|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 09, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
To koleno mě mrzí. Doufám, že budeš v pohodě.
Jinak Ibalgin beru jen v případě největší nutnosti, je to strašný svinstvo na žaludek, stačí abych si ho vzal dvakrát po sobě a už mě pálí žáha jako prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 09, 2016 11:43 am Předmět: |
|
|
Čo más s tým kolenom?
Ja mávam problém, keď sa mení počasie alebo po ťažkých drepoch, že ma bolí koleno aj na dotyk niekedy aj pár dní, v poslednom čase mi pomáha masť Aflamil (bez receptu). Je to na preťažené, zapálené a reumatické stavy. Pekne to utlmí a kým si zas nenaložím na drepy poriadny ranec, o kolene ani neviem. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 09, 2016 1:14 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Čo más s tým kolenom?
Ja mávam problém, keď sa mení počasie alebo po ťažkých drepoch, že ma bolí koleno aj na dotyk niekedy aj pár dní, v poslednom čase mi pomáha masť Aflamil (bez receptu). Je to na preťažené, zapálené a reumatické stavy. Pekne to utlmí a kým si zas nenaložím na drepy poriadny ranec, o kolene ani neviem. |
asi to, co píšeš, ale už je to dýl než týden, nedokáže se to zregenerovat, spíše naopak, už dvě noci jsem musel řešit práškem, takže jsem prošel online zdroje a usoudil, že dřepování a tahy 3x týdně + hodinové procházky na čerstvém vzduchu musím vyřadit a nechat to koleno doléčit, ať si nezadělávám. přitom když se to rozhýbe, tak no problemo a klidně bych i dnes odjel čelňáky a tahy, ale nechci čekat, "až se ucho utrhne". taky to nevypadá na nic vážného, tak snad 2-4 týdny a bude to zase ready.
příležitost zlepšit se v benči a tlaku, vybudovat mohutné bicepsy, tricepsy a latissimy proto jsem dnes trénoval good mornings a rumuny
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st listopad 09, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
ale nechci čekat, "až se ucho utrhne" - asi tak nejak, treningy mas uz prakticky profesionalne len pozor na to ze profi maju trochu ine rege procedury..daky tyzden volna to spravi _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 10:23 am Předmět: |
|
|
11. listopadu 2016, pátek , sv. Martin
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, dietíme
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 10 minut
Shyby, širší nadhmat:
5x BW
3x BW, striktně, pod bradu
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
5x BW, pětky už jsou moc, aby to bylo striktně až do pátého
5x BW
5x BW
pětky byly moc, trojky málo, příště zkusím čtyři. Magumi mezitím poctivě dřepoval :)
Military press:
3x 60 kg
5x 70 kg, 1. pracovní, opasek
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg
5x 70 kg, 5. pracovní
lehké to nebylo, ale beznadějné taky ne.
Mrtvý tah:
5x 60 kg, sumo, nadhmat
2x 100 kg, sumo, nadhmat, nejdeto, nohy jsou namožené
1x 140 kg, sumo, nadhmat, potvrzeno, sumo nepůjde
3x 140 kg, klasika, nadhmat, ani klasika, pravý kvadriceps a úpony ke kolenu je pořád kaput
chtěl jsem zkusit, čekal jsem, že by mohlo jít, ale ještě to nejde.
Kliky na bradlech:
12x BW
12x BW
12x BW
*** MACHINES ***
Zádostroj dolní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 91 kg
7x 119 kg
7x 112 kg
Zádostroj horní:
10x 80 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Motýlek: (jiný)
10x 70 kg
10x 60 kg
10x 60 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg
Ramenostroj:
8x 70 kg
6x 70 kg
4x 70 kg
Čas ve fitku: 2:10
Váhovka: 96.6 kg
lehčí trénink, více jsme povídali, zítra teda do Podivína nepojedu, i když jsem se těšil, že poznám místní borce :) Magumi i Pajas mi dali kopačky ;) a krom toho je to trochu z ruky a na soupisce jsem viděl stopadesát borců z toho padesát má samostatnou kategorii :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 12:48 pm Předmět: |
|
|
škoda, chtěl jsem takové borce jako vy poznat :) _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | škoda, chtěl jsem takové borce jako vy poznat :) |
Mikulášske pražské "zvedání"? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 1:17 pm Předmět: |
|
|
Velka skoda som sa tesil ze Vas tam uvidim.
Inac kto tam vsetko ide: Zatial viem ze Ripper, ja, Danka_angel, TomK, Dave aj ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | Velka skoda som sa tesil ze Vas tam uvidim.
Inac kto tam vsetko ide: Zatial viem ze Ripper, ja, Danka_angel, TomK, Dave aj ty? |
jj, taky jsem se těšil, že uvidím Rippera a Tebe v akci... navíc Danku, kterou jsem objevil na soupisce a taky Toma K. a Dejva.... ale kamarádi mi to zazdili, sám těch dvěstěpadesát kiláků nepojedu a kdybych vyvezl rodinku do parku v Lednici, tak by mi tam přes den umrzli
| decarabas napsal: | | Mikulášske pražské "zvedání"? |
tak to každopádně i kdybych tam měl dokulhat už máš termín? (počkám, až to anoncuješ u sebe v logu nebo přes PM)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
No to bola otázka na Dejva  O tebe som automaticky predpokladal...
No a vyzerá to tak, že 4.12. vyrazím nočákom do Prahy, teda budem tam od pondelka 5.12. ráno. Celý deň budem jesť a poflakovať sa a zbierať sily. Potom, ak to nespôsobí nejakú kolíziu s vašimi rodinnými plánmi, tak 6.12. (utorok) poobede by som s vami odcvičil, potom prípadne niečo sežral a potom sa pružne pobral na nočák domov. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá listopad 11, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
Ano, v Podivíně budu :) přijdu vás všechny pozdravit...
carabasi, to mikulášské zvedání nevim nevim, moc se mi samotnýmu do Prahy až z dalekýho skoroBrna nechce :D _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
MČR Podivín
začínám sledovat a hned první kategorie...
ta DOSTÁLOVÁ Martina (1983) je co za přírodní úkaz??? váhovka -82.5 kg, RAW a prvním pokusem 205 kg
EDIT: a druhým pokusem 220  eh... co na to říct.
jinak Danka pěkně, lejdy-stylem, druhý pokus 105 kg
EDIT: a protože přenos se sekal, tak z výsledků vidím, že 3. pokusem platných 110 kg
EDIT 16:55:
8. skupina má hotovo
maciak - vypadá to, že si přivezl výbornou formu, když posunul základ na 265 kg, druhým pokusem 275 kg a až třetí byl nad jeho síly. parádní výkon a suprově se zdravil s rozhodčíma
ripperr - opatrný rozjezd na 285 kg, druhým pokusem 295 kg a třetí - PLATNÝ - 307.5 kg  tohle číslo jsem tuším v jeho tréninkovém logu ještě neviděl, takže taky velká gratulace
přenos se seká - naštěstí to neskáče, pouze se to zpožďuje, takže jsem viděl všechny pokusy, na které jsem si počkal, ale kvalita pouze 360p, na místě to muselo být mnohem lepší
ještě jdu mrknout na 9. skupinu, kde má závěr startovního pole nahlášené dost brutální základy 300+
Naposledy upravil vlk# dne so listopad 12, 2016 5:03 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 10:40 am Předmět: |
|
|
Letos v cervnu ve Volyni zatahla RAW 230kg, taky mi to hlava nebere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|