Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ackoliv mam nohy jako Spongebob, Mka na sebe nenavleknu - to uz jsem si dneska vyzkousel na Moochovo SBDckach. Vas bude v Eaglu zase tlupa a se svymi vykony ala 500 na trojboj, bych vam tam byl dobrej leda k michani BCAA nebo tak neco. Leda ze by Nabuko prijel s tebou, ten si jede pohodu dle meho gusta :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
visual

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak ja prijdu taky, pokavad se neleknu a neprehodnostim nebezpecnost meho rozhodnuti :)
Budu nejtezsi a soucasne nejslabsi

Abych nebyl uplne OT: Gratulace k tomu progressu, koukal jsem na treninky dozadu a valis to dobre! Bench tu maj vsichni uplne neskutecnej...
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A tá tvoja viróza ma mrzí, ale aspoň chvíľu nebudem musieť čítať, ako ma valcuješ

je to pech... fakt mě lákalo zkusit v pátek atakovat Tvé skvělé výkony a teď budu jenom smutně zjišťovat, kolik je toho pryč :/

decarabas napsal:
Jo bájdvej, Soraya je prichystaná na to, že okolo Mikuláša, s ňou alebo bez nej, ide sa smer Praha. Takže zatiaľ len veľmi voľne a nezáväzne oznamujem, že nejaká ta Mikulášska Eagle session by nemusela byť márna (alebo prípadne Cizom ponúknutá strongmanská session, pokiaľ ešte ponuka platí. Ale nechám na rozhodnutí väčšiny, ono beztak ide skôr o to vás vidieť).

super zpráva, beru obojí, jak píšeš, ide o to sa vidieť ;) Magumi bude v té době po své drastické dietě, já už jsem o formu přišel a žádná další nebude... bude to legrace :)
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hruď a chrbát...

Bench press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x3x120kg
2x3x130kg najväčší trapas je, že som naozaj dvíhal prdel a cítim sa ako debil
https://www.instagram.com/p/BLeCgp_hxfh/?taken-by=pete_mad_lennack
3x2x130kg totál trapas a demotivácia...

Incline tlaky:
4x6x90kg PR!!
minulý týždeň 4ky. Čo to kurva je. Na rovnej ani hovno a tu idem ako robot.
https://www.instagram.com/p/BLeEIHFhafZ/?taken-by=pete_mad_lennack
1x3x100kg PR!! (štvrtá posledná dopomoc) minulý týžden 1. Čo. To. Kurva. Je!
1x12x70kg

Protismerky vsede:
4x12x27kg + 1x12x13kg

Zhyby:
4x5xCarabas + 20kg

Bench press za trest, pretože sme s Nabukom Smutní chlapci:
4x4x100kg občas stopka
1x8x60kg extra wide grip a stopky

Biceps - kladka:
4x10

Hodnotenie tréningu: Totálny trapas a som na seba seriózne nasraný. Nebyť toho, že som chcel dokázať, že nedvíham prdel, ani nezistím, že ju dvíham. Dúfam, že pri nižších váhach si to držím lepšie, ale pri tej 130ke som dobre že nepreskočil stropom, jak ma nadvihuje Ešte trošku a spravím salto vzad. Po druhej sérii, akonáhle som sa začal sústrediť na to, aby som držal riť na lavici, tak mi totálne odišla dynamika zdola a už tam popadali len dvojky a to som ešte mohol buchnúť šampanské, že aspoň tak a že som si nevyrazil zuby. No... sklamanie, fakt.
Od budúceho týždňa zaraďujem už len dvojky, každú sériu si natočím a uvidíme. Hádam sa polepším. Ak nie, zhodím váhy a popasujem sa s tým inak, nie som zvyknutý na to, že takto šulím techniku.
Čo ma prekvapilo, bol incline press. Minulý týždeň horko-ťažko pár opakovaní, dnes ako stroj. A tu som fakt FAKT nemal ako dvíhať prdel Na záver po pracovných sériách tri opakovania so stovkou ako nič a štvrté mi ušlo len tak tak.

Zhyby po dllllhom čase so závažím a tak nejako normal, ani dobre, ani zle.

Nabuko sa tiež dneska vytrápil ako černoch na výročnom zraze Ku Klux klanu, proste toto nebol dobrý deň. Celý tréning sa jaksi skurvil a nevedeli sme to nijak raz nakopnúť. Moc tomu nepomohlo ani disko, ktoré zúrivo revalo z repráku a pri ktorom by už aj Travolta povedal, že čo je veľa, to je moc.

Aspoň nás ku koncu tréningu rozptýlila parádna Legína bez prezývky, ktorú samozrejme Soraya a jej kamošky vyhejtovali, že cvičí vkuse len prdel To, že má potom zadok jak zo žuly a dali by sa na nej lúskať orechy už jaksi zabudli spomenúť Ženy sú super.

Moje dnešné pocity, keď som zistil, že Vlk mal pravdu a že cheatujem dvíhaním prdele:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrb a nohy len tak pimpam a ramená hopšup

Mŕtvolka sumová alias stotožňovanie sa s technikou:
2x6x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg
1x3x160kg
4x4x180kg
https://www.instagram.com/p/BLjKm8xAMAL/?taken-by=pete_mad_lennack

Drepy:
2x10x20kg
1x10x50kg
1x3x100kg
1x3x140kg belt ON
1x3x150kg
1x3x160kg
1x2x170kg náááh...
1x1x180kg
1x10x140kg nech je aj objem

Krčenie ramien v miernom predklone s VČ:
4x10x110kg

Veslovanie - kladka:
4x10x80kg

Push press:
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x80kg
1x3x90kg
1x1x100kg
1x1x110kg ale musel ma podporiť Nabu trošku
1x5x80kg + 1x10x60kg

Upažovanie - kladka:
4x10x18kg smrť

Hodnotenie tréningu: Najväčší brutus z celého týždňa je už zas za mnou Pomaly cítim, že únava sa kumuluje, asi potiahnem ešte jeden týždeň a zaradím oddychový deload, aby som sa dožil Mikuláša
No, mŕtvolky len ľahko ako na videu, aby som si postupne navykol. Ale budúci týždeň už by som priložil aspoň 10 kilo, toto fakt nie je problém a ide to ako nič, až sa cítim srandovne, že sa tam unúvam s detskými váhami pre africké sirôtky.
Chudák Vadik, nakecal som mu, že pôjdem len ľahké mŕtvoly - čo je vlastne pravda Ale neborák, 180 mu nakoniec bolo veľa a po troch vydretých guľatochrbtových sériách sa na to vykládol. Filip to nechal tak už pri 140, hovoriac, že sme magori s utekal na kladky pumpičkovať svalstvo
Nabuko dnes super. Nevzdá sa ani zaboha, fakt rešpekt, ako sa do toho oprel. Už tiež síce vyzerá, že vďaka svojmu programu zostarol o 12 rokov, ale bojuje s tým, ako sa dá.

Do drepov sa mi absolútne nechcelo. Tak som si dal menej opakovaní. Po tých mŕtvolách a pri celkovej únave som moc nechcel zaradiť kardio, aby tam so mnou hanebne nešlehlo o zem Takže len takto decentne po troške, aby som mal pocit, že aj nohy som zapojil... Na moju pražskú Nemesis to nestačí, ale dnes šlo o chrbát, nie o nohy.

Pushpress bol fukot. Nešiel som to príšerne dlho, takže stovka potešila. Stodesať už na moje rozbité telo bolo priveľa, už fakt sa pod to ťažko skákalo, ale nakoniec som to s Nabukovou asistenciou dostal nad hlavu. Ale držať po celom tom tréningu nad hlavou toľko železa mi poskytovalo asi toľko istoty ako deravý kondóm, tak som celkom radikálne zhodil 30 kilo z činky. Zhadzovaná séria bola zlo a peklo a análne znásilnenie a ramená mi zhoreli ako fajčiaci opilec v stohu slamy. Ale pumpa tisíc, ramená krásne guľaté a Nabu sa do mňa za to v šatni zamiloval.

Rehbandy dorazili a sú skvelé! Nepomôžu ani hovno, skôr som mal pocit, že mi ešte uberajú Jupí! Sú presne ako som chcel!

Dnes asi nič zaujímavé, len keď sme deadliftili, tak zrzka a bacuľka sedeli a krútili hlavami, že sme blázni. Ale to asi len preto, že keď Vadik jebal činkou o zem, tak sa im vždy rozpadol účes a opadali umelé mihalnice a roztriasli sa podbradky. A potom som kričal pri drepoch, tak sa chichotali a panensky pýrili. Alebo to možno bolo kvôli obtiahnutým červeným elasťáčkom?

decarabas

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.instagram.com/p/BLn6JH9BZfr/

Obžerstvo v Budapešti.

Mám rád Budapešť.

A mám rád obžerstvo.

decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x3x140kg belt ON
1x3x160kg
4x3x172,5kg no, ľahké to nebolo! Ale splnené.

Legpress:
4x10x330kg

Zakopávanie:
4x10x84kg

Predkopávanie:
4x10x64kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x8x110kg
https://www.instagram.com/p/BLq88LzhrHo/?taken-by=pete_mad_lennack
3x5x110kg

Incline v MP (neplánovane):
4x10x90kg

Lýtka:
4x10x100kg

Hodnotenie tréningu: Po včerajšom výlete v Budapešti som si vzal dovolenku, aby som dospal to nekonečné cestovanie (a strávil tú hromadu žrádla v podniku menom Sir Lancelot, silne odporúčam). A dobre som urobil Spal som až do desiatej predpoludním, musel som byť riadne rozbitý. Tak som celý deň len varil/žral/povaľoval sa, až prišiel čas na tréning.
Drepy boli riadne ťažké a ani mi nenapadlo skúsiť viac opakovaní ako tri. Navyše ma pompézne nasral Sebedeštruktor (dnes mal k sebadeštrukcii našliapnuté viac než inokedy, ako ma nasral...) s jeho nerd kamošom, lebo si predo mňa nainštalovali do drepovacieho stojana lavičku, aby mohli robiť tlaky vsede. Len tak mimochodom, celý zvlášť stojan špeciálne na takéto tlaky v tom gyme je, ale už zisťujem, že on nikdy necvičí normálne. Tým pádom mi zatienili zrkadlo, hovorím si OK, no tak pojdem bez toho, aby som sa obzeral, veď to sa dá. Vleziem pod činku pri druhej pracovnej, spravím prvý drep a ten lajoš si tam sadol a začal mi tam mávať činkou pred nosom. Ja teda nie som nejaký citlivý, ale, no... Sústredeniu to fakt nepomohlo a v ten moment som mal sto chutí mu ublížiť skôr, než to zvládne on sám svojimi tréningami.
Nejak som dodrepoval, OK, čo už, zavrčal som si popod fúzy a sral na to. Idem na tretiu sériu a ten chuj to spravil zas. Nasraný som jebol činku nazad do stojana, nech si to tam docvičí, hneď po ňom si tam sadol ten jeho parťák, to už som šiel do vývrtky a spustil tam takú sériu nadávok a urážok, že šli inam. Lavičku tam samozrejme nechali, tak to už som jak pitbull šiel za nimi, nech si to láskavo spracú, tak bez slova Sebedeštruktor prišiel a zbalil si ten krám. Ale fakt som mal otáčky 15000. Nepozdraví sa, keď vojde, neodzdraví, keď ja vojdem a normálne ho pozdravím, správa sa ako hovädo, nič po sebe neodkladá a ešte totálne na drzovku vlezie pred drepujúceho chlapa, to už bolo fakt na kopačku do ľadvín.
No, každopádne, drepy ťažké, ale zapísané.

Legpress pohoda, nejdem tam plný rozsah, asi len po paralel, tak sa dá cheatovať s väčšou váhou.
Takisto predkop a zákop pekná pumpička.

Bench dneska len zľahka, snažil som sa pracovať na technike, hádam vidieť na postnutom videu. Tentokrát som si to poriadne strážil, dúfam, že je to už lepšie.

Neplánovane som si dal aj incline tlaky, Oťas to tam cvičil, lýtka boli obsadené, tak som si tam šupol pár pohodových sérií, dorazil sa lýtkami a šlo sa preč.

Legína s betónovým zadkom sa zas ukázala. Nebudem to rozpitvávať, ale mali sme čo robiť s Nabukom, aby sme sa ovládli a nešli jej názorne fyzicky ukázať, ako veľmi sa nám vďaka cvičeniu zvýšila hladina testosterónu. Ale zachovali sme dekórum a zbytočne sme ju neplašili návrhmi na bukkake párty a nepozvali sme ju ani na sendvič...

Teraz dávam až do ďalšieho pondelka deload, už to potrebujem, lebo sa zvoľna rozpadávam Ale celkom sa teším, že si odfúknem.

Nabuko to tam dnes narval parádne, som naňho hrdý, neuveriteľne šlape!

Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus, v rychlosti k benči. Máš tam dvě zásadní, řekl bych dokonce školácký chyby, který udělaj podle mýho názoru dobrých 10-15 % na max výkonu.

První chyba-ZÁPĚSTÍ!!! Ježiš chlape, tohle je úplnej základ, první věc kterou bys měl vědět, když lezeš pod činku přece je jak jí chytit! Činku po odebrání musíš mačkat, drtit, prostě a jednoduše zabetonovat zápěstí do roviny s pažní kostí. Vůbec osu nemačkáš, necháváš jí volně ležet a neříkej mi že ne, protože takhle zalomený zápěstí s osou 5 cm za pažní kostí bys prostě jinak nikdy mít nemohl. :) Osa prostě musí být v rovině, zápěstí přímo nad pažní kostí=těžiště přímo nad kostí=šlachy nejsou nikde zalomený, ale jdou rovně do ruky=mnohem větší zapojení tricepsu! Když neudržíš zápěstí rovně, použij bandáže na zpěvnění. Bandy neslouží jak si mnozí myslí jen k ochraně zápěstí, ale hlavně k tomu, abys udržel osu nad pažní kostí!

Druhá chyba-to první opakování začínáš nad hlavou, krásně jde obloučkem dolu, ještě máš při tom prvním trochu i náznak vracet osu nad hlavu, při dalších opáčkách už tlačíš v podstatě vertikálně. Byl ses někdy podívat na závodech v liftu, případně viděls někdy video ze závodů, kde je slyšet jak trenér řve na svýho svěřence při tlaku: NAD HLAVU?? To platí jak v dresu tak raw. Dráha činky, pokud to s rozvoje síly myslíš vážně, musí jít opět po doteku zpět nad hlavu s postupným otevíráním loktů. Jen tak zapojíš do hry třetího nejsilnějšího partnera v benči hned po kozach a tricepsech a to RAMENA. Benč je komplexní cvik na horní polovinu těla (samozřejmě při správným použití leg-drivu trochu i na nohy :) ) a pokud chceš zvedat váhy, musíš přece do boje vyslat všechny jednotky co s tou váhou můžou bojovat a ne jen dělostřelectvo a pěchotu nechat sedět na gauči. :)

P.S. ještě se mi zdá, že ti ve spodní fázi trochu podbíhají lokty pod osu, ale to se mi možná jen zdá z úhlu videa. ;-) A at jen nereju, tak tahy vypadaj mnohem líp.
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sranda, lebo mi pár ľudí predtým písalo, že keď to zalomím, viem lepšie zapojiť svaly chrbta ako oporu. Tak teraz neviem, aby som po každom videu nemenil techniku, sakra.

O tlačení smerom k hlave viem, snažím sa zastaviť vždy vo východzej polohe podľa videa:

Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
To je sranda, lebo mi pár ľudí predtým písalo, že keď to zalomím, viem lepšie zapojiť svaly chrbta ako oporu. Tak teraz neviem, aby som po každom videu nemenil techniku, sakra.

píčovina... svaly zad zapojíš správným setupem na lavičce, ne tím, že si dokurvíš zápěstí a ještě se tím připravíš o zapojení tricepsu... jasně že na malých vahách nepoznáš tak markantní rozdíl, až bys měl naloženo kupříkladu 200+ pochopil bys... Tohle je prostě totální základ, kterej funguje, všechny moje poznatky jsem získával od lidí benčujících hodně přes 300 a za 15 let jsem neslyšel podobně blbej názor.
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Našťastie mám deload, môžem sa s tým v stredu pohrať a uvidíme, čo z toho bude.

Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě ti tady přihodím video famózního fina Murtomäkiho. Byl prvním evropanem, kterej zapsal soutěžně +400 kg benč eq. Soutěžní raw max měl tuším 297,5. V roce 2008 jsem byl na jeho otevřeném tréninku, závodil tehdy v ČR. Dokonale vysvětloval právě to, co jsem se ti tu snažil popsat a takovému člověku budu věřit prostě vše. Za mě jeden z nejtechničtějších benčařů světa vůbec, navíc člověk kterej umí i zkušenosti perfektně předat dál. Sleduj práci loktů a ramen při tlaku a tu dráhu. O zápěstí už ti nic psát nebudu, stejně si budeš mlejt svou.

MIP

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč to například Andy Bolton učí a sám praktikuje tak, že začíná nad hrudníkem a jezdí téměř vertikálně jen?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MIP napsal:
Proč to například Andy Bolton učí a sám praktikuje tak, že začíná nad hrudníkem a jezdí téměř vertikálně jen?

Bolton byl nekdy dobrej bencar? :) To jsem si za celou jeho karieru nevsim. Boltona celkive rad nemam, zavodil vzdy ve federacich, kde se chodi drepy 10 cm nad, jediny v cem ho uznavam je mrtvola. Jinak jeho bence pri 170-180 kg TH. Nenech se vysmat. :)
Dave1913

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
ještě ti tady přihodím video famózního fina Murtomäkiho. Byl prvním evropanem, kterej zapsal soutěžně +400 kg benč eq. Soutěžní raw max měl tuším 297,5. V roce 2008 jsem byl na jeho otevřeném tréninku, závodil tehdy v ČR. Dokonale vysvětloval právě to, co jsem se ti tu snažil popsat a takovému člověku budu věřit prostě vše. Za mě jeden z nejtechničtějších benčařů světa vůbec, navíc člověk kterej umí i zkušenosti perfektně předat dál. Sleduj práci loktů a ramen při tlaku a tu dráhu . O zápěstí už ti nic psát nebudu, stejně si budeš mlejt svou.

Tome, on po "touchi" tlačí lokty směrem nahoru (tzn. k hlavě)? Vždycky jsem myslel a taky mi to sedělo, že úhel mezi páteří a pažní kostí by měla být 45°... jasný, on to tak má, ale po touchi se snaží lokty narvat nahoru a tím vytvořit těch 90°, chápu to dobře? To je to otevírání loktů a zapojení ramen? Jestli jo, tak to zase dělám špatně :D

PS. díky za tyto rady, jako jsou připomínky u Pajase, ryvarua a decarabase. Hodně lidí tě bude mít za hatera a že reješ (už takoví tady byli), ale my, co se chceme stále učit a jsme samoukové, ti jsme vděční.[/b]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: