Slušný progres. Mimochodem.....tahle challenge by si zasloužila sólo topic a víc účastníků...no tááááák...nebuďte máčky a pohledejte nějaký perličky z fotoalb....uděláme na to topic "A takoví jsme byli..." nebo tak něco ( chci vyhecovat Drapera ať sem taky něco přidá )
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Pekny kus prace, Pepku :)
Podla mojho nazoru tam mas zbytocnych 10kg tuku, ale tak chapem, ze kazdy mame ine ciele. Silove vykony paradne!
Jo, Dušan, ty si ma pamätáš hádam ešte v smutnejšej forme, keďže si ma zažil ešte ako šteniatko Koľko som mal, 10 rokov možno?
Jo tuku tam je na moje predošlé pomery dosť, ale ako píšeš, ciele sú teraz také, že mi to nevadí. Ono keď toho bude príliš, hneď si to doma vypočujem a zaradím kardio Inak ale podľa ktoréhosi merania mám okolo 12% tuku, to mi zatiaľ príde OK a náznak brucha tam ešte tiež je.
JPS1 napsal:
Hezky pěkně! já bych tam to sádlo nechal, je to součást .. a není to nijak vidět. Já začínal o deset kilo míň a když tě vidím na začátku, divím se že jsem byl životaschopen. Ale jak píšeš, na ženy to vliv nemělo, jen na sebevědomí a hloupé poznámky (můžů )
Tak. Zdravý som bol, kondička bola, ale proste som decko z 80tych rokov. Stallone a Arnold boli všade Na sebavedomí nepridá ani to, že vážim menej ako moja frajerka, takže som rád, že som sa k tomu dokopal, miesto aby som sa stiahol do ulity a nenávidel všetkých, čo niečo zdvíhajú (a nemal som od toho ďaleko )
Makuška napsal:
Slušný progres. Mimochodem.....tahle challenge by si zasloužila sólo topic a víc účastníků...no tááááák...nebuďte máčky a pohledejte nějaký perličky z fotoalb....uděláme na to topic "A takoví jsme byli..." nebo tak něco ( chci vyhecovat Drapera ať sem taky něco přidá )
To nie je fér, ja už tam nemám čo dať
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie tréningu: Zas sám bez sparinga, opustený, zanedbaný, sirôtka osamelá. Našťastie ako vidieť, začínam zas s trojkovým systémom a postupným prihadzovaním, s ktorým som mal celkom progress. Takže som trošku podsekol váhy a tak ani nevadilo, že nikto so mnou nebol a nikto za mnou nestál, aby ma istil. Inak som šiel megakrátke pauzy, takže môj útly hrudníček dostal aj tak co proto s po benchi už bola príjemná pumpa, hoci som sa bál, že taký malý tréningový objem nebude stačiť.
Tlaky hore hlavou tiež celkom OK a keď som dorazil rozpažky, zistil som, že prešlo len minimum času a ja už pomaly budem aj končiť. Tak som sa rozhodol, že si dám potom na záver kardio. A tak aj bolo. Som vypasený bravčák, až sa mi tu chlapci smejú, je načase zo seba urobiť zas sexi elegána. Na zimu sa to hodí
Zas sa objavil ten môj prapodivný Spolužiak. Tentokrát sa lepil na úplne každého, aby mu radil a hecoval a mudroval - okrem mňa. Vyzerám večne nasraný, bradatý, zarastený a otrávený (dík Drapere za tip) a tak ma neobťažoval. Navyše som skoro rovnako veľký ako on. Ale pozoroval ma celý čas ako ostriež. Bacuľka (čo som ju minule sejmul pri mŕtvom ťahu), na ktorú sa povesil došla za mnou a nenápadne sa pýta: "Ty ho poznáš?" a ja že prečo. "Tak lebo je taký nejaký... divný..." Chudák dievčina, nemala pred ním úniku, radil jej s cvičením, ponúkal, že jej urobí stravovací plán, zisťoval, kde býva a koľko má rokov... Bacuľka celá vyplašená v pauzách chodila za mnou sa vyplakávať, že sa ho bojí a že je to pošuk a že ako sa mu má vyhnúť Už keď otrapa ako ja jej bol dobrý ako posledné útočisko, to o niečom svedčí.
Na záver po mojom kardiu prišla za mnou a že sa na mňa vraj pýtal. Tak som prekvapene pozrel na ňu a ona, že hej, že či som fitness tréner. Ona mu na to odpovedala, že určite nie a on pohoršene "Tak kto to je?!"
Začínam sa trochu báť o život, ale inak pohoda
Nepokryte ma sledoval, keď som robil benche a potom, keď som skončil a iný chlapec benchoval, tak s pohľadom upretým mne do očí sa ho spýtal "Vyskúšam jednu sériu?" a rýchlo si naložil niečo cez stovku (šiel inak ramená a hrudník absolútne nerobil) a vytrápil tam 6-8 opakovaní. Potom sa zas na mňa zadíval, ako že challenge a ja som sa mu zaškeril do ksichtu a šiel som si robiť svoje príťahy Netuším, či sa bojí o svoju pozíciu alfasamca a najväčšieho borca v posilke, alebo čo mu prepína, ale myslím, že s ním nehrám
Inak fakt tam obťažoval kadekoho, na všetkých bolo vidieť rozpaky, lebo nevedeli, čo s ním, do toho cvičil svoje ramená a vrešťal tam a trieskal, je to riadny exot.
Ešte s ním bude sranda
Ešte porovnávačka. Snažil som sa cca o rovnaké veľkosti oboch fotiek, výška postavy cca sedí, aj úroveň pupku a tváre atď, ale aj tak sa mi zdám na pravej fotke až podozrivo väčší. Aaaale o to nejde https://www.instagram.com/p/BKWMDvGhMBF/
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Dal jsem si v práci tu práci a přečetl celý log. Váhy přeskakuju, nedělají mi dobře na ego. Ale miluju ty zážitky z okolí. Chlape, máš talent! Tohle by se dalo i vydat knižně - neuvažoval jsi o tom? Doufám, že budeš pokračovat, protože divnotypů jsou plný fitka, ale málokdo to dokáže takhle podat.
A bacha na divé svině!! (trochu jsem doufal , že jí složíš..)
_________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
Dal jsem si v práci tu práci a přečetl celý log. Váhy přeskakuju, nedělají mi dobře na ego. Ale miluju ty zážitky z okolí. Chlape, máš talent! Tohle by se dalo i vydat knižně - neuvažoval jsi o tom? Doufám, že budeš pokračovat, protože divnotypů jsou plný fitka, ale málokdo to dokáže takhle podat.
A bacha na divé svině!! (trochu jsem doufal , že jí složíš..)
V práci míš pracovať a nie čítať blbosti!
Ale keď už o tom hovoríš, asi by to nešlo. Sú to často z mojej strany bezprostredné reakcie na dianie v okolí, s pribúdajúcim časom už nie sú zábavné. A navyše je tu viacero logov, kde sa objavujú dobré hlody a človek sa pobaví, chce to len prečesať fórum.
seeya napsal:
Nepribral si na stehnach trochu proti tej druhej foto? :D
Vieš, že ani neviem?
Nepokryte ma sledoval, keď som robil benche a potom, keď som skončil a iný chlapec benchoval, tak s pohľadom upretým mne do očí sa ho spýtal "Vyskúšam jednu sériu?" a rýchlo si naložil niečo cez stovku (šiel inak ramená a hrudník absolútne nerobil) a vytrápil tam 6-8 opakovaní. Potom sa zas na mňa zadíval, ako že challenge a ja som sa mu zaškeril do ksichtu a šiel som si robiť svoje príťahy
fuck it, toto ma presvedcilo, teraz uz definitivne zavitam k vam do posilky...
Hodnotenie tréningu: Blééé, bez sparinga je to fakt toálne napiču. Dnes navyše v gyme nebol ani nikto známejší, čo by ma hecol. Strašne ťažko sa mi dokopávalo ku každej ďalšej bolestivej sérii. Ale hodinky tvrdili, že som mal pomerne krátke pauzy medzi sériami, až som ich vedome musel predlžovať a trochu oddychovať.
Ale chrbát na sračku a obzvlášť posledné opakovanie poslednej série bolo špeciálne hnusné Síce som sa nevidel, ale cítil som to Nevadí, ťahy tento týždeň splnené.
Drepy naopak šli dobre, až kým nezačal zlyhávať chrbát po ťahoch. Milovaný opasok poslúžil dobre a udržal ma pokope, aby som sa tam nerozpadol ako Jacksonova tvár Ako som docvičil drepy, už som šiel len na homo pumpičky, takže pohoda.
Zhyby som si schválne dal ako posledné, aby som na seba nemusel vešať kotúče. A veru mi to tak aj stačilo Čiže chrbát pohodovo pumpnutý a šlo sa na ramená. Tie šli tiež dobre, tak som ich len tak ponaťahoval do príjemna.
Inak v gyme nikto zábavný nebol, totál nuda, ani Rasputin nerobil nič zábavné. Ale videl som zdiaľky Teplých bratov, ako šli z obchodu. Vyzerajú, že sú stále fit, za ruky sa nedržali, ale to len preto, že mali plnú náruč igelitiek s kozmetikou a vibračnými krúžkami.
Asi chodia cvičiť inam. Ale asi rovnako ako u nás, lebo sú stále rovnako smutní a obtiahnuté tričká sú im voľné.
Bacuľka sa dnes celý čas usmievala, lebo Spolužiak sa neukázal Vlastne sa neukázal nikto, koho by som si tam prial Ani Vadik, ani Erik, ani Rando, totálna pustatina.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru