|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po srpen 15, 2016 7:42 am Předmět: |
|
|
To zavisi od intenzity vyklusu. Uplne pomalemu lahuckemu vyklusu sa hovori aj regeneracny, cize s dorazom na regeneraciu, ergo rychlejsie zotavenie, enem aby si mohol viac drepovat uz na najblizsom treningu.
Ale aby to malo nejaky zmysel, treba vyklusavat aspon 2x tyzdenne. Cize uz si skoro tam! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
Nohy cicky
Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x2x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
1x2x140kg
1x2x150kg belt on
1x2x160kg
1x2x170kg
1x2x180kg
1x1x190kg
1x1x180kg došla para
2x2x170kg
2x3x160kg
2x4x150kg
2x5x140kg
2x6x130kg
2x7x120kg
2x8x110kg
2x9x100kg
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x100kg
Zakopávanie:
4x10x50kg
Hodnotenie tréningu: Noo paráda, len taký pimpam tréning, tri cviky a šlo sa domov
Dnes by som celý drepung chcel venovať Cohenovi  Aby pochopil, že to viem odhadnúť a viem, kedy mám dosť  Bola to preveľká sranda, asi tak po 2x3x160kg... Tam to začala byť chujovina, lebo rástli počty opakovaní. Popravde pri tých 130kách som už mal sto chutí sa na to vysrať, chrčal som tam pod tým a trpel, ale nechcel som pokaziť takú peknú pyramídku  A tak som si to odtrpel do konca, lialo sa zo mňa ako z hoväda, Legínonania sa divila, že prišla a ja som drepoval, odchádzala a ja som stále drepoval  Proste som flákač, len dva cviky na nohy, z toho jeden v stroji
Ale sila ide hore, pritom telesná váha klesá niekde k 90 kilám. Díky kardio. 190drep šiel pekne, moooožno keby som sa hecol, 195ka by padla. Ale ktovie, skúšať sa mi to nechcelo. Mám čas.
Po drepoch, ktoré trvali asi dve hodiny (Objektívne. Subjektívne trvali skurvenú večnosť, za ten čas, čo som drepoval by sa aj cigáni integrovali), som si už len tak pumpol cicky a zadné stehná. Chvíľku som bol v pokušení dať si lýtka, ale veľmi rýchlo ma to prešlo, pretože to by som musel byť v posilke ešte o 7 minút dlhšie  A to bola taká pekelná predstava...
Ani neviem, kto zábavný bol dnes v gyme, lebo som mal squatovací amok a veľmi som nevnímal okolo seba  Trochu si pamätám Legínonaniu a potom ešte, že si Soraya prišla po kľúče od auta a potom už len bolesť nôh, zahmlievanie pred očami, chuť potu, potom ma Erik odtiahol do šatne a keď som sa spamätal, odplazil som sa do sprchy, kde som si striekal ľadovú vodu na stehná, čo mi absolútne nepomôže a najbližšie tri dni budem chodiť ako múmia z čiernobieleho filmu z 30tych rokov.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 8:33 pm Předmět: |
|
|
Ty nejsi troškař.  Moc pěkné dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
a já si nadávám, když jsem na tréninku hodinu a půl a ty jedeš 2 hod jen dřepy.  Ocenuju dřinu, ale z mýho pohledu je tohle už dost kontraproduktivní. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 9:11 pm Předmět: |
|
|
Magumi: Díky, cítil som to tak v srdiečku
Tom.K.: Kontraproduktívne pre každého normálne rozmýšľajúceho silového športovca s rozumným cieľom  Ale ja som na tom teraz inak. O nejaké objemy mi nejde, sila ide hore - pomaly, ale predsa. Súťažné ambície nemám. Dnešok bol čisto len výzva odo mňa mne, bavilo ma to a drepy skrátka milujem. Takéto maratóny si z času na čas dávam čiste pre radosť z toho cviku a preto, aby som sám seba prekonal.
A hodina a pol je u mňa minimum, ale ja často píšem, že som magor a cvičím anarchiu  Čiže chápem, ale ja som trochu špeciálny _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
Taký náš tréningový Rando, až na to pitie moču, no
heheheheheheh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | a já si nadávám, když jsem na tréninku hodinu a půl a ty jedeš 2 hod jen dřepy. Ocenuju dřinu, ale z mýho pohledu je tohle už dost kontraproduktivní. |
to počítáš včetně rozcvičení a protahování, nebo bez? zatím jsem se u trojbojařů setkal většinou s hodně dlouhýma tréninkama, tak mě to docela překvapuje, ale tak každýmu to asi vyhovuje jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st srpen 17, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
Cicky a chrbát a bicák
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x2x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
1x2x140kg druhá dopomoc, je to proste zakliate a fuckujem to
1x6x120kg posledná ľahká dopomoc
1x8x100kg + 1x10x60kg
Incline tlaky s VČ:
4x4x80kg všetko stopky na hrudi
Kliky na bradlách:
4x8xCarabas + 20kg stopky dole
Protismerné kladky v sede:
4x12x22kg
Pendlay rows:
4x8x80kg
Bicák s EZ:
4x6x45???kg
Hodnotenie tréningu: Ale jó, dobré to bolo, len na benchi som bol akýsi lenivý, takže žiadne postupné zhadzované série na dorazenie.
Tá posraná dvojka so 140 je snáď zakliata. Vždy mám perfektný nábeh zdola, sekundu sa zdá, že to s prehľadom poletí a potom zrazu zatiahnutá ručná brzda a už mi do toho Erik musí zdola ťuknúť. Som zdochlina slabá biedna, čo sa dá robiť, hanbím sa a dokážem to napísať iba schovaný v anonymite internetových hlbín.
Miesto zhadzovaných sérií benchu som dal kliky na bradlách so stopkami, čiže plus mínus som dodržal pracovný objem a aspoň som si to trošku osviežil. Dips som nerobil už hrozne dlho a bolo to cítiť, šlo to nevalne, ale ako pumpička fajn.
Pendlay rows sú super, berie z toho vrch chrbta, ktorý mám príšerne slabý silovo aj vizuálne, takže dobže bobže.
Bicák lebo musím a kto bicák nerobí, nie je bodibildér.
Dnes som dostal zadarmo proteín od posilky  Vraj za to, že im robím reklamu na instagrame a že som im poslal fotky z PEPO, ktoré dajú na stránku  Síce som to nečakal, ale je to od nich fakt fajn, hoci ten proťák nie je žiadny mega pecka super, ale aspoň ako gesto je to veľmi príjemné.
Čím má Sebedeštruktor väčšie stehná, tým menej sa zdraví a stáva saz neho väčší ignorant. A stehná má teda riadne!
Bacuľaté slečny makajú viac ako Smutní chlapci.
Staré tety makajú viac ako Smutní chlapci.
Malé deti makajú viac ako Smutní chlapci.
Môj 90ročný dedko maká viac ako Smutní chlapci.
Život je divný.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 18, 2016 4:03 am Předmět: |
|
|
Proč jsou vlastně smutní? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 18, 2016 6:28 am Předmět: |
|
|
Jeeej to je aká zlatá otázka.
V tomto prípade 'smutný 'nevyjadruje emočný stav,ako napríklad vo vete: Carabas nevybenchoval 2x140 a je z toho smutný.
V kontexte smutných chlapcov slovo smutný vyjadruje ich žalostný stav, schopnosti a prejavy vo fitku. Niekoľko príkladov:
Včera som dostal proteín. Chutí ako piesok s grankom, rozpúšťa sa ako oceľové piliny a pení ako chemický kal v čističke odpadov. Je to dosť smutný proteín.
Zbalíš buchtu, vezmeš ju von,ale zistíš,že je strašne blbá a otrasná a už ju nikdy nechceš vidieť. Po návrate domov ignoruješ všetky jej správy a snahy ťa vidieť,ale ona dolieza,šliapajúc po vlastnej hrdosti. Takej žene hovoríme smutná čaja.
Rando pije vlastný moč a verejne sám sebe usporiadal zbierku na váhu. Rando je smutný.
Smutní chlapci majú za 4 roky cvičenia jediný progres v tom,že si kúpili nové tielko. Benchujú stále 60 kíl a drepy nerobia,any si nezranili kolená. Smutní chlapci sú Smutní chlapci.
Koniec jazykového okienka. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naposledy upravil decarabas dne čt srpen 18, 2016 7:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|