Dneska jsem na mrtvoly vůbec ale vůůůbec neměla sílu, ale i tak mě to bavilo ...Chtěla jsem ty mrtvoly odjet celé RAW, ale těch 115 kg bylo tak akorát, dneska by to na víc nebylo, tak aspoň v tom dresu ty poslední 3 sérky šly lehce ...A na to, že papám jak čuník, tak jsem s formou docela spokojená, i když stále na můj vkus jsem vychcípaná .
3x115kg - dres
3x2x125kg - dres - hloubka byla, rvala jsem to tam, že jsem při tom málem porodila
2x5x130kg - dosedy na box na paralel - dres
Benč pres s nohama hore
2x10x20kg
10x30kg
6x40kg
5x5x50kg
Tlaky na ramena ve stoje VČ
10x20kg
7x25kg
5x5x30kg
Dřep ATG
6x60kg
4x80kg
3x6x90kg - yes yes yes
Dneska to bylo žůůůůžo , první dřepy docela šly, ten dres je ale hroznej opruz , ale baví mě to . Nejhorší pro mě bylo to udržet na zádech, nejsem zvyklá na vyšší váhu, tak proto jsme pak dali ty dosedy, abych si postupně začla zvykat. No ale ty druhé dřepy byly naprosto nejlepšííí, 90 kg papír a hrozně mě to bavilo a hloubka až na zem a nejvíc happy ...jako čekala jsem, že si dám tak 3x3 a budu ráda, že jsem to dodřepovala, ale tohle jsem fakt nečekala ...
Na to zvyknutí váhy na zádech je dobrý zkoušet jen unrack :) prostě si nalož o 30 kg víc než normálně dřepuješ, zvedni to ze stojanu, podrž nějakejch 10 sekund třeba a polož.
Hodně dobře to máš teď rozjetý
Jsem zvědavej, jak ti vyjdou podzimní soutěže, ale hádám, že budou lítat slušný osobáky.
Sheiko ti sedí, jak prdel na hrnec.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Na to zvyknutí váhy na zádech je dobrý zkoušet jen unrack :) prostě si nalož o 30 kg víc než normálně dřepuješ, zvedni to ze stojanu, podrž nějakejch 10 sekund třeba a polož.
To si myslím že jsou pro mě lepší ty polodřepy na bednu spíš, mimo to, že si zvykám na váhu, tak si zvykám i na dres a práci bandáží a ještě pěkně na závěr napumpuju stehýnka . To co píšeš jsem dřív taky dělala, ale nebaví mě to .
spekounP napsal:
Hodně dobře to máš teď rozjetý
Jsem zvědavej, jak ti vyjdou podzimní soutěže, ale hádám, že budou lítat slušný osobáky.
Sheiko ti sedí, jak prdel na hrnec.
Děkujuuu , no to já jsem zvědavá taky ... A je to spíš takovej Sheiko alá Scheila, program si lehce upravuju podle sebe, sem tam odeberu sérku, sem tam přidám opakování, občas vyměním doplňkový cvik podle toho, jak se zrovna cítím....zjistila jsem, že kdybych jela přesně podle programu, tak to můžu za měsíc zabalit, páč např. benčovat 5x týdně + 4x týdně tlaky na prsa, tak to nejsem schopná uregenerovat, takže např. jedny tlaky si vyměním za triceps. kladku, jedny benče dám incline/decline a šlape to ...
Jako něco na tom, že to je program pro nasypaný Ivany, pravdy bude, jak říkal Kulíšek, když jsem se pro toho Sheika rozhodovala .
Benč pres
2x10x20kg
10x30kg
6x40kg
4x45kg
3x50kg
3x55kg
3x60kg
3x65kg
3x70kg - dres, na špalek 10 cm
2x80kg - dres, stopka
1x85kg - dres
2x3x90kg - dres, na špalek 10 cm
1x85kg - dres, stopka
Shyby s dopomocí
4x7
Benč pres
3x50kg
3x60kg
2x70kg - první opak. se stopkou
1x75kg
4x80kg - na špalek 10 cm
Goodmorningy
8x40kg
5x50kg
5x60kg
5x65kg
2x5x70kg
Dneska konečně pořádné benčíky ...v dresu to bylo na houby, hrozně jsem se vztekala celou dobu , potřebovala bych mostovací low collar katanu, páč ten co mám se absolutně nehodí na techniku, kterou teď benčuju...zabírá úplně na jiném místě, nemůžu pořádně zatáhnout ramena a nutí mě to do špatné dráhy, na kterou enjsem zvyklá ...no za chvílu budou narozky, tak si možná udělám radost, do té doby budu prostě na tréninku nadávat ...Druhé raw benčíky to už byla jiná , to je tak úžasný pocit, když člověk benčuje, spouští činku na hrudník a ty svalíky krásně pracujou a napínají se oproti čince a pak touch a bum letí to nahoru jak střela ...
A kluci v posilce říkali, že prej mám dělat goodmorningy častěji , že to je fakt dobrej cvik .
Konečně jsem našla v Prostějově schopného fyzioterapeuta . Pořádně mi srovnal a odblokoval bedra, který mě občas trápí v práci z 8 hod sezení u PC. A pak jsem se dozvěděla spoustu věcí, o kterých jsem vůbec ani neměla tušení. Největší kámen úrazu u mě je to, že oproti vzpřimovačům, mám slabší břišní stěnu, asi půl centimetrovou diastázu z které se mi "klube vetřelec", takovej malinkej, laickým okem nespozorovatelnej hrbolek, když je břicho v záběru...Takže jsem jednak dostala za domácí úkol cvičit cviky na aktivaci hlubokého příčného svalu břišního, abychom zatlačili vetřelce zpět a dále se v posilovně zaměřit v rotaci na šikmé břišní, např přítahy jednoruček v předklonu na záda anebo tlaky s jednoručkama na prsa, ale každou ruku zvlášť, aby tam byla ta rotace ... No jsem moc ráda, budu poctivě kompenzovat a za 3 týdny kontrola .
1) good morningy jsou fakt super cvik, fakt bys je měla jezdit častěji a hlavně je natáčet častěji
2) moje masérka a fyzioterapeutka mi pořád říká, že by ženám doporučovala když už cvičit břicho, tak šikmé břišní svaly, že je mají slabé a pak mají potíže u porodu
2) moje masérka a fyzioterapeutka mi pořád říká, že by ženám doporučovala když už cvičit břicho, tak šikmé břišní svaly, že je mají slabé a pak mají potíže u porodu
Souhlasím. Troufám si tvrdit, že pokud jde o břicho, tak se nešetřím a můžu upřímně říct, že cviky na šikmé břišní svaly a vůbec rotační cviky jsou cítit mnohem rychleji a intenzivněji než střed.
Scheili takové boční vzpřimování na hyperextenzční lavičce s kotoučem v ruce nebo přítahy protilehlých loktů a kolen klidně se závažím na nohou....velká chuťovka.
Jinak držím palce, ať jde rehabka podle představ.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Dřív jsem břicho cvičívala fakt hodně, ale pak jsem se potýkala se slabšíma vzpřimovačema...tak jsem omezila břicho a začla drtit hlavně ty vzpřimovače v domnění, že dřepy a mrtvoly na udržování pevného středu stačí...no evidentně u mě asi nestačí ...
Ale je pravda, že šikmé jsem teda necvičila nikdy, hrozně mě to nebaaa ...tož ale tak co mi zbývá , nicméně jsem ráda, že jsem to chytla takhle brzo, kdy to v podstatě na sobě nepociťuju, než aby mě to pak začlo trápit později a odrazilo se to na výkonu ...
Takže co z toho vyplývá? Starejte se o svoje svalíky a kostřičku, prevence je základ, když už se to posere, tak je pozdě ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru