crunches 3x15
military press 5x47kg, 5x51kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x70kg, 10x47kg
pull up 3x10
muscle up 1/2 2x5
Nejvíc mi vyhovuje trénink, kdy je tento rozdělený na dvě části. Doma a na hřišti. a ještě nejlépe, když doma cvičím jen jeden cvik. Můžu se mu věnovat celou hlavou a nemusím vůbec uvažovat, co bude po něm. Pak jdu ven. To je rozdělení na v podstatě druhý trénink a tam mám zase hlavu čistou, protože už jeden trénink na sebou mám a je v podstatě jedno, co budu cvičit. Tam už je to jen zábava. První část bez zbytečných myšlenek, druhá část čistá zábava. Zkusíte to taky tak?
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
crunches 2x15x
ring pull over 3x10
hang power clean 5x47kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 3x88kg
shrug 10x88kg
push jerk 5x47kg, 5x65kg
shoulder rehab pull up 2x10
Rychlejší ale zábavný trénink. Venku je krásně. Dopoledne jsem spal na slunci a bylo to moc fajn.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Daymoone, neuvažoval si chodit do nejakeho cf oddielu/komunity tam u vas, mal by si viac možností na trening, zavazia, equip etc.plus by si spoznal ludi rovnakej krvnej skupiny, zjavne ta to chytilo, trenujes pravidelne, co ty nato?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Už jsem byl dvakrát ve Workout Brno. Mým cílem jsou nějaké závody v týmech. Uvidíme kdy.
Super, výborne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru