|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st červen 22, 2016 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá červen 24, 2016 6:49 pm Předmět: |
|
|
Ja chapu zlato ze z toho foceni mas radost..ale takhle jim to prasknout
 :* _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 27, 2016 9:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po červen 27, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 9:18 pm Předmět: |
|
|
Dobrej videoklip. Začíná se z tebe stávat hvězda. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
LOL, co to mas na hlave za hruzu ? )) V tom klipu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 3:29 pm Předmět: Zlata |
|
|
Super klip i slečny se Zlatkou  . Myslel jsem, že to bude Bullshit, ale líbilo se mi to. Jak klip, tak i text. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út červenec 19, 2016 2:09 pm Předmět: |
|
|
A je to tu,
nachazim se v bodě, kdy uvažuji co dál.
Diagnoza:
přetížení organismu
hladina kortizolu v krvi extremne nad limitem (691.... optimum 180)
výrazně zpomalená funkce štítné žlázy
ucpaný lymfatický system
vysoký krevní tlak
a zbytek se dozvím zítra....
snad kazdy me premlouva, at se na zavody vykaslu, ze me to znici.. ale ja si nemohu pomoci. Chci dokoncit co jsem začala....Bojovat až do konce.
ALE
už jsem udelala urcitá opatření, snažím se spát alespon 7 hodin (to že se za noc bžilionkrát vzbudím :D je zatim vedlejší)
odpočívám a mám na to důkazy :)
pracuji méně.
a hlavně se z toho snažim nepo*rat _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne út červenec 19, 2016 2:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červenec 19, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
Bojovat až do konce
to slovo "konce" bude mat asi specialny vyznam  vsak si mlada, neboj sa toho oddychu az tak _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|