Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 858, 859, 860 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:

Na ktorej skole sa musite na matiku bifllovat poucky?

Pamatovat si poucky a ruzne vzorce podle mne potrebujes i na matiku. Pochybuju, ze si dokazes rychle vse odvodit a vypocitat.

Matiku jsem mel za totality na gymplu a pamatovat si neco proste bylo nutny (coz byl pro mne problem, protoze jsem si s bidou pamatoval co se delalo na minule hodine :) ).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
TTeDy napsal:

A vubec, kolem matiky se v ocich verejnosti vznasi nejaka tajemna aura, ze to je disciplina, na kterou clovek musi byt bud talentovanej, nebo je v prdeli, ale je to naucitelny jako vsechno ostatni (za predpokladu, ze clovek nema nejakou prokazatelnou "disabilitu" (nevim, jak se to rekne cesky :D)
Jen nekdo si spoustu veci uvedomi sam a nekdo se musi hodne ucit, ale to "biflovani" na urcitym levelu nemine nikoho imo.

Vše je naučitelné, do určité míry, ale platí jako všude, že učením můžeš rozvinout jen základ/vlohy, které máš. Pokud nemáš vlohy na matematiku, budeš to rvát přes závit, bude ti to trvat delší dobu a narazíš na mantinely toho co můžeš dosáhnout mnohem dříve než ti talentovanější. Já bych se třeba také naučil malovat či zpívat, do míry, že by bylo rozeznat co jsem napatlal a můj zpěv by nezabíjel posluchače. Ale jsou prostě lidé, co k tomu mají talent.

Jo, s tim vsim souhlasim. Spis jsem reagoval na to, ze tady nekdo rekl (a obecne to lidi s oblibou rikaj), ze "na matiku je/byl hloupej" a berou jako nevyhnutelnou neprizen osudu, ze s matikou budou mit vzdycky problem. Pritom na to ve skutecnosti spis serou.

Takze tvrdim, ze takova ta "bezna" matika, se kterou se clovek za zivot setka (pokud nejde studovat primo matematickej obor na VS), je naucitelna (s ruznym stupnem usili). A melo to byt jakoze povzbuzeni, ze az nekomu prijde dom decko s tim, ze je "na matiku uplne blby", tak verim, ze kdyz se na to poradne podiva, tak to driv nebo pozdeji pochopi.
(Pokud si teda rodic od nejakeho odborníka nevyslechl variaci te vety z Forresta Gumpa: "Paní Gumpová, váš syn je jiný.")
JPS1

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
naproti tomu se teď čísly živím.

Co delas, jestli to neni tajne?[/quote]

není. NASA.. teda leasingovka.
Spazik

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Berserk_Grom napsal:

Na ktorej skole sa musite na matiku bifllovat poucky?

Pamatovat si poucky a ruzne vzorce podle mne potrebujes i na matiku. Pochybuju, ze si dokazes rychle vse odvodit a vypocitat.

Matiku jsem mel za totality na gymplu a pamatovat si neco proste bylo nutny (coz byl pro mne problem, protoze jsem si s bidou pamatoval co se delalo na minule hodine :) ).

Něco si pamatovat musíš, nemůžeš v algebře při počítání každé rovnice hledat vzorec čemu se rovná a+b na druhou...
riker

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes u benche jsem si rikal ze je to tezky jak krava a asi nedam stejnou vahu jako obvykle...

a pak jsem zjistil ze jsem si omylem nalozil o 10 kg vic a aniz bych o tom vedel jsem dal osobak...
bestial

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne zas vypadam jak clovek
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, člověk bych neřekl, spíš monstrum. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Lunreal

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je slusna prace za 4 mesice, tohle je tvoje top forma nebo uz jsi vypadal podobne i driv?
bestial

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Tak to je slusna prace za 4 mesice, tohle je tvoje top forma nebo uz jsi vypadal podobne i driv?

Byl jsem uz takhle velkej a byl jsem uz takhle seklej ale vzdy v uplne jine casy, ted poprve mam svuj maximalni objem v rozumne kvalite
Makuška

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2016 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám velkou radost, že hned na první soutěži v bikini fitness dnes v Čelákovicích skončila majitelka našeho pole dance studia druhá. Je to prostě micina.

Je to ta uprostřed.
jnerez

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera suprovej trénink v brněnském gymu Blue sun .
Suprový fitko.
Bosi

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 2:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po necelych 5ti letech pobytu se me a me rodine konecne podarilo zaskat povoleni k trvalemu pobytu v Australii.
Humanic145

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mi udělalo vážně radost :)

[/img]
Marky V.

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosi napsal:
Po necelych 5ti letech pobytu se me a me rodine konecne podarilo zaskat povoleni k trvalemu pobytu v Australii.

Tak se sem hlavně nevracej, protože tady by tě tak zeurosocializovali, zregulovali a znormovali, že bys litoval do konce života
kubaz

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je to tady, mam jeste mesic a dva tydny cca, zatim sem behem poslednich 3 mesicu zhubl ze 106 na 94 a jedem dal, boxuju pondeli az patek, k tomu uterky chodim do bezeckeho klubu na trati a nejaky sparing o vikendu, tak snad nedostanu na hubu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 858, 859, 860 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: