|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Voita
|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:48 am Předmět: |
|
|
Dáš si taky? Pošlu ti vzorek ty dutohlávku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
net40
|
Zaslal: ne září 11, 2016 8:29 am Předmět: Re: ruce jako dráty do betonu - pruda, co s tím?? |
|
|
| Voita napsal: | Ahoj,
nechci vás zatěžovat dlouhým příběhem, u ostatních partií je vidět progress, ale ruce prostě nerostou. Jsem vysoký a mám dlouhé končetiny, nohy rostou, ale paže jsou slabý. Vždy jsem je cvičil buď 2x týdně (lehký/těžký) nebo 1x týdně těžce jako to jedu teď.
4x8-10 Scottova lavice
4x8-10 velká osa podhmatem (široký úchop)
3/4 8-10 jednoručky v sedě/vestoje
Při každém procvičení hezky vylezou, ale každý další trénink mám pocit, že začínám od znovu a není žádná svalová pamět a čas letí...
Biceps mám malý a slabé předloktí. Je možné, že tahám zbytečně těžké váhy? Nebo bych měl jet častěji, lehce pumpovat?
PS: konkrétní věci rád zodpovím |
Jaký máš obvod zápěstí? To je důležitý limit pro růst svalů na celém těle a na pažích obzvlášť. Jinak při Tvé váze není možné mít ruce jako dráty. Kolik máš přes biceps???
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: út září 13, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
Já mám obvod zápěstí 16 cm,zatnuty biceps 39 cm.Vyska 183 cm a vaha 83 kg
Mohu ocekavat s timto zapestim vubec nejaky narust svalu?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:22 pm Předmět: |
|
|
To se zápěstím je pěkný kec. Jinak máš už tak celkem dobré ruce na poměr výška váha. Mám úplně stejné míry, ale přes paži při pumpě 37 (vydřené z 30cm-67kg). _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: st září 14, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | Já mám obvod zápěstí 16 cm,zatnuty biceps 39 cm.Vyska 183 cm a vaha 83 kg
Mohu ocekavat s timto zapestim vubec nejaky narust svalu? |
Musí se kromě obvodu zápěstí zohlednit současně tělesná výška, není to jednoznačný údaj sám o sobě. Čím menší obvod zápěstí a čím větší výška, tím horší má člověk dispozice. Těch Tvých 39 cm přes biceps už je zřejmě celkem maximum a moc bych se divil, pokud bys naturálně ještě něco přibral.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st září 14, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
| net40 napsal: | | tomsom napsal: | Já mám obvod zápěstí 16 cm,zatnuty biceps 39 cm.Vyska 183 cm a vaha 83 kg
Mohu ocekavat s timto zapestim vubec nejaky narust svalu? |
Musí se kromě obvodu zápěstí zohlednit současně tělesná výška, není to jednoznačný údaj sám o sobě. Čím menší obvod zápěstí a čím větší výška, tím horší má člověk dispozice. Těch Tvých 39 cm přes biceps už je zřejmě celkem maximum a moc bych se divil, pokud bys naturálně ještě něco přibral. |
tak to je totální kokotina.. to že někdo nemá geneticky na ruce "talent" a má úzký zápěstí neznamená, že by se měl zarazit na nějaký určitý míře... když bude makat, tak může nabrat ještě dost, akorát to nebude tak jednoduchý jako to mají jiný lidi... 39cm zdaleka není tolik, aby to bylo nějaký naturální maximum
|
|
| nahoru |
|
 |
legnava
|
Zaslal: ne říjen 23, 2016 11:04 am Předmět: |
|
|
Já mám zápěstí 16,5cm a biceps 37cm výška 160cm a váha 65kg
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
To jsou zase teorie. Měřím kolem 190 cm, zápěstí mám jak holka a přes biceps 46 cm teď po dietě. Prostě to chce hodně jíst a hodně zvedat
Určitě zkus dát rukám chvilku pokoj a začni dřít záda a nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 8:09 am Předmět: |
|
|
| tobias92 napsal: | | Určitě zkus dát rukám chvilku pokoj a začni dřít záda a nohy. |
Múdro. Rozumný prístup je po ťažkých základných cvikoch, kt. dajú rastový stimul prekrviť ruky. Podľa mňa by to išlo aj bez pumpy rúk, ale keď ono to je tak príjemné.
Ešte si uvedom, že tréning rúk nie je o bicepse. Väčšinu objemu nadlaktia tvorí triceps - ťažký benč, bradlá... _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|