Scheila

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 75, 76, 77  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Scheila  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Scheila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scheila

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
Teda ty benče jsou parádní benčovat o 10kg víc než vážíš

děkuju ... benče jsem mívala nejhorší, tak jsem na nich hodně dřela a vyplatilo se to...teď je mám nejsilněší ...

Tak jsem si v "RAW záchvatu" objednala SBD návleky na kolena...po poradě s e-witch, která má XS a prý ji nedělá problém se do nich nasoukat jsem usoudila, že XS budou i pro mě, že je budu mít aspoň trochu těsnější a bude to kopat... navíc přes koleno mám 34 cm, což je přelom XS a S...tak jsem si je dneska nadšeně rozbalila po večeři a začínám je na sebe soukat - neúspěšně...tak se jdu podívat na všechny tutoriály na youtube, nachystala jsem si podkolenky, elastické návleky na soukání do dresů, igelitové pytlíky a že jdu soukat znovu .... Tak jsem se uprostřed pokoje svíjela asi půl hodiny a horko těžko jsem na sebe navlíkla, přes ty moje ku*evsky velký lýtka, jednu s tím, že mi ta noha málem odumřela, jak jsem to měla zaškrcený ...a ve chvíli, kdy jsem se dostala horním okrajem přes koleno a měla jsem to začít natahovat přes kvadrák, tak jsem to vzdala úplně ...
A co z toho vyplývá?... Že e-witch má místo noh špejle a já buřty a že utrpěla moje hrdost a musím mít větší velikost ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-witch

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:)... kua ják špejle ?, za mnou jsou ještě 2 menší velikosti, ty mají být pak jako pro koho ? ....
(jo, já vím - děcka, Pinokio a plameňáci )
Scheila

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
:)... za mnou jsou ještě 2 menší velikosti

Přesně to jsem si taky říkala, že to musí být v pohodě, že to bude sedět ...ale vzhledem k tomu, že Mirek si to nenatáhl ani na předloktí , tak si fakt nedokážu představit, kdo by si oblíkl ještě ty menší velikosti...nevšimla jsem si, že by byla někde nějaká kategorie do 40 kg a do 10 let ...
Scheila

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.10.2016

Zahřátí

Dřep
10x20kg
8x40kg
6x60kg
5x70kg
3x80kg
2x3x90kg
2x100kg
2x105kg
1x110kg
chtěla jsem 2 opakování, věřila jsem, že je dám, nicméně mozeček měl jiný názor a tak mi restartoval nohy, takže žuch dolů ...

Benč pres
2x10x20kg
10x30kg
8x40kg
5x50kg
5x3x60kg - stopky
9x60 kg - stopky

Tlaky na ramena za hlavu VČ
8x20kg
4x5x30kg

Dřep
5x60kg
4x3x80kg
8x80kg

Dřepíky ... Dneska jsem se necítila na 100%, byla jsem hodně psychicky vyšťavená z práce a míň jsem spala, takže na začátku únava...šla jsem do toho s respektem, co z toho vyleze, ale šlo to moc dobře ... Benče byly příjemné, stopky jsem se snažila dělat řádné , nakonec trošku pumpička ...Druhé dřepy byly technicky a dynamicky...hrozně mě to ba ...

A zítra na otvíračku nové Kulíškovy Areny , s kým se uvidím?

kulíšek

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juhuu... kráááása!!!

A se mnoooou se uvidíš Těším se, kočko
Scheila

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.10.2016

Mrtvý tah - sumo
6x50kg
5x70kg
3x80kg
2x3x90kg
2x100kg
2x110kg
3x1x115kg

Decline bench press
5x20kg
5x30kg
5x40kg
4x4x50kg

Goodmorningy
5x20kg
4x5x40kg

Břicho

Streč a mobilita

Už od neděle mě začlo pobolívat v krku, jsem unavená, praštěná a nic se mi nechce...tak jsem hned nasadila minimálně 2000mg Cčka, česnek, zázvor, medík, jox do krku a nevim co všechno a modlím se, ať to co nejdřív zmizí ...Není mi vyloženě zle, tak jsem šla dneska něco málo odcvičit... měla jsem v plánu poslední těžkej trénink mrtvol, vyzkoušet si soutěžní pokusy, z toho tedy bohužel sešlo...snížila jsem u všeho počty opakování, snažila jsem se nezadýchat a nezpotit, a aspoň jsem si trochu osahala na jistotu plánovanej základ 115-120 kg... Fakt pech 1,5 týdne před závodama chytit bacila ...
Dave1913

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to podobně, ale závody mám za 3 týdny. Středa a pátek mám podle strejdy Sheika zkoušet maximálky, co mi 12týdenní cyklus dal, tak by mě nasralo kdybych nebyl stoprocentní.

Tak ať se co nejrychleji dáme od pořádku ;)
Scheila

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.10.2016

Zahřátí

Benč pres
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
5x50kg
2x3x60kg
1x67,5 kg - stopka
1x72,5kg - stopka
1x75kg - stopka
3x2x65kg - stopka
1x70kg - stopka

Veslování v sedě
4x8x?

Předkopy + Triceps kliky na bradlech
4x10x? + 4x5

Francouzské tlaky
5x20kg
3x5x25kg

Streč

Stále ještě nejsem 100% OK, furt jsem nějaká unavená, ale aspoň už v tom krku to je lepší... Nicméně dneska proběhla zkouška soutěžních pokusů na benčíky ...Základ chci jít na jistotu, takže 67,5 kg...druhým pokusem bych chtěla atakovat stávající národní rekord v kat. do 63 kg - 72,5kg, takže půjdu na 73 kg... Pokud půjde vše dobře, tak 3. pokus 75-77,5kg dle aktuálního pocitu... Budu se snažit udržet prdelku na lavce, silově by to jít mělo ...Zbytek tréninku jen trochu pumpování a protahování...v pátek ještě těžší dřepy - těším se, snad do té doby dojdou ty SBDčka

Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3:0 good lift
spekounP

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nachlazeníčko před závodama znamená formu

Držím pěsti, máš natrénováno, tak ať to všechno pěkně sedne.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

desne se mi libi ten trik, jak si prdrzujes culik zubama, je to sexy
jo a bench taky dobrej
Scheila

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju ...vypadá to že mě naštěstí nachlazeníčko opouští, tak snad forma bude i bez toho ...

Peter Ustinov napsal:
desne se mi libi ten trik, jak si prdrzujes culik zubama, je to sexy
jo a bench taky dobrej

No mám těch vlasů moc, a když si to přilehnu tak mám buď hlavu nakřivo, anebo mě to tlačí do zad...jak už jednou činku chytnu tak ruky pouštět nechci, takže jediná možnost si to přidržet těma zubama no ...

21.10.2016

Zahřátí

Dřep
10x20kg
6x40kg
5x50kg
5x70kg
3x80kg
3x90kg + SBD
2x100kg
1x110kg
1x115kg OR
2x2x100kg

Decline bench press
10x20kg
5x30kg
5x40kg
3x5x50kg

Zakopávání vleže + stahování horní kladky na hrudník
4x10x? + 4x8x?

Břicho

Konečně došly SBD návleky - hurááá... Vůbec nepomáhaj, jestli tak max 2,5 kg, ani to ne ...ale jsou teda hroooozně přijemný na kolínka ... Takže dneska poslední těžký trénink, dřepíky šly úžasně, ze 115 kg obrovská radost, navíc to vypadá, že by tam mohla být i nějaká rezerva 2,5-5 kg , tož uvidíme jestli se posledním pokusem hecnu na 120 kg ...V pondělí a v úterý se pravděpodobně ještě zajdu lehce protáhnout a pak relax, válení se a trošku shazování - aktuálně 65 kg , ach ty čokoládky ...

Scheila

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.10.2016
Zahřátí
Mobilita 15-20 min
Dřep - do 60 kg po 5 opak
Předkopávání
Hyperextenze
Veslování v sedě

25.10.2016
Zahřátí
Benč pres - do 50 kg po 5 opak
Francouzské tlaky
Tlaky na prsa v leže JČ
Tlaky na ramena ve stoje VČ

Všechno s nízkou váhou, příjemně, po 5-8 opak...Jinak se cítím dobře, bacil žádnej...Dneska ráno váha 63,9 - konečně jsme na 63 kg ... Od zítřka ještě lehce stáhnu sůl, sacharidy mám na cca 100 g, uvidíme jak na tom budu v pátek ráno, podle potřeby upravíme....
Ach jo, ty jednoduchý cukry jsou hrozně návykové, mám absťák ...a tak se mučím prohlížením fotek a receptů na dorty a zákusky, které v neděli upeču ...
Scheila

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a je to za náma... ach jo... hned bych si to odjela znovu ...

Takže v sobotu při prezenci naváženo 62,97 kg ... Jsem hroznej nervák, hlava v kýblu, chtěla jsem si snížit všechny svoje základy, vůbec jsem si nevěřila, no prostě klasika ... nicméně jsem to na sobě vůbec nedala znát a tvářila jsem se hrozně drsně ...

Tááákže:
Dřep
100 kg - 3:0 OK - lehučký
110 kg - 3:0 OK - lehučký
120 kg - 0:3 KO - tak jsem se hecla, fakt jsem si věřila, ale ještě to tam nebylo, možná kdybych nešla tak do hloubky, tak by to šlo, ale to já neumím ...

Benč
67,5 kg - 3:0 OK - lehučký
73 kg - 3:0 OK - lehučký, národní rekord...bohužel mi vydržel jenom asi 2 hodiny, překonali mi ho v Čechách s 75 kg ...
75,5 kg - 0:3 KO - ach jo... rozjela jsem to asi 2 cm od hrudníku a pak mě to zamáčklo...vůbec jsem z toho nechápala, asi jsem byla už přemotivovaná a nesoustředila se, nebo nevím...ale podlo toho jak ten 2. pokus byl lehký, jsem myslela, že to půjde...

Mrtvý tah
115 kg - 3:0 OK - respekt z činky, ale lehký
125 kg - 3:0 OK - lehký
135 kg - 3:0 OK - rozjezd těžší, ale jinak lehké jak papííííír, měla jsem se hecnout na víc

Celkově tedy 318 kg, 341 Wilksů, EVT , 1. místo v kategorii do 63 kg, a 1. místo v absolutce z celkem 10 závodnic...Jsem zvědavá na výsledky i z ostatních oblastí a na celorepublikové srovnání...

No....s výkonem jsem spokojená, žádný osobák nepadl, ale dala jsem ze sebe vše, co mi okamžik dovolil...ten rekord mě mrzí, ale aspoň mám obrovskou motivaci zamakat ...V noci jsem nemohla usnout, tak jsem už plánovala a vymýšlela co dál...rozhodla jsem se, že dresy letos vynechám úplně a budu se soustředit jen na RAWku, takže mám 2,5 měsíce do MČR... Spousty práce přede mnou, ale už se nemůžu dočkat .

vlk#

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulace k EVT moc pěkné výkony

Scheila napsal:
rozhodla jsem se, že dresy letos vynechám úplně a budu se soustředit jen na RAWku, takže mám 2,5 měsíce do MČR... Spousty práce přede mnou, ale už se nemůžu dočkat .

ale, ale... to je příjemná změna, budu držet palec, dres nikam neuteč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scheila Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 75, 76, 77  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: