|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lordofbuch
|
Zaslal: so listopad 12, 2016 3:37 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Dave1913 napsal: | | kulíšek napsal: | | U silových sportů je důležité dostat vodu jen z podkoží a ne ze svalů. |
Můžeš prosím jen zlehka nastínit jakým způsobem? Budu moc vděčný. |
Řeší se sůl, sodík, draslík a samozřejmě voda samotná :)
Mě na 2 kilča vždycky stačilo ten den předem nepít, a jíst jen nutné makroživiny :)
Pomáhá hodně vitaminu C, to je diuretické a pak bilé víno, to mě baví |
tak ono taky zalezi, jesti tu puvodni vahu ze ktere stahujes beres nejakou standardizovanou ranni, nebo prumer odpolednich z nekolika dni. protoze z odpoledni vahy das dve kila dolu do rana i kdyz vubec nic nedelas, jen si rano dojdes na zachod:D
tim bych k tvemu seznamu pridal jeste jeden obvious tip a to nevazit se s plnymi strevy:D
ty pajo mas tech 65 rano nebo kdykoliv behem dne?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: so listopad 12, 2016 9:36 pm Předmět: |
|
|
| lordofbuch napsal: |
tak ono taky zalezi, jesti tu puvodni vahu ze ktere stahujes beres nejakou standardizovanou ranni, nebo prumer odpolednich z nekolika dni. protoze z odpoledni vahy das dve kila dolu do rana i kdyz vubec nic nedelas, jen si rano dojdes na zachod:D
tim bych k tvemu seznamu pridal jeste jeden obvious tip a to nevazit se s plnymi strevy:D
ty pajo mas tech 65 rano nebo kdykoliv behem dne?:) |
Vždycky je to ta nejnižší, tedy ranní. Odpolední váhu nemá smysl řešit, to se napiješ a všechno je jinak... Vždycky se vážím po ránu, na lačno... Až když se ta váha dělá, tak to má smysl průběžně, jinak je to nesmysl :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: po listopad 14, 2016 10:24 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | lordofbuch napsal: |
ty pajo mas tech 65 rano nebo kdykoliv behem dne?:) |
Vždycky je to ta nejnižší, tedy ranní. Odpolední váhu nemá smysl řešit, to se napiješ a všechno je jinak... Vždycky se vážím po ránu, na lačno... Až když se ta váha dělá, tak to má smysl průběžně, jinak je to nesmysl :) |
Takze jeste dve kila dolu z ranni vahy a pak hura zvedat?:) tak to kloboucek!!
Ale tech 5kg uz si teda fakt nedokazu predstavit:)
Kdy nejblize te vlastne nejaka akce ceka?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
| lordofbuch napsal: | Takze jeste dve kila dolu z ranni vahy a pak hura zvedat?:) tak to kloboucek!!
Ale tech 5kg uz si teda fakt nedokazu predstavit:)
Kdy nejblize te vlastne nejaka akce ceka?:) |
Hele to je fakt nic, 2 kilča... a 5 před zápasem taky... to jsou jiné experti, jak už jsem psala, co sundavají úplné randály.....
A akce... vím, ale povídat nebudu... Máme s trenérem deal, že to nebudeme zatím nikde řešit :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 2:33 pm Předmět: |
|
|
Jináč minulý týden...
Hoodně sparringů, začíná přitvrzovat. Mám krásné moňo :) Jinak ale good, gymnastika mě baví a dost se to lepší.
Ještě mi chybí neděle - gymnastika a dřepy klasicky do 120x2, jen se udržuju....
TH po ránu 65 :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 2:46 pm Předmět: |
|
|
Uff, ty jsi vážně k neutahání. Když si vezmu, že k tomu všemu ještě musíš lítat kolem dvou Arén a všechno organizovat a řídit... Já vím, že tě to baví, ale i tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: po listopad 14, 2016 4:57 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Jináč minulý týden...
Hoodně sparringů, začíná přitvrzovat. Mám krásné moňo :) Jinak ale good, gymnastika mě baví a dost se to lepší.
Ještě mi chybí neděle - gymnastika a dřepy klasicky do 120x2, jen se udržuju....
TH po ránu 65 :)
|
to pondělí vypadá jako fakt chuťovka:D to někteří nestihnou ani za týden:D fakt hustý:)
jo, s plánama chápu, strategie:D ale už jsme napnutý;)
jo a monokl? to by se taky mělo dokumentovat a přikládat do tréninkovýho deníku ne?:D
psychický trénink je obyč psychologie sportu nebo rozvíjení speciální superschopnosti jak oddělat soupeře aniž se ho dotneš?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po listopad 14, 2016 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Uff, ty jsi vážně k neutahání. Když si vezmu, že k tomu všemu ještě musíš lítat kolem dvou Arén a všechno organizovat a řídit... Já vím, že tě to baví, ale i tak. |
No, taky jsem tu od rána do večera skoro každý den a když nejsem tu, pracuju doma :D
To mi neva, štve mě to dojíždění, resp řidiči v Praze a okolí....
| lordofbuch napsal: | to pondělí vypadá jako fakt chuťovka:D to někteří nestihnou ani za týden:D fakt hustý:)
jo a monokl? to by se taky mělo dokumentovat a přikládat do tréninkovýho deníku ne?:D
psychický trénink je obyč psychologie sportu nebo rozvíjení speciální superschopnosti jak oddělat soupeře aniž se ho dotneš?:D |
Pondělí bývá dlouhé, no :D Ale mě to ba a moc. Jen pak ta cesta dom a ráno hned zase zpět. To je na pytel, no...
Fotky a více info posílám na FB, i když monokl jsem nefotila, na obrázku je houby vidět... takže stav po týdnu, právě teď
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: st listopad 16, 2016 6:55 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Magumi napsal: | | Uff, ty jsi vážně k neutahání. Když si vezmu, že k tomu všemu ještě musíš lítat kolem dvou Arén a všechno organizovat a řídit... Já vím, že tě to baví, ale i tak. |
No, taky jsem tu od rána do večera skoro každý den a když nejsem tu, pracuju doma :D
To mi neva, štve mě to dojíždění, resp řidiči v Praze a okolí....
| lordofbuch napsal: | to pondělí vypadá jako fakt chuťovka:D to někteří nestihnou ani za týden:D fakt hustý:)
psychický trénink je obyč psychologie sportu nebo rozvíjení speciální superschopnosti jak oddělat soupeře aniž se ho dotneš?:D |
Pondělí bývá dlouhé, no :D Ale mě to ba a moc. Jen pak ta cesta dom a ráno hned zase zpět. To je na pytel, no...
Fotky a více info posílám na FB, i když monokl jsem nefotila, na obrázku je houby vidět... takže stav po týdnu, právě teď
|
hustackej!:D druhej treti den musel bejt libovej:D
hele mas nejakej tip na dobrou hrejivku? co jako fakt hreje?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st listopad 16, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
| lordofbuch napsal: | | hustackej!:D druhej treti den musel bejt libovej:D |
Dneska uz nebylo po monoklu ani pamatky, nebo jsem si nevsimnul :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: so listopad 19, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
tak hrejivku neporadis, ok:D nevadi:D
hele a kdyz te trenuje vic lidi, nemuze se stat, ze se na necem neshodnou?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po listopad 21, 2016 10:15 pm Předmět: |
|
|
| lordofbuch napsal: | tak hrejivku neporadis, ok:D nevadi:D
hele a kdyz te trenuje vic lidi, nemuze se stat, ze se na necem neshodnou? |
Hřejivku používám tu thajskou, klasickou :D
Ne, každý můj trenér je zaměřený trochu na něco jiného a pokud se v něčem překrývají, tak to spolu komunikují :) Stejně je to o tom - ukusíš a funguje, zkusíš, nefunguje, zkoušíš to jinak...
Stále nemám trenéra na wrestling : (
Jinak minulý týden klasický, jen čtvrtek jsem ležela marod... pátek sparringy, vyběhání a v sobotu turnaj v grapplingu. Vyhrála jsem kategorii "muži do 61kg" (ženská kategorie prostě nebyla, tak jsme šly normálně s chlapama :))
Deset lidí ve váze, tři zápasy, tři výhry - první obrácený armbar po 30s, druhý RNC po dvou minutách a třetí na body s holčiou, co má modrý pásek v BJJ a letos medaile z ME. Nasadila jsem jedinou utočnou bodovanou techniku celého zápasu - north-south choke, který jsem sice nedotahnula, ale byl tam a díky za něj :) Celkem radost :)
Lehce pomuchlaný ksicht :D
Aktuální forma :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út listopad 22, 2016 8:10 am Předmět: |
|
|
Velká gratulace  ...chudáci chlapi, to musí být hroznej pocit, když je přepere stejně těžká ženská  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 8:59 am Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | Velká gratulace ...chudáci chlapi, to musí být hroznej pocit, když je přepere stejně těžká ženská ... |
Počítám, že by Kulíšek přeprala i větší kluky, než je sama. :)
Mám radost, že ti to tak jde, jen je mi trochu líto, že jsi pořád tak domlácená. Nebylo by jednodušší pořídit si tazer? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|