bych nikdy nešla, tak víc jak ta polovina by asi moc reálná nebyla .
Jinak musím říct, že i moje dnešní chůze je po těch dřepech velice výživná , ale proto to máme rádi .
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: út červen 21, 2016 4:39 pm Předmět: |
|
|
Super postava, super tréningy! Nebojíš se toho.. (železa) Potají slejudu _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: po červen 27, 2016 5:23 pm Předmět: |
|
|
Tak po týdenní odmlce se zase hlásím, čerstvě jako Ing. Scheila  ....hrozně hektický, stresující a nabitý týden to byl, jsem ráda, že už to mám za sebou. Takže teďka stěhování a od pondělí nová práce, nový život - lepší to už být nemůže (jsem zvědavá, za jak dlouho mě ten optimismus přejde  )... Na posilku čas bohužel nebyl, tento týden navíc frčíme na krátkou dovču na Slovenko - Malá Fatra, Nízké i Vysoké Tatry, takže to je taky posilka off. Vyjde z toho 14 dní tréninkového volna, snad ku prospěchu  . Po návratu mám v plánu upravit trénink, najet na nějakou silovou rutinu, zatím jsem nejvíc byla spokojená s 5/3/1, nebo nějakýho upravenýho rusáka, uvidíme. Od srpna začne pomalu příprava do dresů  .
Dnes jen lehký protažení, páč jsem se nudila v práci a nikdo tu nebyl  .
27.6.2016 RAMENA, TRICÁK, PRSA
Zahřátí
Shyby na úzko 4x4 sama
Supersérka: Horní kladka tricák + Military press
12x? + 12x20kg
12x?? + 10x25kg
3x (10x???+8x28kg)
Supersérka: Rozpažky na ramena JČ + Francouzský tlak VČ
10x4kg + 10x20kg
10x5kg + 10x23kg
3x (8x6kg + 8x25kg)
Supersérka: Tlaky na prsa v leže JČ + Spodní kladka přítahy pod bradu na ramena
10x5kg + 10x?
3x (10x6kg + 10x??)
Supersérka: Obrácený peckdeck na mezilopatky a zadní delty + kliky
4x (10x? + 10)
Zkracovačky na šikmé
4x20
Ze začátku se mi moc nechtělo, ale jak jsem se rozhýbala, tak už jsem byla zase ve svém živlu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po červen 27, 2016 6:26 pm Předmět: |
|
|
Jee, super! Moc gralutuji slecno inzenyrko! :) Myslim si, ze volno vzdy jen prospeje. Kor na tak krasnem miste v horach. A snad ti pak vyjde i ten uzasny zivot. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 27, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
GZ, Ing je super, lepsi nez Mgr ))
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 27, 2016 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Judson napsal: | | GZ, Ing je super, lepsi nez Mgr )) |
Heeeej!! Co to ma znamenat jako? |
Jeje, to sem se trefil spatne, kazdopadne u zenskych se Ing vidi min jak Mgr, tak jsem chtel jen rist, ze super )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|