|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 10:54 am Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | | Berserk_Grom napsal: | | zmikund napsal: | | Ale já mám 159cm chytráku |
Tak hodne stesti v zivote :D |
Ts.. Ex mi rozpravala ze byt mensi od nej, mat hlavu gulatu, s bruchom.. atd atd tak by nic nebolo. A teraz? Ma krpateho bruchateho s gulatou plesatou hlavou.. ale asi ma masivneho oneho takze by som sa mu nesmial |
viem.
On ju sponzoruje a ked nie su spolu, je u mna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
legnava
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 9:18 pm Předmět: Re: Co jsem udělal špatně? (Strava) |
|
|
| zmikund napsal: | .
Na začátku jsem měl 52kg a 12% tuku (máme doma váhu Tanita BC-545n).
Teď po třech měsících makání a pravidelnýho stravování mám 60kg a pozor 16% TUKU!
Výška: 160cm
Váha: 60kg |
Ahoj Zmikunde :D
Měřím taky 160 cm a vážil jsem 58 kilo a měl jsem 22% tuku se špičatýma kozama bez svalové hmoty kámo, prostě totálně vyšumělej frajer.
Cvičím něco přes rok a půl a nyní vážím 65 kilo s 15% tuku. Už nejsem vyšumělý frajer, ale menší chcípaček, který se snaží makat.
Na tvém místě bych ti doporučil přidat na tréninku aby si více spaloval, zatěžuj nohy a záda tzn. dřepy a mrtvoly. Střídám splity a FB po 3 měsících.Používej základní cviky.
Tvůj jídelníček je o ničem, já bych po něm měl hlad. Musiš rozhýbat metabolizmus a půjde to.
A ještě koukám po 3 měsicích píšeš.Všechno jde hrozně pomalu a musíš si to těžce vydřít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: so říjen 22, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
160 cm je v pohodě, spíš záleží jaký máš dostřik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so říjen 22, 2016 1:18 pm Předmět: |
|
|
Hlavně bych se být tebou vůbec neřídil tím, jaké procento tuku ti ukáže váha. To že jsi přibral, může znamenat že tam bude nejspíš i nějaký tuk, ale váha ti to neřekne. Taky mám doma podobnou váhu, a když na ni stoupnu já, a pak stejně vážící kámoš, který nikdy necvičil, ukáže to úplně stejný poměr tuků, svalů a kostí. A při vší úctě k němu, vypadám úplně jinak  ta váha to prostě jen nějak dopočítává, určitě neukazuje reálný stav. Takže tuk neřeš, a normálně jez a makej dál. Případně si zajdi na inbody nebo jak se to jmenuje.. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: so říjen 22, 2016 1:45 pm Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | | Berserk_Grom napsal: | | zmikund napsal: | | Ale já mám 159cm chytráku |
Tak hodne stesti v zivote :D |
Ts.. Ex mi rozpravala ze byt mensi od nej, mat hlavu gulatu, s bruchom.. atd atd tak by nic nebolo. A teraz? Ma krpateho bruchateho s gulatou plesatou hlavou.. ale asi ma masivneho oneho takze by som sa mu nesmial |
Tak to funguje většinou i s chováním. Kámoš měl mrchu, našel si hodnou, ta ho začla nudit a nechal ji kvůli mrše..Bejvalka by pro mě udělala všechno, vyprávěla mi jací typy se ji vůbec nelíbí a když jsem ji nechal, našla si přesně typ, o který by ani nezavadila.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|