|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 4:28 pm Předmět: |
|
|
Asi mi chybí pár dní :)
Sobota - benče, dřepy v předu a něco :)
Neděle - dřepy vzadu, benče do 75x5, pozvedy jednoruč
dnes:
I.
Postoj soukromka s Lojzou Škeříkem
1:20 absolutní parádičky....
Domluvili jsme se na pravidelných setkání :)
II.
Trh do polo
2/35 - 35 - 35 - 45 - 45 - 50 - 55 - 55 - 60 - 60 - 65 - 65
Nadhoz technický z beden
1+1/45 - 45 - 55 - 55 - 65 - 75 - 80 - 85
Dřepy vzadu
2/60 - 80 - 90 - 100 - 110 - 113 - 116 - 118 - 120
Výskoky na bednu
6x3 _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 12:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
I..
Běh po temném lese
4km
Pak rehabka v nemocnici, dnes poprvé a celkem good, mám to stále tak na 50% původní mobility, nic moc... trapéz zatuhlý až běda...
II.
OHS, poslední se stopkou
3/35 - 35 - 45 - 50 - 55 - 60 - 65 - 70
Dřep vzadu s 10s stopkou
1/60 - 70 - 80 - 85 - 90 - 95 - 100
Výraz za hlavou
2/55 - 65 - 75 - 85
Pozvedy nadhozové nadhmatem na palec
3/80 - 90 - 100
2/110 - 115 - 120 - 125 - 130 - 135
Výskoky na bednu
6x3
Veslo na vyjetí
10min
Pasivní vis
Videa na fb :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ty 10s stopky jsou vžýživné, což? :) Já se u nich trochu bál motáků, ale nakonec se nic hrozného nedělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
Parádní tréninky, jako vždycky, a pořád to jde nahoru, mám radost. Jak řešíš tu mobilitu a trapéz, že i s tímhle omezením dáváš OHS, trhy a nadhozy?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Parádní tréninky, jako vždycky, a pořád to jde nahoru, mám radost. Jak řešíš tu mobilitu a trapéz, že i s tímhle omezením dáváš OHS, trhy a nadhozy? |
Nějak to nehrotím, nemám proč. Váhy jedu tak, aby to bylo příjemné... když se dostanu na takové ty své tréninkové standardy, co jde držet v pohodě dlouhodobě, budu spokojená :)
Mobilita krku je složitá, bolí to, škube se to a vůbec mě to dost blokuje a ještě jsem z toho na budku : ( Ale cvičím, no... takhle pani mi s tím, zdá se, celkem pomůže :)
Jinak u OHS a hlavně trhu to bolí moc. Taky toho vydržím pár nástupů a končím.... Na přemístění mě zase otravuje ta jizva... Ale tak... co... s tím už se nějako poperu :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 9:51 pm Předmět: |
|
|
Strašný mordor zase poslední dny:)
st - poska, nic zásadního, benče 75x5
čt - soukromka u Lojzy. Opět naprosto a totálně luxusné záležitost :)
- dřepy do 120x2, předklony
Pátek odjezd na Gladork kemp
- dva dvouhodinové trénink z velké části sparringove...
Sobota
- vlastně totéž :)
Neděle
- jeden hodinový, ale velmi výživný trénink na kleci
dřepy bez bot :D 2/...100 - 105 - 110 - 110 - 115 - 115
pozvedy 2/..110 - 115 - 120 - 125 - 130 - 135
Skvělé to bylo. Ještě chvilku počkám, než mě přestane třeštit hlava a bude to uplně dokonalé :D
Super impulz, chce se mi makat ještě víc. Tvrdé sparringy... hodně jsem si odvykla, ale v postoji se cítím rozhodně o hodně silnější a na zemi jsem se do toho taky postupně dostávala. To půjde... :)
Po dlouhé době jsem potkala kluky z penty. Ooo... jak mě se stýskalo. Přislíbila jsem svou účast na trénincích, plus se mi za týden vrací můj trenér na zem. Na kladně soukromky s Aničkou a Honzíkem Homolkovic, Kubík Noga v Praze, Lojza Škeřík, občas možná Pavlik Dostál, dneska jsem si psala a domlouvala se s Mamuťákem a dost vážně uvažuju o tom, že bych si odskakovala i na Gi k Robertu Keňovi. Rozhodně chci začít chodit na wrestling, asi teda na Olymp, kde se znám s každým kamenem u cesty.... tak a teď už to jen nějak rozumně poskládat  Dle zkušenosti vím, že když stihnu tak 50% toho, co si plánuju, bude to super. Je to nepříjemné, ale musím furt ještě hodně pracovat, abych neumřela hlady
Kdyby mě chtěl někdo zasponzorovat žití, nebránila bych se :D
A takhle dopadly mé nožičky po víkendových hrátkách :D Na rukách už to maskuji veselými malůvkami :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 8:47 am Předmět: |
|
|
Včera:
I. Fáze
Lapy, řízený sparring, nácviky
60 min
II. Fáze
Dřepy vzadu
2/60 - 80 - 90 - 100 - 105 - 110 - 110 - 115 - 115 - 120
Benč
5/40 - 50 - 60 - 65 - 70 - 75 - 80
Trénink s Scheilou :) To děvče má talent! Když se odprostí od té nervozity, vypadají její dřepy po lehké úpravě fakt krásně! :) Benče taktéže :) Báječně mi podala činku na těch 80 (pooperačák)..
Díky za to a za skvělý koláček :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá srpen 26, 2016 11:26 pm Předmět: |
|
|
St - volno
Čt - benče do 75x5
Pátek
I.
Dřep
3/60 - 80 - 90 - 100 - 110 - 115 - 120 - 110 - 110
Benč
3/50 - 60 - 65 - 70 - 70 - 75 - 75 - 75 - 80 - 80
Předklony
5/50 - 60 - 60 - 65 - 70 - 75 - 75
3x120 po operaci zatím nejvíc. Furt to jde fakt pomalu....
II.
Kick, soukromka s Andou H.
Nácviky ve sparringu, sparring
60 min
Prima :)
Jak jsem psala na začátku týdne, že se stává, že si naplánuju něco a ono se to pětkrát změní... no.. tak tenhle týden vyšel tak asi na 2% tak, jak jsem chtěla  Vůbec nic jsem nestihla, moc práce prostě. Někdy se to tak povede, no... Jinonice ale skoro hotové, příští týden už nastěhujem činky :) Bude to fakt pecka....
Malá ukázka výzdoby :)
Jinak na živo je to fakt neskutečný....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so srpen 27, 2016 1:29 am Předmět: |
|
|
Pozdravuj Kubu az se uvidite, s jeho brachou se zname bydli 3minuty ode me v Londyne :) s Kubou sme se potkali jak tu byl na navsteve, jak je ten svet malej _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne srpen 28, 2016 12:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne srpen 28, 2016 1:13 am Předmět: |
|
|
28.8. v 1:57 začínám psát tenhle post :D
Ten poslední týden stál za bačkoru. Opět jsem nic nestíhala, špatně jsem jedla, no bída bědoucí. Jsem pako. Nejsem schopná brát pravidelně ani vitamin C, natož si stanovit teď pevný režim jídla, spánku. Jak se nepřipravuju vlastně na nic konkrétního, nejde mi to :D
Chci s tím ale zatočit. Já vím, že vám připadá, že trénuju hodně, ale většina těch tréninků je mezi prací a prací, když mám zrovna chvilku, tak si odběhnu, takže je to ve spěchu, neodcvičím většinou všechno, co bych chtěla a vůbec... No prostě je to děsný punk. Vždycky jsem měla nějaký pevně daný plán, nebo alespoň kostru, které jsem se držela. Teď jsem to období brala, jakože návrat po zranění, ale myslím, že je na čase tuhle etapu ukončit a najet na nějaký rozumnější režim :)
Začínám maličko usínat, takže se rozepíšu asik zítra.
Jinak teda sobota - pozvedy do 130x2 a pak hambáč v Berouně a koncert v Praze :D
Brou _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne srpen 28, 2016 11:21 pm Předmět: |
|
|
Tak šup, něco k jídelníčku :)
Zavazuji se přestat žrát prasárny, jako je pizza, burgry, ale v rámci doporučení whole bych se ráda vyhnula i spouštěcím jídlům a těm, se kterými jsem nějakým způsobem poněkud více psychicky svázaná (což je těžké, neb to je skoro všechno, co jím :D) Takže na nějakou dobu uplně vynechám ořechy (u mě spouštěč No.1, nemám problém sežrat půl kila kešu na posezení a nejhorší je, že mě prostě po tom nikdy není špatně :D)
Jinak mi teď tedy vyhovuje rozhodně nejvíce CBL. Tedy celý den low carb (sacharidy mě uspávají a mám po nich hlada), high fat a sachry futruju na noc. Nepočítám, neba mě to.... Pravdou je, že na kalorie nevěřím, nebo na mě to tedy fakt nikdy nefungovalo... mnohem důležitější je podle mě hormonální rovnováha a spousta dalších věcí... ale to by bylo na dlouho vypisovat. Prostě kaloricky bych byla určitě v dosti značném deficitu...
Suple mám mulťák od reflexu a navíc Cčko a hořčík do vany :) Na nějakou dobu zkusím teď vynechat BCAA, které jsem měla v pití vlastně celý den, prostě proto, že mi chutnají. (viz výše, nechci si dělat tyhle návyky, už skoro nejsem schopná pít čistou vodu a to teda ne!)
Masa moc nejím, mám doma vegetariana a mě neba to nějak přehnaně řešit, ale zkusím to nějak, abych ho alespon jednou denně měla.. (ted to bylo tak jednou týdně, když jsme šli někam ven na jídlo a zrovna to nebyla ta pizza :D) Jím hovězí a ryby. Jinak mraky domácích vajec, sýry.... upřednostnuju kvalitu před kvantitou (z dlouhodobého hlediska, pizza a burgry sem samozřejmě nespadají, aby mě někdo nechytal za slovo :D). Z jídla, co se prodává v ČR jsem ale obecně hodně nešťastná....
Jinak spasu mraky zeleniny (která tu bývá fakt mega nedobrá, takže sháním kde se dá), ovoce skoro nejím, nemám na něj chut...
Zbožnuju jogurty v kombinaci s tvrdým tvarohem a kokos mlékem, kustovnicí, semínky a kokosovým tukem... občas dám kakao, skořici... jo, to já můžu...
Zítra zkusím nahodit nějaký jídelníček a rozepsat si trochu ten trénink, jinak se fakt nehnu :D
Brou _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 7:39 am Předmět: |
|
|
Mě by docela zajímalo, jak jsi to myslela s tou hormonální rovnováhou a systémem stravování. :) Jestli bys to měla někdy čas a chuť rozepsat, budu rád.
Co se týče zeleniny, takhle přes léto to jde, my si něco pěstujem doma, dá se i nakoupit na trzích a tak. V zimě hodně kupuju mraženou, dobře se s tím vaří a to zamražení ji uchová líp, než když se někde povaluje ve skladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Mě by docela zajímalo, jak jsi to myslela s tou hormonální rovnováhou a systémem stravování. :) Jestli bys to měla někdy čas a chuť rozepsat, budu rád.
Co se týče zeleniny, takhle přes léto to jde, my si něco pěstujem doma, dá se i nakoupit na trzích a tak. V zimě hodně kupuju mraženou, dobře se s tím vaří a to zamražení ji uchová líp, než když se někde povaluje ve skladu. |
To je na delší povídání, ale hodně moc to všechno ovlivnuje třeba kortizol... To jsou takové začarované kruhy, ze kterých je strašně těžké vystoupit. U žneských je to ještě složitější. Nadledvinky, štítná žláza....
To víš, já jsem kolem potravin děsně rozmazlená z Asie... vždycky, když se vrátím, tak tu trpím, jak zvíře, že mrkev tu vlastně nechutná nijak a vůbec je to všechno takový kekelný... Mít kde, taky si pěstuju, ale v našem 1+kk to uplně nejde _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|