Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2016 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc pěkné... to jsi musel být pořádně vyhecovaný a naspeedovaný, už se těším, až se nám v té top-formě předvedeš v Praze, to budou výkony!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda Carabasi, hodně dobrej výkon.
Máš formu jak řemen!
Magumi

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky gratuluju, úplně mě na Mikuláše zesměšníš. Ale to neva, mám z tebe radost.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vďaka, teraz to chvíľku šlo, ale už dochádza para, tak už sa blížia dvojkové série. Ale to len na drepoch - na tie som sa zameral, lebo v období leta mi ukrutne padli, až ma to mrzelo.
Bench sa mi trochu rozsypal ako som prerábal techniku, ale neľutujem, hlavne je robiť to správne a poznatky TomaK. a Maciaka mi hooodne pomohli.
Mŕtvola tiež bola chvíľku chaotická, ale silovo som tam šiel hore minimálne o tých 5 kíl, čo je pre mňa obrovský progres a dúfam, že sa to ešte posunie.

Otázne ovšem je, čo z toho mi ostane do Prahy, je to ešte pár týždnov a to sa ešte môže stať čokoľvek.

A teda kto by mohol dôjsť dať malú powerlifterskú zábavu toho 06.12.2016? Ak sa neplánuje žiadna zmena, asi to bude opäť v Eagli, nie? Pomestili sme sa tam, náradie dobré, atmosféra vyhovujúca. Neviem ako Diamond, či chce zacvičiť, alebo dať pivko, to ešte zistím. Čo borci z Areny, Moocha, Olejnas? Prípadne Ryvaru svojho času chcel prísť

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
visual

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud dovoli domaci kalendar, s chuti bych taky dorazil.

Co se tyka tucneho hatera..... nezbyva nez ho zaradit do kategorie "obdivne sleduji"...
Olejnas

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neznam Eagle ale podle videi se tam moc lidi nenacpe, navic tam byva docela rusno i v hodinach, kdy jinde ne. Nechcete to spis udelat v Arene v Jinonicich? Je to primo na metru, takze super dostupne pro kohokoliv, okolo 9:00am je tam liduprazdno (rozumej jen ja a mile pani na recepci) a minimalne to tam tak vypada jeste dalsi 4-5hodin. Je tam relativne hodne mist, kde drepovat, nove osy a dostatek kotoucu, plus kdyz clovek prihmouri oci nad platformou, ktera prochazi obdobim testovani a neni ani zdaleka idealni, tak se tam da i moc pekne tahat. A verim, ze kdybyste zalobovali u sixpack Pandice, ze by byla schopna vymyslet nejake zajimavejsi podminky ohledne vstupu. Proste jen navrh. Jinak bych se samozrejme rad pridal, uz jen kvuli skupinove fotce s vami do meho alba vzpominek, ale v Eaglu se vam nechci motat pod nohy...

spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.12. bych mohl dorazit. Někdy odpoledne?

Jinak EAGLE je podle mě úplně v pohodě - 4 stojany IPF (dřep + bench), 2xmonoift, 2x podium na tahy, spousta místa, v úterý tam moc lidí nebude, lifterský seance většinou probíhaj PO, STŘ, PÁ.
Magumi

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
6.12. bych mohl dorazit. Někdy odpoledne?

Jinak EAGLE je podle mě úplně v pohodě - 4 stojany IPF (dřep + bench), 2xmonoift, 2x podium na tahy, spousta místa, v úterý tam moc lidí nebude, lifterský seance většinou probíhaj PO, STŘ, PÁ.

Taky mám pocit, že místa tam je víc než v Aréně, plus maj specializované lifterské nádobíčko a Eleico osy. Už jsem si předběžně domluvil volno v práci, takže můžu kdykoliv.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý odpo si beru dovču, tuším, že Carabas má v plánu i nějaké strongmany, což v Eaglu je.
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do Eaglu sa pomestíme v pohode. Stojanov a kotúčov je tam milión a hlavne je tam gauč, čo ocení každý po dobrej sérii drepov
A možno tam stretneme Zlatu alebo Grznára alebo Šubrta!

Čo sa strongmanov týka, môžeme skúsiť, rád by som tú posranú kládu dvihol nad hlavu. Ale záleží na počasí

decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cecky a chrbty a bicáky

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x135kg
1x1x140kg
1x1x145kg
1x1x147,5kg PR!
4x6x100kg

Incline tlaky v MP:
4x6x100kg
1x12x60kg

Tlaky vsede strojček:
4x8x60kg pomaalééé

Peck deck:
4x12x50kg

Príťahy v stroji s oporou:
4x12x102kg

Bicák s EZ:
4x12x30kg

Hodnotenie tréningu:

Tak som si povedal, že by naozaj bola škoda ukončiť tlakovací cyklus bez vyskúšania osobáku. No a teda tak ako keby nejako... Teda takto. Judáš Nabuko sa dnes hral na Klokova, Vadik ostal dlhšie v práci, Erik je na Sri Lanke, Soraya je chorá ako pes, Oto prišiel neskôr, nebolo nikoho, kto by mi podal činku z nového stojana. Tak som musel od 135ky požiadať Bacuľatého chlapca. On sa z toho našťastie aj tešil, že mi môže pomôcť, lebo som jeho idol, vzor a boh Šiel som v pohodičke, až som došiel po 145ku a tá vyletela hore ako prd. Tak som vstal z lavice, usmial som sa a hovorím, že mi nemá šahať na činku a ťahať, iba keby začala klesať. A on hneď, že sa jej absolútne nedotkol, že bol sám prekvapený ako ľahko šla hore, keď som ho predtým upozornil, že toto už bude ťažké Tak som sa potešil a šiel som hneď skúsiť maxko To už nešlo ani zďaleka tak ľahko, ale chlapec prisahal na Sebedestruktorov život, že na činku ani nešáhol, takže mu verím a zlepšil som si bench o smutného 2,5 kila Mooooožno by som nejak hore vypučil aj 150 kilo, ale nechám si to na neskôr
Takže oslava párty heja heja, všetci ruka hore
Potom už sa nič také nedialo, ako vidieť na zápise, už som bol v eufórii a len som si pumpoval cicíky, aby dobre vyzerali v elastickom triku, až vyrazím na disko baliť rozvedené ženy stredného veku, alebo naopak nevyzreté 16ky, ktoré ohúrim svojou jazdenou Fabiou a hypotékou zaťaženým bytom.

Žulová legína bola dnes... žulová. Neviem, čo to mala za legíny na sebe, ale bol to fakt brutál, tá prdel sa nezatrasie ani keby som na nej klepal rezne. Aaaah jo Laškovne sa tam chichúňala pri Rišovi, má to dobre zariadené, lapaj jeden Ale to je fuk, ja mám osobák, viac mi dnes netreba

seeya

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2016 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda to kukam ako dokazes bench neustale zlepsovat napriek bonusu -20 za tie dlhe paprce :D
Asi robis v treningu vazne nieco velmi dobre
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2016 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky koukám, jak dokážeš končit na dvojkách se 135 a vyrazit z toho 147.5 možná 150 kilo... na 1RM fakt dokážeš vyvinout u čehokoliv mimořádnou sílu a to se hodí... zvláště na soutěžích
decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya: Alebo možno naopak blbo a mohol by som byť aj lepší Faktom ostáva, že tie moje hnáty nie sú proporčne veľmi výhodné pre čokoľvek tlakové.

vlk: Veru, škoda, že na súťaže nemám výkony ani gule

Dave1913

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
vlk: Veru, škoda, že na súťaže nemám výkony ani gule

Řekl bych spíš že jen gule :) výkony máš super

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: