|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 9:25 am Předmět: |
|
|
Chjo, to sis teda užila. : ( Budu držet palce, ať je to brzo lepší a ať takové procedury nemusíš dál podstupovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 24, 2016 7:17 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky :)
chybí mi pátek:
ráno bez běhu, byla jsem na vyšetření metabolizmu...
Odpol nějaké trhy (do 60x2), dřepy (100x2x5) a nějaké doplnky. Odpol už nic, flákačka : (
Včera:
Výlet na sever, za kamarádem. Lezení u našich Německých sousedů (nejtěžší mokrá sedmička, no prima po takové pauze :D)
Pak koupačka a hoďka a půl bojovek :)
Dneska volno....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 25, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
I.
Běh po lese
asi taaak 8km :)
II.
Lapy malé rukavky
Lapy velké rukávky
Nácviky sparringu
Sparring
Vykopávání a vybouchávání do pytle
Veslo 5km
Hodka a kousek čistého času na lapách, 40 minut na pytli a pak veslo :)
Parááááda :)
III.
Nadhoz do polo
2+1/45 - 45 - 45 - 55 - 55 - 65 - 65 - 70 - 70 - 70
Tlak silou trhový
5/30 - 30 - 35 - 35
OHS
5/30 - 35 - 40 - 45 - 50 - 55 - 60
Pozvedy klasika, držení na palec
3/60 - 90 - 100
2/110 - 115
1/120 - 125 - 130
Výskoky na bednu
8x3
Shyby
13x
Stojky
5x
Pohodka :)
IV.
MMA
Grapplink - sparring
1 hod _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
Včera:
Trh do polo
2/35 - 35 - 35 - 45 - 45 - 50 - 50 - 55 - 55 - 60 - 60
Dřepy vzadu
3/60 - 70 - 80 - 90 - 90 - 95 - 95 - 95 - 95 - 95
Tlak silou za hlavou
5/30 - 30 - 35 - 35 - 35
3/40 - 40 - 40
Kliky na bradlech
5x5
Shyby, vznosy, stojky.....
Výskoky na bednu
6x3
Furt mi nejde cokoli zvedat nad hlavu. Všechno je ok, jen trapéz to hrubě nedává. Je to na něm vidět a hlavně cítit. Včetně toho trhu....
Dnes:
I.
Běh les
7km
+ intervalové sprinty
II.
Dřep v předu
3/50 - 60 - 70 - 70 - 80 - 80 - 80
Benč
5/40 - 50 - 60 - 65 - 68 - 68 - 68
Boxování do pytle
nějak jsem neměřila... Jen tak pro srandu
Pasivní vis
Ranní běh dneska fakt luxusní. Za prvé jsme vybíhaly lehoučce po páté hodině a za druhé ty sprinty, kdy jsem běhala 15s fakt na max mě totálně dorážely. Fakt se to nezdá.... Začnu to trochu cyklovat, at to má hlavu a patu.
Dřepy na pohodu, benč na pytel....
Aktuálka mé žíly :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 2:36 pm Předmět: |
|
|
Ti nějak vyrostly prsa, ne? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 2:40 pm Předmět: |
|
|
Parádně makáš. :) Je super, že už toho můžeš dělat tolik; časem se určitě polepší i ten trapéz, neboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
OMG... prsa... no... jak jsem byla vypáplá, tak se mi zvětšila a teď jak se zase dostávám do svého normálního stavu, tak se nějak záhadně drží :D Jsou ty dvě kilča, co mám furt ještě navíc, to je jasné
Martine, díky moc. Mě se prostě kouše, nechce se mu... asi to ještě chvilku potrvá, ale nebojím se, že bych se s tím neporvala :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 7:57 pm Předmět: |
|
|
Máš už aj nejaký zápas naplánovaný? Máš manažéra, ktorý sa ti o toto stará? Už nech si v ksw minimálne hehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Máš už aj nejaký zápas naplánovaný? Máš manažéra, ktorý sa ti o toto stará? Už nech si v ksw minimálne hehehe |
Měla jsem domluvený zápas na září, ale odvolala jsem to. Byla jsem od února dvakrát na zemi a přeci jen těch fighterských tréninků mám mnohem méně, než bych ráda. (ideálně bych potřebovala jeden postojový a jeden na zemi každý den. Do toho alespoň třikrát týdně wrestling) Děsně nutně bych potřebovala někoho právě na wrestling a vlastně i tu zem... Teď přes prázdniny je to složité : ( Nejraději bych zase zdrhla do Thajlandu, ale nejsou penízky, no....
Manažera nemám, hlásí se někdo? Mám fakt ránu a na holčičku jsem celkem silná. Jsem zvyklá dřít, ničeho se nebojím, jsem poslušná, neodmlouvám a hlavně to miluju, žiju tím... :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červenec 27, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Manažera nemám, hlásí se někdo? Mám fakt ránu a na holčičku jsem celkem silná. |
Hehe, kludne Ti zapas, mimmalne u nas v SR dohovorim. Vsetci sa tu uz tesime, az ta uvidime v akcii. Som lacny a vidim v tebe vychadzajucu hviezdu na ktorej sa mozem vyniest....zo SR mozno az do toho polskeho KSW
Uroven zenskeho mma je este stale za muzskym, ale napreduje rychlo. Mas dobry atleticky fond, skusenosti s pripravou na sutaze atd., zda sa ze aj skusenych ludi okolo seba. Ak by sa ti podarila priprava aspon na 70 % ako pises (treningy grapplingu a wrestlingu + postoj), mohlo by to byt zaujimave. Aj ked prvy zapas na otukanie v niecom ako amaterska liga by nebol od veci. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 28, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Manažera nemám, hlásí se někdo? Mám fakt ránu a na holčičku jsem celkem silná. |
Hehe, kludne Ti zapas, mimmalne u nas v SR dohovorim. Vsetci sa tu uz tesime, az ta uvidime v akcii. Som lacny a vidim v tebe vychadzajucu hviezdu na ktorej sa mozem vyniest....zo SR mozno az do toho polskeho KSW
Uroven zenskeho mma je este stale za muzskym, ale napreduje rychlo. Mas dobry atleticky fond, skusenosti s pripravou na sutaze atd., zda sa ze aj skusenych ludi okolo seba. Ak by sa ti podarila priprava aspon na 70 % ako pises (treningy grapplingu a wrestlingu + postoj), mohlo by to byt zaujimave. Aj ked prvy zapas na otukanie v niecom ako amaterska liga by nebol od veci. |
To jsi hodný, díky :)) Potřebuju se ještě vyspárovat, potrénovat. Ráda bych jezdila nějaké kempy, ale nejsou prostředky : (
Kolem mě je sice hondě lidí, ale nikdo nemá čas se mi věnovat. Vždycky musí preferovat zdroje peněz, což já nejsem
A jasné, asi si střihnu nějaké postojové srandy... Pavel Dostál mě furt lanaří do boxu, kluci zase do kicku, zemaři na grappling :D
Moc chci.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 28, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Konečně přišel Máca (Filip Macek), můj super skvělý kamarád a výborný zápasník, zabiják do 61 kilo :D
Dali jsme si romantickou hodinovou opakovačku na zemi. Strašně, strašně super!
Pak činka - dřepy do 2x110, tlaky vzadu 5x5/35
Toť vše, už od rána jsem byla nějaká vytuhlá....
Zítra jedem na kemp, kondiční kemp. Takže neodpočinu :D S Fildou jsme se domluvili, že se zase budeme vídat a tahat. Snažím se udělat si rozvrh tak, aby se to co nejvíce blížilo k tomu, co jsem psala :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 10:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | A jasné, asi si střihnu nějaké postojové srandy... Pavel Dostál mě furt lanaří do boxu, kluci zase do kicku, zemaři na grappling :D
Moc chci.... |
To je vsetko fajn, ale ak sa chces yamerat na mma, nemusis yacinat s nicim inym, staci si dat nejaky lahsi zapas na zaciatok....no ale,necham sa prekvapit _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 2:20 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | A jasné, asi si střihnu nějaké postojové srandy... Pavel Dostál mě furt lanaří do boxu, kluci zase do kicku, zemaři na grappling :D
Moc chci.... |
To je vsetko fajn, ale ak sa chces yamerat na mma, nemusis yacinat s nicim inym, staci si dat nejaky lahsi zapas na zaciatok....no ale,necham sa prekvapit |
Vím, vím, to je jasné... jenže těch MMA příležitostí je fakt malo :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 2:56 pm Předmět: |
|
|
Chybí pátek
I. - činka: Dřepy vzadu5x3/80, benč 5x5/65
II. - lapy, sparring 60 min
III. běh les 5km
Celý víkend kempík :) Koučovala jsem, rozběhávala, dělala aktivní rozcvičky v pohybu, hrála volejbal, nohejbal a vybíjenou :D Jo a dvakrát po půl hodce spárovala :))
Super to bylo! :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|