|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 02, 2016 11:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj Pajko, je fajn, že pises loga  .
A gratuluju k selfie tyci  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: so červenec 02, 2016 11:52 am Předmět: |
|
|
Teda Holka, ten andel strazny, co nad tebou lita, to je teda sichta. Drzim palce at se brzo vratis a uvidim te konecne nekde v oktagonu. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 02, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
Tvl až teď ctuo te bouracce  uff
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po červenec 04, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
Fuuu, vsetci svati davali pozor. Mal som nieco podobne minuly rok, len v mensej rychlosti nastastie. Drzim palce nech to rychlo rozchodis. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 04, 2016 2:59 pm Předmět: |
|
|
Všem díky
Faktem je, že to už je v mém životě... no... nejsem si jistá, jestli bych se s těma útěkama hrobníkovi z lopatky, vešla do desítky
Makuško, v únoru mi při tréninku prdlo v krku. Několik plotýnek se vpáčilo dovnitř k míše a jedna rupla. Ještě jsem s tím odjela na kempík do Thajska a hned po návratu šla pod kudlu. Jinak to bylo buď a nebo. Měla jsem fakt namále, takže jsem nosila všude sebou obrázky z rezonance a zprávy od doktorů. Při blbém pohybu jsem mohla začít chrnout a bývalo by to chtělo okamžitou operaci... Ale zvládli jsme to (i když jsem trpěla, jak zvíře, protože jsem nemohla skoro nic dělat) No a teď mám krásné nové, dynamické plotýnky. Udělali mi super tuning i těch meziobratlových prostor a vyčistili míšní kanálek, kde už byly taky nějaké degenerativní změny, tak by to mělo dát teď pokoj :) Teda pokud do mě nebudou bourat v autě, či tak něco
Nerada to říkám, ale občas mám fakt depky, že už jsem tak dlouho mimo. Nejde mi to, jak bych si představovala, furt jsem taková slaboučká. Jak jsem byla po té nehodě v Motole a pak ve Vojenské, tak jsem si povídala se známým doktorem a říkal mi, že tahle operace je počítaná mezi ty nejtěžší operace vůbec a že to prostě trvá tělu třeba rok, než se zase vzpamatuje i přes to, že už je na pohled všechno dávno ok. Ale já jsem stará, tolik času nemám, že jo... Chci zápasit a chci se ještě někam probojovat... Ach jo... Začnu se cpát alespoň Bčkama, abych to hojení nervů urychlila zase... ale jestli máte někdo nějaký zázračný nápad, sem s ním.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 04, 2016 3:12 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Všem díky
Faktem je, že to už je v mém životě... no... nejsem si jistá, jestli bych se s těma útěkama hrobníkovi z lopatky, vešla do desítky
Makuško, v únoru mi při tréninku prdlo v krku. Několik plotýnek se vpáčilo dovnitř k míše a jedna rupla. Ještě jsem s tím odjela na kempík do Thajska a hned po návratu šla pod kudlu. Jinak to bylo buď a nebo. Měla jsem fakt namále, takže jsem nosila všude sebou obrázky z rezonance a zprávy od doktorů. Při blbém pohybu jsem mohla začít chrnout a bývalo by to chtělo okamžitou operaci... Ale zvládli jsme to (i když jsem trpěla, jak zvíře, protože jsem nemohla skoro nic dělat) No a teď mám krásné nové, dynamické plotýnky. Udělali mi super tuning i těch meziobratlových prostor a vyčistili míšní kanálek, kde už byly taky nějaké degenerativní změny, tak by to mělo dát teď pokoj :) Teda pokud do mě nebudou bourat v autě, či tak něco
Nerada to říkám, ale občas mám fakt depky, že už jsem tak dlouho mimo. Nejde mi to, jak bych si představovala, furt jsem taková slaboučká. Jak jsem byla po té nehodě v Motole a pak ve Vojenské, tak jsem si povídala se známým doktorem a říkal mi, že tahle operace je počítaná mezi ty nejtěžší operace vůbec a že to prostě trvá tělu třeba rok, než se zase vzpamatuje i přes to, že už je na pohled všechno dávno ok. Ale já jsem stará, tolik času nemám, že jo... Chci zápasit a chci se ještě někam probojovat... Ach jo... Začnu se cpát alespoň Bčkama, abych to hojení nervů urychlila zase... ale jestli máte někdo nějaký zázračný nápad, sem s ním.... |
Rozhodně nejsi stará, tenhle sport jde dělat minimálně do čtyřiceti. Snadno se to říká a hůř dělá, ale neklesej na mysli, určitě toho ještě hodně dokážeš. Dej si čas zregenerovat a dát se do pořádku, a pak to půjde líp. Celý život sportuješ, tvoje tělo si dobře pamatuje, co umí a až budeš zdravá, rychle se to vrátí.
Není nějaká rehabilitace, která by ti pomohla se rychleji zahojit? Třeba nějaká elektrostimulace?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červenec 05, 2016 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Rozhodně nejsi stará, tenhle sport jde dělat minimálně do čtyřiceti. Snadno se to říká a hůř dělá, ale neklesej na mysli, určitě toho ještě hodně dokážeš. Dej si čas zregenerovat a dát se do pořádku, a pak to půjde líp. Celý život sportuješ, tvoje tělo si dobře pamatuje, co umí a až budeš zdravá, rychle se to vrátí.
Není nějaká rehabilitace, která by ti pomohla se rychleji zahojit? Třeba nějaká elektrostimulace? |
No, teď jsem ztratila půl roku a to víš... už mě to neba :D Snad příští týden bych měla začít chodit nějaké rehabky.
Já mám od doktora napsané lázně. Jenže to má být minimálně na 4 týdny a to já prostě nedám....
Každopádně mocné díky za podporu. Fakt mě teď těší každé vlídné slovo :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červenec 05, 2016 3:10 pm Předmět: |
|
|
Až teď mi došlo, že jsem nenapsala pátek, co jsem stihla ještě před tou nehodou...
I. Ráno 9,2 km běh
II. Poska - dřepy, benče, vznosy
III. Lapy, pohyb, sparring
A pak bum, křech, houk....
Víkend tedy volno. Úplně... hráli jsme stolní hry a koukali na Simpsny :)
Pondělí
I.
Běh 4 km
Velmi v léhkém tempu
II.
Poska:
Dřepy vzadu
5x5/70
Benč
6x3/62,5
Přítahy - spodní kladka
5x6
Vznosy
5x8
III.
MMA - grappling
Sparring
8x3 min
Můj první, po skoro půl roce. No... komentovat to asi ani nemusím, ale jsem happy
Dnes:
I.
Poska:
Mrtvolky
3/60 - 80 - 90 - 100 - 105 - 105 - 110 - 110
Tlak silou
5x5/35
Renegade row
3x6/14
Ale jo, lepší... ne dobrý, ale lepší :)
II.
Lapy, nácviky, sparring
45 min
Super! Postoj se fakt hodně lepší :)
III.
Poska podruhé:
Dřepy vzadu
5x3/87,5
Benč
5x5/57,5
Musím říct, že mi ve finále ty dva dny volna pomohly....
Ještě bych si něco dala... chybí mi ta zem moc... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červenec 06, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
Umím si představit, že čtyři týdny lázní ti zní jak nejhorší trest, ale možná by to bylo to nejlepší, co bys pro sebe momentálně mohla udělat. Dvacet pět let z třiceti tvoje tělo maká jak šroubek vroubek, čtyři týdny rehabilitace po těžkém zranění jsou nic. Já měl pauzu čtrnáct let, začínal jsem v šestatřiceti tlustý jak čuně a absolutně bez kondice, a vidíš, po pěti letech i ty schody vyjdu. :)
Mám pro tenhle přístup k životu nejen pochopení, ale hrozný obdiv. Shodou okolností v kanceláři pracuju s kolegyní, úžasnou ženskou, která je bývalá vrcholová tenistka (za mlada trénovala s Mandlíkovou a Novotnou), a ta má úplně stejnou mentalitu. I když tenis nechala, celý život sportuje - v sezóně stráví tři dny v týdnu v Alpách na lyžich, i když to znamená, že po nocích pracuje na notebooku a spí v autě, v létě vozí každý víkend turisty na bruslařské výlety po Rakousku a Německu. Před osmi týdny absolvovala dvě těžké bříšní operace, a minulý týden, poté, co se rozběhala, i s vývodem z ledvin vyrazila zase se svou skupinkou bruslit, jelikož už to nemohla vydržet.
Ale co se týče tebe, říkám si, že na rozdíl od Magdy, která už vrcholový sport nikdy dělat nebude a tohle dělá jen kvůli sobě, by v tvém případě stálo za to pořádně zrehabilitovat a dát se do pořádku, než to tělo zase zatížíš, abys měla ještě příležitost něco dokázat.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: st červenec 06, 2016 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Umím si představit, že čtyři týdny lázní ti zní jak nejhorší trest, ale možná by to bylo to nejlepší, co bys pro sebe momentálně mohla udělat. Dvacet pět let z třiceti tvoje tělo maká jak šroubek vroubek, čtyři týdny rehabilitace po těžkém zranění jsou nic. Já měl pauzu čtrnáct let, začínal jsem v šestatřiceti tlustý jak čuně a absolutně bez kondice, a vidíš, po pěti letech i ty schody vyjdu. :)
Mám pro tenhle přístup k životu nejen pochopení, ale hrozný obdiv. Shodou okolností v kanceláři pracuju s kolegyní, úžasnou ženskou, která je bývalá vrcholová tenistka (za mlada trénovala s Mandlíkovou a Novotnou), a ta má úplně stejnou mentalitu. I když tenis nechala, celý život sportuje - v sezóně stráví tři dny v týdnu v Alpách na lyžich, i když to znamená, že po nocích pracuje na notebooku a spí v autě, v létě vozí každý víkend turisty na bruslařské výlety po Rakousku a Německu. Před osmi týdny absolvovala dvě těžké bříšní operace, a minulý týden, poté, co se rozběhala, i s vývodem z ledvin vyrazila zase se svou skupinkou bruslit, jelikož už to nemohla vydržet.
Ale co se týče tebe, říkám si, že na rozdíl od Magdy, která už vrcholový sport nikdy dělat nebude a tohle dělá jen kvůli sobě, by v tvém případě stálo za to pořádně zrehabilitovat a dát se do pořádku, než to tělo zase zatížíš, abys měla ještě příležitost něco dokázat. |
Souhlas, i v lázních se dá dost zběsile hýbat. A navíc budeš mít jedinou starost: kde sehnat víc jídla
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červenec 06, 2016 9:22 pm Předmět: |
|
|
Já vím, že to myslíte dobře, ale já bych to fakt nedala... jídlo, cvičení, důchodci....
Ale mám čas se rozhodnout... tak ještě uvidíme :) Stejně bych tam měla nejdříve 5 měsíců po operaci... :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červenec 06, 2016 9:37 pm Předmět: |
|
|
Včera večer mi to nedalo a šla jsem ještě plavat :)
Dnes:
I.
Běh po lese
8km
plus: na začátku schody 10x s meziklusem a Ada se rozhodla, že už je to na mě málo a tak se jala toho, mi dělat běžecky-kondičního trenéra a házela povely jeden za druhým: dřepy s výskokem, výpady, sprinty (kopce asi 10x50m), boxerská chůze, kliky, běh pozadu, vysoká kolena atd....
V jednu chvíli jsem měla pocit, že zemřu bídnou smrtí :D
II.
Lapy, nácviky, mega těžké lapy 5x3 min
60 min
Masox. Těžké, moc těžké, ale super....
III.
Poska:
Dřepy v předu
5x3/65
Předklony
5x5/55
Benč
3x3/70
Vznosy
4x9
Dobrý, příjemný :)
IV.
MMA
1 hod
Pohoda, postoj :)
V.
Plavčo
40 min
+ sauna
No, dneska to ušlo _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 8:11 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Já vím, že to myslíte dobře, ale já bych to fakt nedala... jídlo, cvičení, důchodci....
Ale mám čas se rozhodnout... tak ještě uvidíme :) Stejně bych tam měla nejdříve 5 měsíců po operaci... :) |
Jidlo, cvičení, nějaký šarmantní, lehce prošedivělý pán v nejlepších letech, kterého bys mohla učit dřepovat...
Zkus to zvážit. Možná by to pro tebe bylo užitečné i profesně, že by ses naučila něco užitečného, co bys mohla dávat dál svým svěřencům.
Jsem moc rád, že se můžeš po té nehodě hýbat, běhat a skákat, i když to určitě bolí jak čert.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 8:12 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Já vím, že to myslíte dobře, ale já bych to fakt nedala... jídlo, cvičení, důchodci....
Ale mám čas se rozhodnout... tak ještě uvidíme :) Stejně bych tam měla nejdříve 5 měsíců po operaci... :) |
Jen se nevymlouvej Když jsem byl v Hodoníně na tři týdny, byl jsem nejdřív v nervu, ale pak jsem si procedury poskládal na dopoledne a odpoledne jsem přebýval v místní posilce. A hlavně: pomohlo to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|