|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetkaB

|
Zaslal: čt září 15, 2016 6:22 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Ja bych se na to vykaslal a cvicil jen zlehka. Ve 28 letech jses bez nejakyho predchoziho svalovyho zakladu uz proste starej :) |
Přesně tak! Já začala až v cca 33 a řeknu ti, naprd :-D Sice jsem na tom byla líp, neměla jsem teda svalovej základ, ale zato dost velkou a tučnou základnu, ale stejně..na závod v kulturistice jsem mohla jít až za 4 roky..a soutěžit v benči jsem pořádně začala až ve 40. Bejt mladá, dám tohle všechno určitě dřív. A co teprve kdybych měla nějakej ten svalovej základ!
Takže jak píšeš, hlavně opatrně a žádný velký výsledky bych už v tomhle věku nečekala :-D _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt září 15, 2016 6:30 pm Předmět: |
|
|
Hlavní je se těch začátků nebát ... skončit se dá vždycky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá září 16, 2016 8:55 am Předmět: |
|
|
Druhá věc je, že cvičit v pozdějším věku je rozhodně na prd. Regenerace stojí za hovno, všechno hrozně bolí, progress trvá desetkrát déle, imunitní systém cvičením také dost trpí, takže neustále nějaké rýmičky, virózy, apod. Já si myslím, že 28 let je přesně ta chvíle, kdy má chlap začít brečet nad tím, jak mu ujel vlak a sledovat, jak se mění v emo ženu...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
tomu bych odporoval. Stačí přijmout mužský stereotyp pivo-fotbal-tílko-gauč-špinavý boty-pupek a nikdo vás nemůže nařknout že nejste dost chlap, přestože pod drsnou, nicméně křehkou skořápkou jste plačící děcko. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: pá září 16, 2016 9:16 am Předmět: |
|
|
vykašli se na ty rádoby vtipné komentáře a klidně začni, vůbec se toho neboj
ale cvič jenom doma, hlavně nelez do posilky, jinak se ti každý bude smát, že už jsi starej _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá září 16, 2016 9:58 am Předmět: |
|
|
| pavouk napsal: | vykašli se na ty rádoby vtipné komentáře a klidně začni, vůbec se toho neboj
ale cvič jenom doma, hlavně nelez do posilky, jinak se ti každý bude smát, že už jsi starej |
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 16, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
celý se to nese v duchu tohoto fora. A tak to má být - rovnováha ve vesmíru zůstává zachována.
Akorát postrádám reakci tazatele. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
sedlv
|
Zaslal: pá září 16, 2016 11:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá září 16, 2016 11:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Green
|
Zaslal: pá září 16, 2016 1:24 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | celý se to nese v duchu tohoto fora. A tak to má být - rovnováha ve vesmíru zůstává zachována.
Akorát postrádám reakci tazatele. |
Nevim na co bych měl reagovat, čekal jsem nějakou pořádnou motivaci, ale místo toho jsem se solidně pobavil :D :D Ty videa s těma dědulama jsou dost dobrý :) Koukám že sem ještě mladej k vracení se ke cvičení, do 60 času dost :D (joke)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kubík8
|
Zaslal: út říjen 18, 2016 2:56 pm Předmět: Pozdě není rozhodně |
|
|
Ty blázne, jasně, že není pozdě. Budeš se cítít líp at už kondicí, nebo tím, že budeš prostě a jednoduše vypadat líp a tím pádem budeš mít vyšší sebevědomí  Rozhodně do posilování jdi a přeju hodně zdaru!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: st říjen 19, 2016 8:35 am Předmět: |
|
|
Ser na věk, jde o to na kolik se cítíš, mě je taky 28 cvičím asi půl roku a cítím se skvěle, žádné problémy s regenerací atd., progres třeba nebude takový jak u 17ti letého děcka, ale co už, zase třeba nebudeš mít ve 35ti držku jak použitej hajzlpapír  všechno zlé je na něco dobré
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|