Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trubens

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 3:47 pm    Předmět: Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA Odpovědět s citátem

Ahojte.
Ešte pred nejakými dvoma týždňami som mal denný príjem tukov okolo 300g (+ - 10g)
Začal som však pracovať v jednom športovom obchodnom reťazci (predaj športového oblečenia a športových potrieb), kde sa fest nachodím a načupím (inak, akoby mi to pomohlo na koleno ), a......aj keď som zvýšil tuky (lebo som vedel že bude vyšší výdaj kvôli tej práci) na nejakých 400g/deň, a aj tak som schudol KILO, a to som vôbec nepoľavil z tréningu.....
Viem, že to bude o tom, aby som zvýšil kalorický príjem (inak som v podstate ektomorf), ale.....čo mám zvýšiť tuky na 500g/deň ??? .... Dať 4€ denne len na tuk (Asi v pomere 350g maslo + 200g masť = 550g = okolo 500g tuku).....no.... nič moc......
Sacharidov mám do 60g/deň (kefír takmer bez laktózy, 1 banán, malá porcia klíčenej strukoviny).... Niekto by mi navrhol zvýšiť sacharidy na 200g s tým, že určite niečo priberiem, ale....ja chcem ostať na nízkosacharidovej strave..... Určite nechcem ísť nad 100g sacharidov/deň, a tých 40g čo mi chýba do 100g nevyrieši NIČ.....
Mne nerobí problém zjesť aj 500g tuku/deň, rozdelený do dvoch jedál (aj tak budú objemovo malé), čo zatiaľ nerobím, pretože to ide potom trochu viac do peňazí (keď to chcem predovšetkým z kvalitného masla)..... Bielkovín mám teraz tých 100-110g/deň (podľa obsahu za sebou : mäso, srvátkový proteín, kefír či bryndza, trošku z klíčených strukovín)....

Práve mi napadla otázka...... Čo potrebujem pri väčšom spaľovaní (nové zamestnanie) viac - prihodiť tuky, alebo bielkoviny (vyberte jedno z toho, nechcem platiť za stravu mesačne 300€...ani za svet... a to ešte všetko doma uvarené...).... ?

Poraďte mi nejak...... Štve ma to....... Kreatín pekne zafungoval, a po 2 týždňoch (stále ho beriem denne 3,4g) novej práce 1kg fuč (vidím to aj v zrkadle).......a to som navýšil tuky o 100g/deň.............
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavouk

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych přihodil druhou kostku másla
Trubens

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavouk napsal:
já bych přihodil druhou kostku másla

Myslíš radšej prihodiť maslo (100g tuku), než napr. 30g bielkovín bez zmeny v množstve tuku. Pochopil som správne ?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně pij olivovej olej na svačinu.
Trubens

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Normálně pij olivovej olej na svačinu.

Hmm...no ale je tu "problém", ja jem 2x denne, takže.... a myslím že 100g olivového oleja stojí viac, než 100g maslového tuku (125g masla).... ....Navyše mi vôbec nechutí....až ma z neho napína
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A čo je zle na tom tvojom chudnutí. Veď si stále ideál žien a dámy sa na teba lepia ako mäsiarky na lajno, nie?

Keď chceš pribrať, jedz.

Keď nechceš jest, holt, kámo, schudneš.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Trubens

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A čo je zle na tom tvojom chudnutí. Veď si stále ideál žien a dámy sa na teba lepia ako mäsiarky na lajno, nie?

Keď chceš pribrať, jedz.

Keď nechceš jest, holt, kámo, schudneš.

Ale no, s tým lepením nepreháňaj (viem ale ako to myslíš). Jesť chcem, ale len 2x denne, úplne mi vyhovuje 18 hodinová lačňovka (okno bez jedla) každý deň. Len proste do 500ml kefíru natrepem odteraz 250g masla (rozpustím to v ňom pri teplote okolo 40 stupňov celzia + pridám trochu horkej čokolády vysokopercentnej, a rozmixujem tam černice či maliny).... To bude smotanka
Takže idem na 500g tukov/ deň... 250g + 250g.... Len budem mať odteraz väčší pomer masti (asi 200g/deň), lebo 600g masla (=500g tuku)...To je dobrých 6 Eur (kvalitné nepasterizované) na deň... len za tuk...
Som zvedavý ako to pôjde.

Ďakujem chalani za rady.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trubens napsal:
Jesť chcem, ale len 2x denne, úplne mi vyhovuje 18 hodinová lačňovka (okno bez jedla) každý deň.

Nevyhovuje... jinak by sis tu každou chvíli nestěžoval na svoje problémy a neprosil o rady, které stejně nebudeš respektovat
swal

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Len proste do 500ml kefíru natrepem odteraz 250g masla (rozpustím to v ňom pri teplote okolo 40 stupňov celzia + pridám trochu horkej čokolády vysokopercentnej, a rozmixujem tam černice či maliny)....

toto myslis vazne?? sak z toho sa musit dosrat az za usami jak male decko
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

400 g tukov - 3600 kalorii
tipujem ze aspon 250 g bielkovin - 1000 kalorii
volaco nahrabes aj sachrov - 60 g - 240 kalorii

zjes skoro 5000 kalorii. nechce sa mi verit ze pri tom chudnes.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaké benefity ti přináší low-carb dieta oproti "konvenčnímu" stravování?

Ono jde taky o to, jestli GIT dokáže čtvrt kila tuku s půl litrem kefíru v jednom jídle efektivně vstřebat.
Trubens

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 5:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

swal napsal:
citace:
Len proste do 500ml kefíru natrepem odteraz 250g masla (rozpustím to v ňom pri teplote okolo 40 stupňov celzia + pridám trochu horkej čokolády vysokopercentnej, a rozmixujem tam černice či maliny)....

toto myslis vazne?? sak z toho sa musit dosrat az za usami jak male decko

Keď sa nedos*riem z 500ml kefíru do ktorého rozpustím 200g masla, tak nemyslím, že 50g masla navyše to spôsobí... Len je pravda, že konzistencia bude ešte smotanovejšia než smotana (bude to asi zo 40% obsahovať tuk...220g tuku to bude mať .....200g bude pochádzať z 250g masla, zhruba 20g z 500ml kefíru)... ... Ale vždy do toho pridám 100-150g ovocia (keď banán tak 100g, keď iné ovocie - nejaké bobule - tak 120-150g)...
Trubens

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
400 g tukov - 3600 kalorii
tipujem ze aspon 250 g bielkovin - 1000 kalorii
volaco nahrabes aj sachrov - 60 g - 240 kalorii

zjes skoro 5000 kalorii. nechce sa mi verit ze pri tom chudnes.

Bielkovín mám takých 110g zhruba (menej ako 100g nie)/ deň.
No, z tukov sa ťažko priberá.... Eskimáci (aspoň tí pôvodní) zjedli DO 1KG tukov denne.... A to zas určite nie každý ich deň vyzeral ako moja 12tka... Takže síce potrebovali energiu na zohriatie sa, lenže oni si aj vykurovali iglu (vraj tam mali 27 stupňov - merali to v 20-tych rokoch 19. storočia ľudia z expedícií)...Takže čo ja viem, len tak trepnem, na zohriatie svojho tela spálili 200-300g tuku, a zvyšok slúžil na energiu telesnú, resp. na udržanie váhy......
Ja nad 500g tuku/deň ale nikdy nepôjdem..... 500g bude strop, a bude to stačiť.
Trubens

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Jaké benefity ti přináší low-carb dieta oproti "konvenčnímu" stravování?

Ono jde taky o to, jestli GIT dokáže čtvrt kila tuku s půl litrem kefíru v jednom jídle efektivně vstřebat.

Nepriberám žiaden tuk nikde...... Môžem jesť 2x denne relatívne malé porcie, a mám 18 hodinové "okno" bez jedenia, ktoré prospieva regenerácii buniek a spomaľuje starnutie, prospieva produkcii rastového hormónu (zas ale nie nejak výrazne), proste nemusím jesť viac než 2x denne....to mi úplne vyhovuje.... Ďalej je to protizápalová strava, zvyšuje to imunitu..... A nikdyz toho nenaberiem tuk na tele (kedysi som vedel nabrať tuk - na sacharidoch)
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže mám za to, že tvojím cieľom je vyzerať ako Eskimák?

Takých som videl plný McDonald...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: