|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 29, 2016 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: pá září 30, 2016 7:31 am Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Super video. Jsem se zasmál aji. Ale jinak pěkný, jde ti to. A je to i vidět na postavě. (y) |
Díky moc Miri.
| Peter Ustinov napsal: | | Makuška napsal: |
Scheili bohužel ta kočka se chce mazlit pouze a jedině v tu nejnevhodnější dobu.....naopak když se chci nuchňat já, tak ona nechce. Btw. ten tvůj dravec mi taky připomíná tu naši - tuším předevčírem večer se rozběhla z obýváku Draperovi pod peřinu, podrápala mu břicho a zase zmizela v obýváku.
|
Nesvadej to na chudaka kocku!! |
Jako na mě jde hodit leccos, ale tohle ne....tohle ne soudruhu.
Btw. když už mi kočka přitáhla pár chlapů do logu, mám dotaz: jaká má být pozice hlavy (krční páteře) při klicích??? Už druhý trénink po sobě mě totiž bolí za krkem, tak jestli nedělám zase něco blbě??
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 03, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
Neděle 2.10.
- domácí K.O. trénink
Warm-Up
8min
(správně bych měla napsat 2x, páč jsem začínala na dva pokusy)
EMOM
20min
lichá 20x dřep
sudá 8x klik
(méně opakování - více techničtěji a pomaleji provedení)
PYRAMIDE
dřep 10-1
klik 1-10
TABATA 12x50/10sec rest (3kola x 4cviky)
angličáky
plank
baletní dřepy
sedy-lehy tahem
AMRAP
5min (2kola x 4cviky)
bulhar dřep +4kg v rukou levá 10x
zvedání propnutých nohou snožmo (přitahovače) 8x
bulhar dřep +4kg v rukou pravá 10x
zvedání propnutých nohou rozkročmo (přitahovače) 8x
- Draper nechápal z videa s kočkou co je jako na tom cviku na přitahovače tak intenzivní, tak jsem ho to donutila zkusit doporučuju vyzkoušet všem, kdo chtějí maximalizovat izolované provedení cviku na kvadricepsové přitahovače - Draper bez závaží a čehokoliv neodlepil samotné nohy od podložky, mě na kompletní likvidaci stehen stačí 0,5kg na každé noze....
ABS +4kg na nohou
3x8+8 supersérie 1) zkracovačky se zdviženými koleny + 2) zkracovačky roznožmo
3x8+8+16 trisérie 1) hmity pánví v bočním planku levá + 2) hmity pánví v bočním planku pravá + 3) přítahy loket vs. koleno "bicykl"
3x8+8 supersérie 1) přítahy propnutých nohou z leže do svíčky + 2) přítahy kolen na hrudník vsedě bez opory (V-sit)
na dodělání přítahy napnutých nohou vleže rozkročmo 2x10
- potěšila jediná věc - že konečně celý tenhle trénink dávám s pánskými kliky
- ale jinak se něco musí změnit a musím postavit trénink jinak....ke každému cvičení se poslední dobou musím hrozně nutit, netěší mě nic kromě tyče a acro yogy, po tréninku se nedostavuje žádná spokojenost a to i přesto, že v posilovně i v domácím tréninku síla stále mírně stoupá a výkony se zlepšují.... upřímně jsem z toho nešťastná....celý letošek se snažím cvičit víc, častěji, intenzivněji, dávat tomu smysl a nakonec se u mě dřívější spokojenost úplně vytratí??? loni jsem celý rok trénovala systém 2x týdně pole dance, 1x K.O. a 1x posilovna (lehce) a na každý trénink se těšila jak malá....teď se sotva dokážu přinutit jít do posilovny nebo odcvičit K.O. s radostí....je to hnus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 10:26 am Předmět: |
|
|
Mám to trochu (trochu víc) v paži.....  Nééé, minulou neděli došla moje nechuť a únava tak daleko, že jsem trénink začínala s brekem. Jakože vážně.
Mno a tak jsem vyhlásila týden odpočinku - chtěla jsem vydržet celých 7 dní...... vydržela jsem do pátku do tréninku na tyči a v neděli si dala dvě hoďky tréninku na tyči.  Snaha byla. Síly se mi trochu vrátily, trošku jsem začala regener podporovat BCAA a injekční B12-kou (jooo Draper mě píchá dvakrát týdně co to dá), tak snad to bude trochu lepší. Svoje každodenní pracovní vytížení víc jak 12hodin asi nespravím, ale lepší jak drátem do oka.
Pátek 7.10.
- pole dance individuální trénink
- pár kombinací na tyči, trocha spinu - pilujeme na vystoupení....už brzy.....
Neděle 9.10.
I.fáze
- lekce pole dance s lektorkou: zaměřeno především na tvorbu kombinací na tyči, troška flexibilních prvků (Tulip, Keem, Allegra Split, Jade na horší nohu)
II.fáze
- individuáloní trénink pole dance + acro yoga vč. přechodů mezi nimi....už to začíná mít reálnější podobu - musíme teď zatáhnout na maximum a dotáhnout to do konce i když je to už náročné pro všechny....
Naposledy upravil Makuška dne čt říjen 13, 2016 12:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 10:50 am Předmět: |
|
|
Úterý 11.10.
- domácí K.O. trénink
Warm-Up
8min
EMOM
20min
lichá 25x dřep
sudá 10x klik
PYRAMIDE
klik 10-1
dřep 1-10
TABATA 12x50/10sec rest
- angličáky
- plank
- baletní dřepy
- sedy-lehy
AMRAP (8min - 2kola - pomalé provedení)
bulhar dřep +4kg v rukou levá 10x
přitahovače snožmo +2kg na nohou 8x
bulhar dřep +4kg v rukou pravá 10x
přitahovače roznožmo +2kg na nohou 8x
ABS +4kg na nohou supersérie (trisérie)
3x8+8x 1) zkracovačky se zdviženými koleny + 2) zkracovačky roznožmo
3x8+8+12x 1) přítahy lokte k protilehlému koleni propnuté nohy (s pokládáním nohy nad zem) levá + 2) přítahy lokte k protilehlému koleni propnuté nohy (s pokládáním nohy nad zem) pravá + 3) výměna loket x koleno "bicykl"
3x10+10x 1) "invert" přítahy roznožmo vleže na zemi + 2) zvedání pánve s propnutýma nohama ke stropu
- chutí i energií mnohem lepší....odpočinek pomohl, holt to teď budu míň hrotit dokud nezjistím, že zase cvičím pro radost a nejen z povinnosti Mám radost, že celý trénink odcvičím s pánskými kliky a už to není tak strašný utrpení jako dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 11:01 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | jaká má být pozice hlavy (krční páteře) při klicích??? Už druhý trénink po sobě mě totiž bolí za krkem, tak jestli nedělám zase něco blbě?? |
Hlava by měla být v rovině s páteří, mírně, ale opravdu mírně v záklonu, krk by se neměl propadnout mezi ramena a koukat bys neměla kolem sebe ani před sebe, ale do země cca 10 -15 cm nad místo, kde by byly Tvé oči, kdybys na zemi ležela.
A pokud v Tobě narůstá pohybové nechutenství, mohlo by se to vyřešit zkrácením tréninku a zařazením větších hmotností.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 12:24 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Makuška napsal: | jaká má být pozice hlavy (krční páteře) při klicích??? Už druhý trénink po sobě mě totiž bolí za krkem, tak jestli nedělám zase něco blbě?? |
Hlava by měla být v rovině s páteří, mírně, ale opravdu mírně v záklonu, krk by se neměl propadnout mezi ramena a koukat bys neměla kolem sebe ani před sebe, ale do země cca 10 -15 cm nad místo, kde by byly Tvé oči, kdybys na zemi ležela.
A pokud v Tobě narůstá pohybové nechutenství, mohlo by se to vyřešit zkrácením tréninku a zařazením větších hmotností. |
Díky moc. U těch kliků se na to zaměřím.
Jinak můj trénink v posilovně má na starosti Draper, takže ten nechám na něm a stejně se do posilky podívám až se mi tam opravdu bude chtít steskem běžet, takže od té si asi zrovna dám na chvíli oraz. Ačkoliv.....že bych to přece jen prubla???
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Makuška napsal: |
Jinak můj trénink v posilovně má na starosti Draper, takže ten nechám na něm a stejně se do posilky podívám až se mi tam opravdu bude chtít steskem běžet, takže od té si asi zrovna dám na chvíli oraz. Ačkoliv.....že bych to přece jen prubla??? |
a co nas domluveny trening? mrtvola a shyby? |
A do prdele....Já myslím, že se mi chce znovu brečet, takže to zatím asi odložíme.
Ne teď vážně. ...Já to klidně prubnu. Aspoň budu po dlouhé době nadávat v posilce někomu jinému než Draperovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 7:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 7:57 am Předmět: |
|
|
Neděle 16.10.
I.fáze
- lekce pole dance s lektorkou - poprvé za tři měsíce naší přípravy jsem si došla samostatně procvičit svou kombinaci na tyči.... (na to, že do natáčení zbýval týden, pohoda.... )
- narvala jsem do kombinace co mě napadlo a odmítla to dál řešit
- nervy opět na dranc...
II.fáze
- dokvačil drahoušek s dcerou na individuální lekci....zkoušíme novou třetí část. Bože práce s dětmi je skutečně velmi VELMI náročná..... nervy opět v pohotovosti....je to velký bájo...
- částečně se nám daří zkusit spojit jednotlivé části vystoupení - pole dance, acro yogu, spin i acro yogu s dcerou....ale pořád to není ono....
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:01 am Předmět: |
|
|
Pondělí 17.10.
- po dohodě s lektorkou jsme se vmáčkli s tréninkem na naše vystoupení do posilovací lekce, ale jeli si to svoje...
- tak nějak zjišťujeme, že odjet všechny části vystoupení najednou bude dost velký problém....vždycky něco zkazíme.... vždycky se někde někdo ztratí....zapomene a tak
- ještě pořád zaměřujeme pozornost na třetí část vystoupení - Drapeřík se nám občas ztrácí a neví co dělat a pak z jeho pohledu on něžně vezme dcerku do náručí a dcera řve, že jí táta drtí žebra.... no tak s tímhle materiálem se do celostátní soutěže opravdu vykročit nedá
- teď vážně....na mě už se po třech měsících přípravy projevuje velká únava a hlavně psychická vyčerpanost...občas se neovládám, jsem zbytečně kritická a to ruší celý feeling vystoupení... no hrdá na sebe nejsem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:13 am Předmět: |
|
|
Středa 19.10.
- jak jsme byli zaměření na trénink třetí části vystoupení s dcerou, tak jsme se vykvákli na druhou část acro yogy a tak jsme vyrazili procvičovat....
- mno dobře jsme udělali, protože najednou jsme zjistili, že nám sestava nejde a to jsme ji považovali za dokončenou
- nedaří se nám v acro Knee Hand Stand - nějak se nemůžeme sejít v balancu a mě to pořád háže tak nějak doprava, takže už pak mám zase strach....tyhle counter balance prvky jsou fakt paráda....
- kdo to ku**a vymyslel, že to dáme do vystoupení??? (dobřeee - byla jsem to já )
- Draper navíc zrovna spadnul do týdne "Nic mě nebaví a všichni mě serete.", takže to bylo celkově výživný....
- v jeden moment jsem trénink chtěla opustit - no nakonec jsem to nevzdala, ale nálada na bodu mrazu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:15 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 20.10.
- jako máme JEDEN den do natáčení DVA dny do uzávěrky přihlášek!!!!
- znovu trénink acro, tentokrát trochu lepší...i když jednou se mnou Draper švihnul už i z cartwheelu na zem
- odcházíme s pocitem že buď to prostě klapne nebo to neklapne....nervy stále na pochodu, nálada už malinko lepší....ovšem pouze dočasně....
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:17 am Předmět: |
|
|
Pátek 21.10.
- první natáčecí den.... v podstatě ladíme, na kterých tyčích vlastně budeme natáčet a jak to uděláme
- natočíme ucházejícně pole dance část a natočíme i pár pokusů o dvě zbývající části
- přihláška naštěstí může být sestříhaná, tak aspoň něco máme......
- po dohodě se ještě domlouváme s druhou lektorkou na neděli na druhý natáčecí den - jako točit v den, kdy mají být přihlášky poslané...to můžeme jenom my...kdyby selhal internet a cokoliv, tak nevím - myslím, že by něco vybuchlo....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|