Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JogyNo

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže v piatok nebude mať Decarabas v logu Leginomaniu ale Randa... Neviem, či mám byť smutný alebo sa tešiť
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JogyNo napsal:
Takže v piatok nebude mať Decarabas v logu Leginomaniu ale Randa... Neviem, či mám byť smutný alebo sa tešiť

To bude zápisek smutného chlapce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trubens napsal:

A z coho by si cerpal energiu, keby si nejedol obilniny a strukoviny (surove sa to neda jest v dostacujucom mnozstve...a skodi aj male mnozstvo surovych zrn), a nedovazali by sa tu banany ???.... Z jablk? :D... Hrusiek? :D... Zemiakov ? :D... Clovek pestuje, lebo sa tak rozhodol.... Ale urobil chybu, ked zacal jest skroby. V malom mnozstve o.k., ako doplnok.... Zpestrenie chute....

dalsi s predstavou spokojeneho pracloveka basticiho mamuta
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WHO se nikde (kromě Homera S. ) nesetkala s nikým kdo sežere kostku másla na svačinu.
na druhou stranu vypadá super, cítí se super, tak proč ne. Mě je z toho osobně trochu nevolno.
Kulíšku, doufám , že v trochu jiné formě a taky máš trochu tvrdší tréningy. viz. jinde..
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, necítí se super, očividně má psychický problémy, což už tady došlo každýmu, kromě něho.
Bombay

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
tak to už není úvod, to je děj.

Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deracrabas doufam ze nebudes škrt a nafotis toho zahadnyho tvora kteryho malokdo videl, ale kazdyho zajima jak vlastne vypada
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
deracrabas doufam ze nebudes škrt a nafotis toho zahadnyho tvora kteryho malokdo videl, ale kazdyho zajima jak vlastne vypada

to chce rovnou video z tréninku
JPS1

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z jeho tréningu..
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to (možno) až v pondelok a kým nebude súhlasiť, fotiť ani točiť nebudem Pri drepoch na to obvykle ani nemám veľa času. Keď tak zapíšem do logu, čo a ako. Ale raz už sme takto boli dohodnutí a Rando sa nedostavil, takže veľké šance tomu nedávam - ako s jeho aktuálkami a pod.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
JPS1

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já věřím, že nekecá. člověk s nejkrásnějšími zády na světě se nemá za co stydět! ..leda by mu do toho něco přišlo.
https://forum.ronnie.cz/rando-co-ak-ho-podcenujeme-t36785-45.html
Trubens

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Bude to (možno) až v pondelok a kým nebude súhlasiť, fotiť ani točiť nebudem Pri drepoch na to obvykle ani nemám veľa času. Keď tak zapíšem do logu, čo a ako. Ale raz už sme takto boli dohodnutí a Rando sa nedostavil, takže veľké šance tomu nedávam - ako s jeho aktuálkami a pod.

Práve som sa pozrel do lunárneho kalendára. Pondelok mám v práci voľno (to viem zo smenovky, nie z kalendára), v tom problém nie je. Ono len ide o to, že v pondelok o 18tej hodine už budem 28-29 hodín bez potravy... To nijak nevadí cvičeniu (hlavne, keď pôjdem málo sérií s opakovaniami okolo 6-7), len budem o čosi menej plnší, než keby som v ten deň nemal hladovku. Hladovku si presunúť "nemôžem", pretože práve v pondelok 12.9. je deň "ekadaši", najlepší deň na 36-42 hodinovú hladovku. Tým, že som minulý termín ekadaši (sú to dva dni v mesiaci) vynechal pre oslavu bratrancových a dedkových narodenín (grilovačka), tak tento deň (12.9. 2016) proste nebudem jesť.... Ale aj tak prídem, pretože som to sľúbil. Len ide o to, že budem asi o kilo ľahší - viditeľne o kilo ľahší. A asi tá "pumpovačka" nebude tak efektívna, ako keď mám v sebe už 2 jedlá (o 18-tej by som bol už 4-5 hodín po druhom jedle dňa, keby som v ten deň nedržal hladovku)... Keď som sa to s hladovkou dozvedel pred asi dvoma dňami (pripomenul som si to tým že som sa pozrel do lunárneho kalendára), vošlo do mňa 100 čertov a otázka "Zrušiť stretko v posilke, alebo nezrušiť ???". Ja ho nechcem zrušiť... preto ho ani nezruším. Len to proste nebude ono, asi nikto nie je svalovo plnší 28-29 hodín po poslednom jedle, než také 4-5 hodín po poslednom jedle. Moja smola....
Navyše znižujem intenzitu tréningu...... s tým aby som zistil, či aj tak zachovám svalovú hmotu v prípade, že znížim intenzitu.
Zníženie intenzity bude spočívať jedine v znížení sérii.....ktorých mám už aj tak málo.
Dôvod prečo ich idem znížiť ? Dôvod je ten, že si hľadám "štandard", ktorý udržím dovtedy, dokým budem cvičiť (ideálne do smrti). Nemyslím tým váhový štandard (lebo voľné váhy dvíham len v posilňovni a tam som raz týždenne), ale štandard typu OPAKOVANIA X SÉRIE. Ten štandard si hľadám preto, lebo aby ma cvičenie bavilo (baví ma), tak NIKDY do neho nesmiem ísť z nechuťou. Nejde mi o súťaženie, ani o prekonávanie určitých svojich hraníc, atď.... Ide mi o čo najlepší rozvoj svojho tela s čo najmenším objemom práce, no zároveň s čo najlepším precítením svalov, ich najlepšou výživou (bez preháňania s bielkovinami), a s čo najlepšie pripraveným tréningom...
4 tréningové jednotky TÝŽDENNE celého tela rozdelené do týchto typov tréningov : 1. cvičenie s vlastnou váhou IZOMETRICKY, 2. cvičenie s vlastnou váhou na TRX, 3. cvičenie s odporovými gumami, 4. cvičenie v posilňovni s činkami (základné cviky - tlaky, ťahy, drepy či MT... + zopár sérií tvarovacích cvikov na nohy).
K tomu však dávam aj 1x15 minút (s kratučkými pauzami) precvičovania CORE (1x týždenne), 1x15 minút stojkovanie a visenie (s kratučkými pauzami) 1x týždenne, a viac krát týždenne pár minút trvajúce "rehabilitačné" cviky na rotátory ramien a dolných končatín.
Taká zaujímavosť v tom je napr. to, že NIKDY sa v tréningu "neodvarím", a nikdy z neho nie som unavený (za čo mi CNS ďakuje), no keby som napísal že tréning flákam, tak by som klamal. Len viac počúvam svoje telo, a moje telo mi hovorí, že nikdy nemám cvičiť do pocitu, že "Ufff...už mám dosť..."... Kedysi to tak nebolo, teraz to tak je. A ja to rešpektujem.
A ten štandard ktorý si dávam pramení z toho, že si ten štandard udržím (stoj čo stoj) aj keď budem žiť s partnerkou a mať s ňou dieťa.

Keď si niekto chce predstaviť ako bude vyzerať môj tréning v prítomnosti decarabasa, tak bude vyzerať takto :
FULLBODY........
4 supersérie prsia + chrbát (tlaky jednoručkami na šikmej lavici + kladka na chrbát - asi z boku, prípadne ťahanie dvoch jednoručiek naraz)...asi 6 opakovaní v sérii
3-4 série tlakov jednoručkami na ramená (postojačky)....asi 6 opakovaní v sérii
2 série biceps (možno aj triceps, uvidím)...6-8 opakovaní
5 sérií MT (asi 10 opakovaní, na precítenie, maličká váha, asi sumo štýl) alebo hacken drepov (koleno)
2 série zakopávania po 10 opakovaní
2 série prinožovania (ak je taký stroj v Dawell gyme) po 10 opakovaní
2 série lýtok po asi 12 opakovaní
Brucho + prípadne hyperextenzia (hyperextenzia len ak pôjdem drepy miesto MT) po XY opakovaniach

A to bude všetko... V posilňovni proste nebudem cvičiť nič neobvyklé (mohol by som dať tieto cviky unilaterálne (na vršok)...ale to by nebola asi taká pumpovačka, a budem v nevýhode, lebo budem 26-28 hodín nenajedený)... Neobvyklo (na bežné pomery) cvičím doma - izometricky, s TRX, s expandermi.

SERE MA TÁ HLADOVKA, ALE INAK TO NEJDE....
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není možný, že někdo takovej existuje.
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam zajem cist tyhle jehovisticky sracky, mohl by mi tedy nekdo trpelivejsi a se sklony k masochismu v jedne vete odpovedet o co jde a zda ten exot na trenink s DeCabem dosel nebo nedosel?
Magumi

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Nemam zajem cist tyhle jehovisticky sracky, mohl by mi tedy nekdo trpelivejsi a se sklony k masochismu v jedne vete odpovedet o co jde a zda ten exot na trenink s DeCabem dosel nebo nedosel?

To si pleteš náboženství. :) Navíc, lunární kalendář si, pokud vím, nejčastěji vedou ženy, což leccos vysvětluje.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Navýšenie kalorického príjmu TUKOŽRÚTA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: