Já myslím, že si každý může udělat názor sám, až si tam zacvičí, a že Kulíšek určitě bude ochotná naslouchat všem dobře míněným názorům, co by se dalo zlepšit.
Jinak, ještě mě napadlo, že pár metrů od Nové Arény je v Jinonicích Fakulta humanitních studií. Kdyby se to tam trochu zpropagovalo, určitě by se našlo dost studentů, kteří by si rádi zašli zacvičit, když to mají tak blízko.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Zaslal: po říjen 17, 2016 8:04 pm Předmět: nová aréna
byl jsem tento víkend v praze. původně jsem tam jel, abych omrknul novou arénu. ale v pátek se mi to protáhlo a v sobotu už jsem to moc nestíhal, tak jsem to oželel. asi jsem o moc nepřišel, popravdě na žádnej program jsem moc nebyl zvědavej, zvláště s některými hosty a jako hřeb večera grznár! :-) ještě bych se neudržel a byla by změna programu. zajdu tam jindy, stejně teď jedu pod úrovní ponoru, protože už snad dva měsíce mám v háji levé rameno a nemůžu toho dost, takže jenom pro pocit to šmrdlám. ale jestli tam bude křivá podlaha, tak to asi nedávám, na to jsem fakt háklivej. no kažpádně tam rád zajdu a udělám si názor sám. jinak mě překvapuje paní domácí s tím junk foodem. viděl jsem někde na yt video s takovou sympaťačkou a ta říkala něco ve stylu, že jídlo je alfa omega a že by si ho měl hlídat úplně každej. doporučuju se na to podívat, možná, že to bylo na posilka.cz a jmenovala se pavla :-)
Zaslal: po říjen 17, 2016 8:16 pm Předmět: Re: nová aréna
dan007 napsal:
jinak mě překvapuje paní domácí s tím junk foodem. viděl jsem někde na yt video s takovou sympaťačkou a ta říkala něco ve stylu, že jídlo je alfa omega a že by si ho měl hlídat úplně každej. doporučuju se na to podívat, možná, že to bylo na posilka.cz a jmenovala se pavla :-)
Tak nevim, ale mě teda jídlo, jako je cuketa s kozím sýrem, roastbeef, ragů z červené čočky, jednohubky s lososem, rajčata s mozzarelou a pestem, zeleninové saláty, ovoce, oříškové brownies apod. rozhodně jako junk food nepříjde...a mám to z první ruky, vzhledem k tomu že jsem to na ty talíře nandávala ...
Předně... křivá podlaha ani náhodou. Podlahu máme litou (Cemflow, velice kvalitní beton), nerovnosti jsou jen pod hrazdou, kde je ukotvená konstrukce.
Abych se vrátila k Olejňasovi. Za konstruktivní kritiku jsem ráda a znáš mě, nemám problém se o tom pobavit. Jen nevidím zcela upřímně jediný důvod, proč to psát veřejně na ronnie a ne třeba klidně i tady do zprávy a nebo řešit se mnou přímo, či tady s recepcí... Pak vznikají přesně takové domněnky, viz výše o křivé podlaze, která je u nás fakt podle pravítka : (
2) Zarážky se ještě budou upravovat, aby víc vyčnívaly, z výroby byly den před otvíračkou a už se nestihlo.
3) Zarážky na osy jsou objednané, budou. Samozřejmě.... na otvíračku nestihly dorazit, ale klucí si s tím v pohodě poradili :)
Osy i kotouče jsou certifikované, a opravdu nejsou těžší a kotouče nemají větší průměr, to je holý nesmysl. Mají to, co mají mít :)
4) Míče u benče tam byly jen na otvíračku a budou se převážet do klobiučnickou, logicky tam na té zemi nebudou, když na ně máme speciální držáky na stěnách.. :)
5) Pásky a vše ostatní - stačilo se zeptat (ostatně stejně, jako na klimošku, ta byla puštěná omylem), vše je ve skříni.....
6) magnézko bude obyč, nechtěli jsme bordel na otvíračce... je ve skříni, viz výše... stačí se zeptat...
7) proč by tam mýdla neměla být? budou tam.. sprcha - před otevřením se řešilo, že voda cákala ven, za opravdu hodně peněz byly dodělány zástěny z tvrzeného skla, které tento problém řeší, tedy ještě před otvíračkou jsme tohle vyřešili, pro další žlaby tam není žádný důvod.. lavičky jsou pevně spojené se skříňkami, přesun naproti nemožný, skříňky na pronájem z kapacitních důvodů nejsou, od doplňování toaletního papíru jsou recepční a vonítko přidáme :)
8 ) toto ještě budeme řešit a vyřešíme, protože je to nepříjemné i pro nás. Mezitím je ale celý prostor pokrytý 100% WIFI, která je zdarma :)
9) V šatně je přitopeno, protože tam nejsou nyní termostatické hlavice, začalo se topit v budově asi týden před otvíračkou a nebylo dost času tento problém vyřešit, určitě tam ale takto vytopeno nebude...
V místnosti na funkční ráno běžela omylem klimatizace, která se na otvíračce poprvé spustila a automaticky se zapnula na nějaký týdenní plán a tedy běžela naplno (a ochlazovala i druhou místnost), stačilo říct a mohli jsme ji vypnout hned, nyní už neběží... i zbývající VZT byla z otvíračky nastavena na chlazení, nyní je již přenastaveno....)
Samozřejmě ovládání máme, ale není přístupné uplně každému...
Celkově bych to shrnula... Mohl jsi otevřít pusu a zeptat se a půlka věcí by se vyřešila na místě a nemusela řešit tu :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
ale na druhou stranu to ber z te lepsi stranky. Diky me vis co bude lidi zajimat a mas krasny podnet na FB post, kam napises to co si napsala me, ze nektere veci chybi, budou doplneny, budou jinak. Jednak tim date lidem najevo, ze se starate a jednak tim zodpovite zbytecne otazky.
Olejňas ty jsi ten typ, co vidí sklenici vždycky z půlky plnou, i když jsi to byl ty, kdo ji převrhnul:)
p.s. naspoř si na pásek, jsou věci co jsou lepší mít svoje, jako třeba spodky
No, ono je snadné tady udělat z Olejnase nějakého problémového kazišuka, ale pravda je ta, že napsal své dojmy, napsal je slušně, snažil se popsat co on vnímá za nedostatky a proč, a tím, že to napsal právě tady, dal i Kulichovi možnost se k tomu veřejně vyjádřit.
Mně osobně to přijde jako mnohem lepší způsob než nějaký výkřik do tmy typu "Byl jsem a stojí to tam za vyliž.", nebo prostě sem ... tedy veřejně ... nenapsat nic, a sdílet to různými jinými kanály, samozřejmě bez možnosti, aby se k tomu Kulich mohl vyjádřit.
A zda je sklenice z půlky plná či prázdná vždy záleží na tom, za jak (ne)naplněnou klient zaplatil;-P.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Já jsem jedno fitko provozoval, shodou okolností, proto se můžu trochu vcítit do role Kulíška.
Jestli to správně chápu, Olejňas se s Kulíškem zná. Snad jí i fandí. Proto nechápu, proč nejdřív ačkoliv vůbec nevěděl, která bije, vykládal, jak nová Aréna bude komerční a jak se všichni /všichni ostatní, to voni, to né já!/ chystají odejít. Už ten příspěvek jsem měl sto chutí okomentovat, ale držel jsem hubu.
A pak jí tady vyčte na nejčtěnějším fóru o posilování v ČR píčoviny typu že je někde přetopeno, nebo že tam není pásek jeho velikosti. Což samozřejmě, není moc pozitivní reklama, když to navíc, může řešit přímo s ní (třeba jí poslat mail, zprávu, atd.) Navíc, jak se ukázalo, byly to skutečně samé provozní věci...
A co si pamatuju z toho svýho působení ve fitness průmyslu, největší požadavky měli "nejmenší zákazníci", doma se to pere s prasetem v chlívku o místo u zdi ale na veřejnosti jsou to největší gurmeti a znalci a snobové. Pak ji dodávalo sebevědomí, když mohli psát recenze na fejsbůky a věhlasně kritizovat.
no prostě
Hulkie: To víš, každý má jiné potřeby. Někdo chodí ke Kulíškovi proto, že má špičkový tým, komplexní tréninkový systém, který pokryje všechny od úplných začátečníků až po vrcholové sportovce, a hmatatelné, dlouhodobé výsledky, pro jiného je důležitější barva stojanu, mýdlo a toaletní papír. :)
Olejnas: Nechtěl jsem se do toho vkládat, Pája nepotřebuje, aby se jí někdo zastával, poradí si, ale řešíš podružnosti, které se doladí během prvních pár týdnů provozu. Já jsem z Nové Arény nadšený; nejen, že to je obrovský kvalitativní skok dopředu, co se týče vybavení a podmínek, ale hlavně mě okouzlila ta skvělá atmosféra, co tam panuje, je to vysloveně pozitivní, motivující prostor.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
olejnas, když se člověk podívá do wikipedie na heslo "alibismus" vyskočí mu tam tvoje jméno...
už se nebudu opakovat, sám jsi tady psal, jak "stará Aréna končí" a že ti nikdo nedal vědět /to se divím, že Kulíšek dopředu neavizovala co všechno bude v nové Aréně, to je přece slušnost všechno dopředu vytroubit:)
a místo abys řekl, že má pravdu, žes jí to měl říct osobně, ještě z toho vyvodíš pro ni pozitivní zkušenost - že to má dát všechno na facebook, cos jí na nové Aréně neschválil
P.S. koneckonců, máš naprostou pravdu, mně se to netýká, člověk, kterého se to týká se ozval a řekl ti jasně, jak to cítí. Příjemné mu to nejspíš nebylo.
Howgh, nemám víc co říct.
Naposledy upravil Hulkie dne út říjen 18, 2016 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
@Magumi: Nic ve zlem, ale tohle jsi vazne netrefil. Veci o kterych mluvim snad Pavla chape spravne. Neslo o zadne vycitani, daval jsem jen zpetnou vazbu. Tohle je to presne o cem mluvim. Vsichni jsou z Areny tak moc mimo, ze se malokdo je schopny ozvat a rict veci tak jak jsou. Divim se, ze zrovna ty mas potrebu tohle psat.
Nic ve zlém :), ale tohle jsou přesně věci, které se budou řešit v rámci zkušebního provozu. Určitě tam bude několik dalších maličkostí, které bude třeba vychytat, to je normální. Taky mám nějaké nápady, co bych v Aréně rád viděl, ale pořeším to s Pájou osobně, až se uvidíme, na to bude čas. Navíc nikde není řečeno, že zůstane jen u dvou Arén. Až si bude za pár let Pája stavět čtvrtou pátou, bude to ještě lepší. :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru