|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 12:27 pm Předmět: |
|
|
stejně. spousta nicků, spousta mouder..
Trochu mě navedl Decarabas, ale protože já bydlím dál vezmu to na sebe:
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=4&t=3474 Seznamte se, Joe Rando
V podstatě je to hodnej kluk, jen ho svět nechápe. Doufám, že je stále s námi.
a ty témata, co se všechno dá dělat s močí si najděte sami. brr.. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 1:05 pm Předmět: |
|
|
Ale pozot na tohle, aby se to nestalo i tady!!
"Navyše, na toto fórum som JA doniesol niektoré myšlienky, ktoré sa tu za roky udomácnili, a stávajú sa realitou pre určitú časť ľudí z tohto fóra"
na druhou stranu:
"Keby tomu nebolo tak ako hovorím, tak po 5,5 rokoch proste nevyzerám tak dobre ako vyzerám - nie len čo sa tela týka, ale aj zdravého výrazu tváre. "
( kterou nikdo nikdy neviděl a neuvidí. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá září 16, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Makuška napsal: | A je na tom fóru stejně populární jako tady?? Nebo je tam na tom líp/hůř než tady??? |
teraz som si pozrel tie linky co sem davali, a aj tam mu nadavaju do retardov |
Mě dodneška mrzí, že tady nedostal prostor rozvést ten link o sociální dynamice a mužích jako lovcích - nelovcích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: pá září 16, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
Je zaujimave, ze na tom fore o zdravy je kopec ludi co pije moc, robia veci, ktore si ani nedokazem predstavit a aj oni ho nazyvaju retardom a idiotom  tak to uz musi byt iny level _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá září 16, 2016 2:41 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | je to tak, nekecá!
" Aj teraz som sa vrátil z rande.... Lízal som ju v lese na stole pod strieškou (tam kde sa opeká, piknik, pod sebou mala deku...), "
ale může si to dovolit: "ja naturálne dvíham vtákom zo zeme 30kg izometricky na nejakom remienku, a podržím to 10 minút. "
Bohužel to vždy skončí jak otevře pusu |
Vzhledem k závaží to moc izometricky nebude.
... ten kluk je jinej no, ale jako zlepšovák nálady a bavící individuum funguje na sto procent. :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: so září 17, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | semtamtuprídem, nebo Nowocayn ? |
Těch nicků měl Marek Rando na "az-forum" nepočítaně, vždycky po nějaké době se s námi rozloučil a ujistil nás, že končí se všemi diskuzemi a je pod jeho úroveň se na "az-forum" vracet, ale za týden byl vždycky zpátky pod novou přezdívkou. Nedá se to všechno zapamatovat, ale vzpomínám si ještě na Košičan a hlavně na Pomoc.fekalistovi. Pod touto přezdívkou Marek popisoval specifické sexuální praktiky, po kterých se každému čtenáři zvedal žaludek. Admin proto musel jeho úchylárny smazat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: po září 19, 2016 6:55 am Předmět: |
|
|
KUDLA, to je škoda!!!!!!!!
"nezaostáva mi teda žiadny sval na tele - okrem penisu, lebo už ho dlho nepoužívam..." _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út září 20, 2016 1:05 pm Předmět: |
|
|
Zpět k tématu:
"Zaujímavé, že za celých 14 mesiacov som až na prvý týždeň (keď som ešte nedokázal dobre metabolizovať veľké množstvo tuku - telo nebolo zvyknuté) som mal klasické hnedé výkaly....
Takto svetlo sfarbené ich mám len počas proticandidovej kúry... A sú rovnako "ťažké" (lebo nie sú napučané vlákninou, ktorú nepotrebujem), nie je tam prebytok tuku (áno, priznávam, niekoľko krát som sa čisto z "vedeckých" záujmom vo svojom výkale šprtal jednorázovými minilopatkami zo šalátov, aké sem-tam jedia mama a sestra - a potom zahodil...), padajú hlboko na dno - NEŠPINIA záchod, NE-ZA-PÁ-CHA-JÚ (až na tú brečku, ktorá sa uvolnila, keď som si urobil klystír počas proticandidovej kúry - klystír uvolnil to, čo uvoľnila z pečene spomínaná strava, nakoľko som si ho robiievam pravidelne, a až do kúry tak nezapáchal)." _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út září 20, 2016 2:43 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | vo svojom výkale šprtal jednorázovými minilopatkami zo šalátov, aké sem-tam jedia mama a sestra - a potom zahodil. |
Tu minilopatka mohli mamka/sestra vyuzit na dalsiu konzumaciu.
Nabuduce bud trochu setrnejsi, usetris nejake drobne a nebudes tak znecistovat Matku Zem. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: so září 24, 2016 5:29 pm Předmět: |
|
|
Narcistní homosexuál Rando si vymyslel další pohádkový příbeh:
Písal som si s jednou slečnou, 18r., so ženským hlasom.... Poslala mi jednu fotku, všetko sa zdalo o.k. (potom aj foto tela, v plavkách), síce žiadna krásavica...
Pri písaní sme načrtli nejakú tému, a ona mi napísala, že sa narodila bez maternice....
Stretol som sa s ňou na minútku (vďaka bohu, že len na minútku)......... Objala ma, pritisla sa na mňa, a začala ma bozkávať.......... ALE ČO SOM CÍTIL.......... ??? .... Cítil som mužské energie a mužské feromóny...... Stretko malo byť len minútové (oťukávačka), a z toho čo som cítil mi LEN A LEN VYHOVOVALO, že netrvalo dlhšie.......... Takže som sa s ňou rozlúčil s tým, že sa vidíme najbližšie........ALE......neuvidíme sa........
Pýtam sa - ako je možné, že som cítil mužské feromóny, a mužské energie pri bozkávaní a objímaní ? Keď som šiel z miesta "X" preč, mal som smutno-nahnevaný výraz tváre...........Proste toto sa mi ešte nestalo....A VôBEC MA TO NELÁKA..........
Písal som si s ňou potom znova (všetko sa stalo dnes doobeda, čiže je to čerstvé), napísal jej čo som cítil, a pýtal sa, či sa narodila ako "niečo medzi", alebo prečo som cítil čo som cítil... A ona, že áno....... Spýtal som sa, či jej pindulka jej "originál jej", alebo či ju má operatívne (lebo mi poslala aj takú foto.... a to som ani nepýtal....)... A ona, že je "originál jej".....
S kým som sa to stretol ?? ...... Viem že toto nikdy nebude čítať, ale........... Radšej by som sa bozkával s chalanom (nemám tú skúsenosť, ale viem to...), než s ňou....... Lebo tam by som ani nič iné neočakával, len to, že to bude čisto mužské (a nič pre mňa, lebo bozky sú niečo úplne iné než orálik, a kopa "bi zvedavých" mužov je schopná pre ich sympatickému mužovi robiť orálik, ale bozkávať sa s ním ani za svet....)...... Ale v tomto prípade.... proste.......... Akoby mi to ublížilo...... Nie že sklamanie, ale ten akt čo sa stal..... Je mi z toho zle......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|