Scheila

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 75, 76, 77  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Scheila  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Scheila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2016 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
Berserk_Grom napsal:
Gratulujem k osobaku!!!

Ak ta boli chrbat z tahov, tak pretoze to malo tahas cez nohy. Z videa mi pride ako by si robila klasicky mrtvy tah s nohami nasiroko, a ramena pred cinkou, z coho vyplyva vacsia zataz na spodny chrbat....

Děkuju ... A právěže to bylo myšleno tak, že normálně tahám (snažím se) technicky, viz videa s dotahy apod, a záda mě z MT už dloooouho nebolela (nebolela mě ani teď, ale byl to hrozně nepříjemný pocit a pnutí hlavně v horní části zad, kde vniká ten "kočičák" - proto to střílení do vesmíru)...ale u těch 135kg jsem k tomu prostě šla, že to zvednu ať se děje co se děje, a techniku jsem neřešila, moc jsem si to přála zvednout ...a teď zpětně z toho mám ještě větší radost

To je tím, že ses příliš vyhecovala. :) Trhla jsi s tím, zapomněla "zamknout" široký zádový a zapřít se dozadu. Když koukneš na Rippera, ten když tahá, má horní záda nahrbená, aby si zkrátil dráhu, ale pořád to drží pod kontrolou tím, jak cíleně stáhne latissimy.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Scheila

PříspěvekZaslal: so září 03, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.9.2016
Cca 13 km tůra v Jeseníkách, stoupání necelých 600 m, příjemným tempem za 3,5 hoďky...
Skřítek - Pecny - Břidličná hora - Jelení hřbet a zpět....

Abych se trochu zabavila, zpomalila a chlap mi stačil, tak jsem nesla 10 kg batůžek ...moooc moc fajn regenerační procházka, fakt nádherná, relativně lehká trasa, jedna z nejhezčích co jsem v Jeseníkách šla, všeho všudy jsme potkali tak 10 turistů, takže luxus

Miluju chození po horách ...

Scheila

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.9.2016
Tak jsem dnešním dnem zahájila přípravu na oblasti RAW 29.10. a equip 26.11...S tím, že RAWka bude jenom tréninkově, priorita je equip...A protože mě SHEIKO bavil a jsem asi trochu masochista , tak jsem se rozhodla, že mu zůstanu věrná...Takže teď další 2 cykly sheika v soutěžní variantě... Ta soutěžní se mi líbí , je tam mnohem míň opakování i cviků oprotí tomu základnímu, co jsem jela do teď ...

6.9.2016 1.1

Zahřátí

Dřep
10x20kg
10x40kg
6x50kg
4x65kg
3x75kg
3x80kg
2x3x90kg
2x2x100kg - měkký bandáže
4x100kg - měkký bandáže

Benč pres
2x10x20kg
8x30
6x40kg
5x45kg
3x55kg
3x60kg
3x65kg
3x2x70kg

Tlaky na prsa v leže JČ
4x8x14kg

Mezilopatky

Zkracovačky na šikmé 3x20

Dnes to bylo příjemné , vše šlo dobře, lehce... Učila jsem se si sama vázat bandáže, poprvé jsem si moc přiškrtila lýtka, podruhé jsem to měla volné jak vytahaný gatě a na potřetí už to docela šlo....Ale teda jako si to namotat je pomalu náronější, než to oddřepovat ... Na čtvrtek mám v rozpisu všechny 3 disciplíny na současné max v dresu - wtf - , sranda bude ...
Dave1913

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co vrátit se ke dřepu? pondělí mám vždycky zabijácký, dřep-benč-dřep mě dostává :D
chci se tě zeptat, nemáš problém po středečních tazích v pátek dřepovat? Ještě nemám zregenerované spodní záda.
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám, že jsi parádně vylepšila osobáky a jedeš teď na vlně ;) co jsem dovolenkoval, tak výborně vybojovaný dřep 110, na benči 7x 70 indikuje, že těch 82.5 by tam mělo jít, a teď dokonce sumo 135 a co jsem viděl 130 i 135, jakmile to odlepíš, tak to letí, velká rezerva! makej, dávej videa, potenciál na zlepšení je tam velký a když to vyjde, tak přijedeme fandit na závody ;)
Scheila

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
A co vrátit se ke dřepu? pondělí mám vždycky zabijácký, dřep-benč-dřep mě dostává :D
chci se tě zeptat, nemáš problém po středečních tazích v pátek dřepovat? Ještě nemám zregenerované spodní záda.

Včera jsem se k dřepu vracet neměla, ten soutěžní sheiko je mírně odlišný, od toho co jsem jela předtím/co pravděpodobně jedeš i ty teď ...A mě teda nikdy nevadilo se k dřepu vracet, ba naopak - technicky mi to šlo mnohem lépe až na podruhé, byla jsem víc napumpovaná a sílu jsem měla stejnou, ne-li větší...

A já jedu 4 tréninky/týden - po,út,čt,pá, takže se mi stává, že jedu dřepy a potom hned další den tahám....samozřejmě cítím únavu na spodních zádech, ale ne nikdy takovou, abych nebyla schopná splnit plán ....ale je pravda, že v posledním 4. týdnu těsně před pauzou už ty záda jsou s prominutím na sra*ku, ale i tak si vždy v posledním týdnu udělám nějaké osobáčky ...

vlk# napsal:
koukám, že jsi parádně vylepšila osobáky a jedeš teď na vlně ;) co jsem dovolenkoval, tak výborně vybojovaný dřep 110, na benči 7x 70 indikuje, že těch 82.5 by tam mělo jít, a teď dokonce sumo 135 a co jsem viděl 130 i 135, jakmile to odlepíš, tak to letí, velká rezerva! makej, dávej videa, potenciál na zlepšení je tam velký a když to vyjde, tak přijedeme fandit na závody ;)

Děkuju moc, snažím se ...A u těch mrtvolek máš pravdu, nejhorší to je odlepit, když to odlepím, tak to urvu vždycky...musím víc trénovat deficity asi ...A fandit určo přijeďte, každá podpora je dobrá
Dave1913

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, máš pravdu, omlouvám se, v COMP WEEKu se k dřepu nevrací :)
to já taky nemám problém po dřepech tahat, ale po tazích dřepovat :D
Scheila

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

to já taky nemám problém po dřepech tahat, ale po tazích dřepovat :D

řekla bych, že to je o zvyku...jak dlouho jedeš toho Sheika? Mě tedy nedělá problém ani druhá kombinace MT a pak dřep viz např. 24. a 26. 8. ...Jeden den mezi mi stačí na zregenerování, ale kdybych to měla jet 2 dny po sobě, tak to nevím, ale možná časem zjistím ...
Dave1913

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sheika jedu třetí týden, ale 3 roky nemůžu jet 2 dny po MT dřep :D
Scheila

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.9.2016 1.2

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x50kg
3x65kg
3x80kg
2x3x90kg
2x2x105kg - bandáže
2x115kg - dres
1x125kg - dres
1x130kg - dres

Benč pres
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
4x50kg
3x60kg
3x65kg
2x70kg
2x70kg - 5 cm špalek dres, stopka
1x80kg - dres, stopka
1x85kg - dres, stopka (zvedlej zadek )

Mrtvý tah
2x6x60kg
3x80kg
2x3x90kg
2x100kg
2x115kg - dres
1x130kg - dres
1x140kg - dres

Tak dneska jsem si užila celej trojboj, celkem mi to zabralo asi 2,5 hod...docela masakr ...Nicméně první trénink v dresu na začátku přpravy a s přehledem jsem vyrovnala všechny své osobáky z února ... Mám obrovskou radost ...Dřepy šly moc dobře, 125kg papír, ze 130kg jsem měla už respekt, ale urvala jsem to....Do benčovýho trika jsem se málem nenarvala, ale snad se trochu roztáhne . Musím si dávat víc pozor na tu prdel, těch 85 kg mě mrzí, nahoru to letělo pěkně, jen ten zadeeeek ...Na mrtvolku už jsem měla hrozný hlad, ale zatáhla jsem vše co bylo v plánu...130 kg bylo moc lehučké - dobře jsem se nastavila...myslela jsem že těch 140 kg poletí taky jako nic, ale bylo to fakt těžký a technika šla totálně do háje, původně jsem to video radši ani nechtěla zveřejňovat ... Příjde mi, že ve chvíli, kdy se dostanu na hranici svého současného maxima, ať už v dřepu anebo v mrtvole, tak mi hlava uplně vypne a veškerá naučená technika, jistota a síla je v čudu...
Přes víkend se dám dohromady a od pondělí zase trochu normálnější tréninky ....

EDIT: teď čtu pravidla a musím u benčů zapracovat na poloze šlapek... "Chodidla musí být celou plochou (jak jen to dovolí obuv) v kontaktu s podlahou...
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne sa zda ze uz pri 80ke sa ti prdel dvihla.
a v dresoch mas na tahu lepsiu techniku ako raw.
Scheila

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
mne sa zda ze uz pri 80ke sa ti prdel dvihla.
a v dresoch mas na tahu lepsiu techniku ako raw.

nekaž mi radost , já myslím, že jsem kontakt s lavičkou neztratila a tichučko ....
A vzhledem k tomu, že v dresu na mrtvolu zvedám to stejný co raw, tak mě aspoň ten dres rovná záda a ramena zatahuje dozadu, takže možná proto ta lepší technika, s vyjímkou těch 140 kg, tam bylo zase vše špatně, stejně jak posledně u těch 135kg raw...
Scheila

PříspěvekZaslal: po září 12, 2016 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.9.2016 1.3

Zahřátí

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x50kg
5x60kg
3x65kg
3x80kg
2x3x90kg
1x100kg
2x100kg

Incline bench press
2x10x20kg
2x8x30kg
5x40kg
5x45kg
3x50kg
3x55kg
3x3x50kg

Rozpažky na prsa v leže JČ
5x10x6kg

Dřep
5x50kg
3x70kg
3x80kg
3x90kg
3x95kg
2x2x95kg

Zvedání nohou ve visu
4x10

Mezilopatky

Dneska otrava...První dřepy jsem jela v debilním stojanu, kdy musím vyjít aspoň 1,5m před stojan, abych mohla do hloubky, takže mi to pak ani nešlo, to vycházení je vyčerpávající a pak mi dělalo problém se zpevnit a zkoncentrovat...Na incline benč mi neměl kdo podávat a hlavně odebírat činku do stojanu (vyšší váhu si nejsem schopná sama podat, páč ta konstrukce je jak pro opice s 2m rukama a když to doslova házím zpátky do stojanu, tak to je šance 1:1 že se netrefím a rozbije mi to rypáček ) ... Na druhé dřepy jsem už měla k dispozici normální stojan, bylo to lepší, těch prvních 3x95kg mě potěšilo, hodně jsem se soustředila na techniku, páč jsem měla z váhy docela respekt a bylo to moooc lehký ... Takže něco málo sem zvládla, zítra to snad půjde líp ...

Scheila

PříspěvekZaslal: út září 13, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.9.2016 1.4

Zahřátí

Mrtvý tah - klasika
10x40kg
10x60kg

Mrtvý tah z deficitu - klasika
5x60kg
4x70kg
4x80kg
4x4x90kg

Decline bench press
10x20kg
10x30kg
5x40kg
5x50kg
5x60kg
4x4x70kg

Mrtvý tah dotahy z boxů - sumo
5x70kg
5x80kg
3x90kg
3x100kg
3x110kg
3x120kg - pásek
3x130kg - pásek

Triceps kliky na bradlech
3x5

Dneska toho bylo moc v práci, tak jsem byla hodně psychicky unavená a bolela hlavinka ...Jinak trénink byl fajn, odjela jsem co jsem měla, jen ke konci se ta hlava rozbolela ještě víc, takové to bolestivé tepání ve spáncích, tak to bylo fakt nepříjemný, že už jsem se aji vykašlala na břicho ...Jinak negativní benč super a dotahy taky potěšily .
Scheila

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.9.2016 2.1

Zahřátí

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x60kg
3x65kg
3x80kg
2x3x90kg
3x3x105kg - bandáže
3x2x110kg - bandáže

Benč pres
2x10x20kg
10x30kg
6x40kg
5x45kg
3x55kg
3x60kg
3x65kg
2x70kg
1x75kg
5x70 kg - první 2 opak se stopkou

Horní kladka - triceps
5x8x???

Rozpažky na ramena JČ
4x7x8kg

Mezilopatky

Streč

Dneska to šlo, ale jsem utahaná jako kotě, v práci je toho teď fakt moc , už aby byl víkend ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scheila Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 75, 76, 77  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: