|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik90
|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 10:26 am Předmět: |
|
|
Jako zacatecnik na vrsek zvedam nizke vahy s porovnanim s jinyma, ovsem pomalu s precizni technikou a i tak mi da praci udelat 5 nebo 8 opakovani. Kazdeho vec ale pokud me nekdo prosi jestli mu pichnu s tlakama o 25 kilech a da stezi 2x tak mu priste nepomaham.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
o.g.
|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 10:44 am Předmět: |
|
|
proklínám se za každý příspěvek napsaný na toto smradlavé fórum
samoban. slibuji sám sobě že definitivní, konečný, nevratný - okamžitě se můj život změní k lepšímu
Naposledy upravil o.g. dne pá červenec 29, 2016 10:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
TomBJJ
|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 11:05 am Předmět: |
|
|
Jezis vzdyt ma ale pravdu! On nemluvi o nejaky soutezi, ale o normalním treninku!!! Tady delate jako byste kazdej trenink jeli maxka...
A kdyz uz to maxko chcete zkouset fakt bych si bral nekoho nahodnyho na spottovani koho vubec neznam a on nezna me, zbytecna diskuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 11:07 am Předmět: |
|
|
| o.g. napsal: |
já to tady vzdávám, to je opravdu banda tupců..........
ty vaše soutěžní ambice v posilovně...... ajajaj ... pravdu lze vždycky překroutit, vy zmrdi zasraní |
Podpořil jsi své tvrzení vskutku přesvědčivou argumentací, klobouk dolů.
Já soutěžní ambice nemám, s raw wilksem kolem 420 bych na ty nejlepší stejně nestačil a ve svém věku je stěží někdy doženu, ale i tak mi záleží na tom, abych se zbytečně nezranil a mohl to dělat dál. Navíc se s dobrým spotterem cítím bezpečněji a zvedá se mi líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
visual

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
.......s raw wilksem kolem 420 ....... |
Pobavilo :)
Ale vlastne cela tahle spotovaci hitparada....
Co se me tyka, vetsinou to neni potreba a pokud je, vzdycky pockam&dohodnu si nekoho koho znam. Zadny bomby nezvedam, ale stejne to muze dopadnout blbe.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | charvi napsal: | | Pekne ale k nicemu. Mnohem efektivnejsi je toho troubu poucit primo na miste,kdyz dela takove kopance. Lepe se to pak i pamatuje nez cist zalozpevy na webu, jestli se k nim vubec dostane ;) |
Robiť to zakaždým sa mi nechce.
A niektorí ani nevedia, na čo majú poučiť spotera. |
a i když to urobíš... je to marný, je to marný... je to marný.
když jsem ještě chodíval cvičit sám do Maxima a nebyl po ruce nikdo "známý", tak jsem si za ty roky asi dvakrát nebo třikrát řekl náhodnému spotterovi a to mě vyléčilo. žádný plně nepochopil tři jednoduchá slova "podat, nesahat, odebrat". kdo sám necvičí dobrou technikou, tak nemůže ani dobře spottovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|