Kulich už zase skáče přes kaluže

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kulich už zase skáče přes kaluže  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kulich už zase skáče přes kaluže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit: delete

Naposledy upravil Olejnas dne st říjen 19, 2016 10:31 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je aspoň vidět, jak i za slušnou a věcnou kritiku ... a v mnoha směrech asi i oprávněnou ... lze dostat pojeb:-))).

Je přirozené, že drobné nedostatky se vyskytují všude, a při zahájené nového "provozu" tím spíše. Klient na ně upozorní, majitel/provozovatel se k nim vyjádří a napraví je ... pokud je shledá oprávněnými ... a jede se dál. Dělat kvůli tomu z klienta kverulanta a prudiče ... já nevím jestli je to ta správná cesta.

Jó kdyby ta kritika byla nějak urážlivá, vulgární nebo lživá, to pak je jiný příběh. Ale ani na jedno z uvedených to v tomto případě nevypadá.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tady je aspoň vidět, jak i za slušnou a věcnou kritiku ... a v mnoha směrech asi i oprávněnou ... lze dostat pojeb:-))).

Je přirozené, že drobné nedostatky se vyskytují všude, a při zahájené nového "provozu" tím spíše. Klient na ně upozorní, majitel/provozovatel se k nim vyjádří a napraví je ... pokud je shledá oprávněnými ... a jede se dál. Dělat kvůli tomu z klienta kverulanta a prudiče ... já nevím jestli je to ta správná cesta.

Jó kdyby ta kritika byla nějak urážlivá, vulgární nebo lživá, to pak je jiný příběh. Ale ani na jedno z uvedených to v tomto případě nevypadá.

Tak jinak.
V posilovně u mně si půlka lidí stěžovala, že tam chybí zrcadlo před dřepovacím stojanem a druhá půlka byla ráda, že tam není, lifteři. Půlka lidí si stěžovala, že je jim zima a druhá půlka, že je jim teplo, v létě zas naopak. Hardcore cvičenci si stěžovali že se jim motají pod nohama buzničky a buzničky si stěžovaly, že je hardcore cvičenci nepustí k dřepovacím stojanům. A pak chodili lidi říkat, že tamten stroj by byl lepší tam a tamten tam. Kdyby za mnou někdo přišel, že tam nemám pásek jeho velikosti asi ho vezmu přes hlavu kotoučem. To je do nebes volající drzost! Proboha co bude chtít půjčit příště? Kecky? Spodky? Čerstvé jahůdky v únoru?

Ale tady vskutku nejde o obsah, ale o formu. Už chybí jenom to, aby Olejňas napsal, že negativní reklama je taky reklama:)
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
@Hulkie:

Ano, ale stara Arena v Petrohradske skutecne konci a bude se stehovat jinam a puvodni informace byly takove, ze by snad vubec nemela mit open gym, ale informace se meni ze dne na den a ani samotni treneri nevedi casto, co jak bude. To, ze ty netusis, ze existuje nejaka stara a nejaka Nova Arena, coz si priznal vcera a delas z toho nejake svoje zavery, to je tvuj problem! Tak co tu resis proboha? A prosim te, nepouzivej slova jako sebereflexe, vzdyt ty by ses musel maximalne stydet za to, co tu provadis. Porad mi cpes nejaka slova do ust, ackoliv jsem nikdy nic takveho nenapsal. Takze tu prosim nic podobneho uz nepis. Cela tahle debata zase zbytecne vyeskalovala jen kvuli tobe. Je to pokazde, kdyz ty reagujes na neco, co ja pisu...

Ad zminka na FB, ono by se vubec nic nestalo, kdyby se napsalo "V brzke dobe dodame uchyty na cinky a budeme mit nove konzole na odkladani cinky, pripadne pro vas jeste chystame, bla bla..ja nevim co vsechno se zmeni". Vis co? Nebo stacilo uplne napsat - "Co vam v nove Arene chybi, nebo se nelibi"? ..teda pokud by to nekoho zajimalo. Ty vubec netusis o cem mluvis, to je proste o hovne debatovat s nekym, kdo je takhle mimo...

Pavlo, promin za tuhle debatu mimo tema. Klidne to tu odmaz nebo rekni ja si ty svoje prispevky oedituji.

@Magumi: Ja ale do Areny chodim ted, zajima me co se tam deje ted. Od Nove Areny cekam proste vic. Nemam moc chut cekat dalsi tri ctyri Areny, nez se to nekdo nauci. Ty chodis kam chodis. Ja jsem rad, ze mam od Pavly informace jake mam, protoze zitra muzu jit na trenink bez toho, abych si musel brat kabat a cutoru s rumem.

Na to lze říct jediné: otevři si svoji posilovnu a doveď ji k dokonalosti. Každému klientovi nastav individuální teplotu a zeptej se ho na velikost pasu. Anebo tady pindej o tom, jak je to tam všechno na hovno, protože jinak jsi nenapsal pozitivního vůbec nic:)
Olejnas

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Olejnas dne st říjen 19, 2016 10:31 am, celkově upraveno 1 krát
kulíšek

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy fakt nemáte nic lepšího na starost a jinou zábavu, než sedět celý den u počítače?

Abych se k tomu celému vyjádřila...

Kdybys Láďo chtěl, mohl jsi to řešit s Jayem rovnou. Prý jsi tam po tréninku dost dlouho seděl a i jste se spolu bavili a nezmínil ses o ničem z toho. Přijde mi prostě úplně zbytečné (napadají mě i jiná slova, ale přeci jen Tě mám docela ráda a furt nějak doufám, že to nemyslíš zle :)) to řešit veřejně a přes internet, když máš možnost se o tom pobavit osobně.. a pro nás to samozřejmě může být přínosné... jak tu spousta lidí psalo, otevřeli jsme včera, takže logicky nějakou chvilku potrvá, než všechno vychytáme....

Na emaily odpovídám, na zprávy na mobil taky. Nemám u sebe telefon, nepřijde mi to vhodné, když trénuju lidi a ruší mě to, když trénuju já. Nejsem (a nechci být) na něm závislá.... nic méně kdykoli bys napsal na email do areny, jistě Ti bude velmi rychle odpovězeno....

Ad to, že Arena končí... to jsem vůbec nezaregistrovala, můžete mi někdo dát odkaz? Už jsme se s tím setkali mockrát... po areně někdo rozhlašoval úplné nesmysly... jak s cenama, tak s open gymem a podobně... Je to stejný případ... co se zeptat přímo někoho z vedení? Mě? Jaye? Průšvih je v tom, že když to takhle řešíte, přečte si tyhle domněnky spousta jiných lidí a samozřejmě nám to uškodí....

Nemám uplně moc času, takže se nebudu vyjadřovat asi ke všemu, ale myslím, že to hlavní jsem řekla... A upřímně řečeno... myslím si, že nová Arena je to nejkrásnější a nejvychytanější, co jsem kdy viděla... A jasné... máme ještě poporodní bolesti, ale dotahneme to k úplně dokonalosti...
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Olejnas dne st říjen 19, 2016 10:28 am, celkově upraveno 1 krát
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty seš fakt tragéd
Olejnas

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dnesni debate s Jayem jsem svoje postehy smazal. Kdyz budu chtit neco nedejboze jeste resit uz vim kde a s kym, ale mlceti zlato. Pavle se za zasirani fora omlouvam. Amen.
kulíšek

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Po dnesni debate s Jayem jsem svoje postehy smazal. Kdyz budu chtit neco nedejboze jeste resit uz vim kde a s kym, ale mlceti zlato . . Pavle se za zasirani fora omlouvam. Amen.

Tak já to fakt nechápu...

Fakt se snažíme vyjít všem vstříc, řešit, když je co... některé z Tvých výtek už jsou v procesu, některé vyřešené a jiné jsme se snažili vysvětlit... tohle je fakt jak s malými dětmi : (

Naposledy upravil kulíšek dne st říjen 19, 2016 4:27 pm, celkově upraveno 3 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyřešila jsi to skvěle Pavlo a mě nalákala, abych se tam někdy dojel podívat, když už mi nevyšla otevíračka ;) tak ať se daří :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky :)

Tak abych se taky dostala k mému trénování...

Už mám rozvrha, do kterého jsem se tedy od pondělka vrhla. Dneska mám trochu krizovku, fakt mi šla síla, kondice a vlastně všechno za těch pár týdnů nicnedělání dolu. Musím sundat váhu, která mi taky solidně vyskočila a hlavně prostě najet celkově zpátky do režimu....

Takže běh 3x týdně, 5km, hlídam si hlavně tep, který by měl být 140-160...
Soukromky s Kubíkem rána - většinou grappling, nácviky, když postoj, tak sparringy...
Činka aktuálně 3x týdně. Nic velkého, spíše projíždím základní cviky, silovější
Pohyb - takové ty idoportáloviny, primal move, stojky, kruhy, gymnastika, kompenzace, lezení a takově ty srandy. Když bude čas, rozhodně chci co nejčastěji...
Postoj Lojza - 2x týdně soukromky s Lojzíkem Škeříkem
Postoj Honzik - 2x týdně soukromky s Honzíkem
MMA u nás s Filipem Mackem
CF - cross trénink. Vynechávám silovou část a jedu jen WODčka :)
Plavní - vyplavání prostě :)
Masáž...no..ta mi tam byla připsána, snad mi to někdy vyjde

Inu... tak... právě se psychicky připravuju na MMA a následný cross... Jinak jsem odjela zatím všechno, tak snad se do toho zase dostanu. První dva týdny to bude asi bolet
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taaak... když se tu zrovna nikdo nehádá, tak tu ani pes neštěkne :D Už je zase co psát, tak se to tu snad zase rozjede :)

První týden za mnou. Bylo to náročné, jsem uplně ko. Sedím tu a klepou se mi nožičky. Nic mě nebolí, nechodila jsem žádné extrémy, ale prostě celkově jsem fakt utahaná....

Odtrénovala jsem krom ranních mma tréninků vše, co bylo v plánu. Nejnáročnější byl středeční trénink u Lojzíka, neb po hodinových lapech jsem šla na plno sparring 3x2 s takým dvoumetrovým habánem, zápasníkem. Když jsem natahla ruku, byla jsem furt třicet čísel od něho, takže všechno zkracovat a tak jsem se děsně nadřela. Do toho na nás na každého řval trnér (mě Lojzik, habánovi Mára Procházka :D) Prostě parádička...

Jinak zajímavé pohybovky... Mám super nového trenéra, moc mě to baví a celkově si to fakt užívám....

Začnu to zase rozepisovat podrobnějí, at je nějaká sranda :)

Pac
Magumi

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se na ten tvůj program díval a říkal si, jak to chceš zvládnout, i se svou železnou konstitucí a kapacitou. :) Já bych bídně zhynul i z poloviny. Držím palce, aby teď už konečně všechno běželo hladce, bez zranění, přerušení a jiných problémů. Na kolik týdnů tohle plánuješ?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kulich už zase skáče přes kaluže Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 21, 22, 23  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: