|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
charmandr

|
Zaslal: po únor 14, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
jí někomu nechci nadávat ale proč se do mě sere když si ho nevšímám, nic špatnýho jsem nepsal!!!a neurážej mě já ti taky nenadávám _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
apis
|
Zaslal: po únor 14, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | to chcamhadr
si docela fandis, na to ze si takovy 16ti letý ucho
|
dyt ma pravdu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
| charmandr napsal: | | Jurass napsal: | | charmandr napsal: | | Tradewind napsal: | | charmandr napsal: | Tradewind:starej se osobe je to moje věc kolik já si sem napíšu, příspěvky mě nezajímaj,Možná by se mělo zrušit zobrazování kdo má kolik příspěvků, pak by tady nevznikaly hlášky typu,, zase sbíráš příspěvky" |
Pocitadlo bych nechal, ale mozna by se mel zrusit tento smajlik: " " | a proč mně se líbí.Tohle je fórum aby se tady psalo a diskutovalo, tak proč bych sem nepsal?, když je to pro psaní ne???Člověk aby se tu bál pomalu něco napsat | hele, Tradewind má 100% pravdu. Ten tvuj rank opravdu sedí. Tvoje příspěvky mě obohacují jak úvodní stránka v Blesku | hlavně že ty máš nejlepší příspěvky ale proti mě vypadáš jako uschlý hovno | no, musím uznat že po 2 letech cvičení v 16ti, při 187cm a 97kg docela čistejch vypadáš neuvěřitelně. Dejme tomu, veřim ti že si natural, ale stejně na té neroztáhlé fotce proti mě nevypadáš jako čerstvý hovno, plný síly..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
| charmandr napsal: | | jí někomu nechci nadávat ale proč se do mě sere když si ho nevšímám, nic špatnýho jsem nepsal!!!a neurážej mě já ti taky nenadávám | Tradewind už napsal vše co se mi na tvém pisatelství nelíbí, kdo se má brodit tou kupou příspěvků o ničem?
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: po únor 14, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
hele tohle hádání nikam nevede omlouvám se ti že sem na tebe hned vylítnul, podávám ti ruku na usmíření  jasně vypadáš líp,ale taky jsi starší  můj čas ještě příde!! tak se nezlob jestli jsem tě urazil. _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po únor 14, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: | ze bych to taky rozlousknul:) poslete mi oba fotky ja vas rozsoudim |
by to stejne nikdo nebral jako smeroplatny
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: po únor 14, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
já to rozsoudim sám jurass má větší objemy a sílu já jsem zse vyrýsovanej, ale to většinou kluci v mých letech jsou.Určitě jurass ví o cvičení daleko víc jak já, ale každej jednou začínal. _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út únor 22, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út únor 22, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | SIKMY BENCH 150*5 |
hmm to nedam ani na rovnym :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Twisp
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 22, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Twisp napsal: | Bench pul tuny....MT necela tunička.... | ...a za jak dluho to přerovnáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
horse
|
Zaslal: út únor 22, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út únor 22, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | Miguelito napsal: | | SIKMY BENCH 150*5 |
hmm to nedam ani na rovnym :-/ |
pokud je to sikmy - hlavou dolu tak to mozna skoro dam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|