...ale, ale... to je příjemná změna, budu držet palec, dres nikam neuteče
Mockrát děkuji ...
no ono to tak nějak logicky vyplynulo ze situace ...pokud bych chtěla být konkurenceschopná v dresech, tak bych musela zainvestovat cca 20 tis do nového vybavení, protože v tom co mám, bych díru do světa rozhodně neudělala... navíc mě trénink do RAWky baví víc než do dresů a konečně se s chlapem nebudem hádat, kdo komu má zrovna vázat bandáže a navzájem si zavazet ...
Už jsou zveřejněny výsledky ze všech oblastí a protože jsem ekonom a baví mě matika a statistiky, tak jsem si udělala menší průzkum :
celkově, v rámci celé ČR jsem skončila v absolutním pořadí 6. z 49 závodnic (dle wilkse),
mám 3. nejlepší benč (dle wilkse) a v kategorii do 63 kg jsem byla 2. z celkem 18 závodnic (na kg)...
Je mi jasný, že vypovídací hodnota není valná, cca 10 závodnic má MVT/EVT z minulé republiky a na oblastech nebylo...takže v podstatě se z toho nedá vyvodit nic , ale motivace dobrá .
Tak jsem zase zpět ...Odpočatá, nedočkavá, namotivovaná... Už jsem se nemohla dočkat, až budu zase zvedat a dneska jsem se musela moooc krotit ... Zítra ještě lehce protáhnout vršek a od pondělí najíždím zase na sheika, 1. měsíc trochu víc objemově a 2. měsíc už bude cílená příprava na MČR....Ambice a cíle jsou vysoko ...
No omg, už jsem zapomněla jaká to je makačka ... při těch dřepech jsem se aji "trošku" zapotila, je drsný, jak si tělo během pár dní odpočinku úplně odvykne na váhu ...benče byly naštěstí docela lehké...celkově spokojenost
Po včerejších dřepech jsem "lehce" cítila nožky...no při rozcvičování jsem zamáčkla slzičku, ale jak se to rozhejbalo, tak to už bylo dobré ...Mrtvoly byly hrozný, ale čekala jsem, že to bude horší ....benče klasicky na pohodu, takže spokojenost ....
Ještě stále lehká svalovka, ale dřepy byly tisickrát lepší než v pondělí, už jsem to měla zase pod kontrolou a s rezervou...Benče normálka... Takže dneska celkově po silové stránce spokojenost...Ale velkou radost v profesní sféře jsem měla včera, kdy jsem v Praze úspěšně složila konzultantské zkoušky, na které jsem se připravovala 4 měsíce ... takže KONEČNĚ mám na chvílu pokoj od učení ...
Konečně jsem se dostala do posilky, moc práce a málo času ...tenhle týden to nebude o moc lepší - jedeme na dovču do Tater, doufám, že tam někde objevím něco, v čem se bude dát aspoň trošku odcvičit...Někdo nějakej tip na posilku v okolí Tatranské Lomnice ?
Dneska to jako bylo fakt drsný ...po včerejších mrtvolkách jsem znatelně cítila spodní záda a hamy, ale zvládla jsem to ...70 kg na benč v rukach ztěžklo oproti předsoutěžní formě, ale párkrát si ji ošahám a bude to zase tam...Dřepy byly zkouška vůle , ale díky tomu, že právě probíhá MS equip, tak jsem se celou dobu hecovala: "chceš být taky jednou tak dobrá? Tak makej!" ...tak jsem do toho dala vše, že jsem pak málem ani po svých domů neodešla, jak jsem byla vyřízená ...
Na videjku poslední sérka s 95 kg, hloubka už je mělčí, než normálně...
tenhle týden to nebude o moc lepší - jedeme na dovču do Tater, doufám, že tam někde objevím něco, v čem se bude dát aspoň trošku odcvičit...Někdo nějakej tip na posilku v okolí Tatranské Lomnice ?
tak zase něco pěkného nafoť... ne z fitka, tam můžeš točit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru