1.) Low box runner 1 min
2.) Výpad vpred a vzad s vrecom (10 kg) 1 min
3.) Plank "U bridge" 1 min
4.) Plié drep 10 kg 1 min
5.) Press - ketlebell 4 kg 1 min
6.) Hip thrust 1 min
---- každý cvik 1 min ---- pauza 15 sek ----- 3 série
+
Modifikovaný METCON- widow maker: (OT/ 20 kg)
10 x press
10 x čelný drep
10 x rumunský DL
10 x príťahy v predklone
10 x výpad vpred (tyč vzadu)
10 x výpad vzad (tyč vpredu)
----- pauza 1 min medzi sériami --- 3 série
+ 10 min strečing
Kruhový tréning s klientkami (TnD, 9:00)
1.) Low box moutain climber 1 min
2.) Výpad vpred a vzad s vrecom (10 kg) 1 min
3.) Plank "U bridge" 1 min
4.) Plié drep 10 kg 1 min
5.) Press - ketlebell 4 kg 1 min
6.) Hip thrust 1 min
---- každý cvik 1 min ---- pauza 15 sek ----- 3 série
+
Modifikovaný METCON- widow maker: (OT/ 20 kg)
10 x press
10 x čelný drep
10 x rumunský DL
10 x príťahy v predklone
10 x výpad vpred (tyč vzadu)
10 x výpad vzad (tyč vpredu)
----- pauza 1 min medzi sériami --- 2 série
+ Brucho :
3 cviky /4 kg 1R / 20 opakovaní /2 série
Aspoňže my, ženy sme súťažili hneď ako prvé. Musím povedať, že konkurencia teda bola. Pôvodne som si myslela, že budem v kategórii do 60 kg, ale ráno som zistila, že 3 kg už dole nedám, takže som súťažila s váhou 63,4 kg (vážila som sa oblečená...).
1. pokus 100 kg - lehkýýý
2. pokus 105 kg (to som neskúšala, keďže týždeň pred súťažou som išla 102 a potom 107, čo skončilo fail-om, tak som vôbec netušila, či to dám)- prekvapivo to bolo ľahké
3. pokus 110 kg - wheeey
Ak by sa dal ísť aj 4. pokus, tak idem do toho so 115 kg, tak sa dobre ťahalo.
Celá naša parta si dala osobáky. Maciak, Ripper, aj Romo s Tomášom (nie sú na fóre). Takže atmosféra aj nálada TOP!
A samozrejme ma veľmi teší, že som mala možnosť sa stretnúť osobne s Tom-om K. a Dave-om .
Pevne verím, že nie naposledy. Akurát ma mrzí, že nebolo viac času a príležitosti pokecať. Tak snáď nabudúce...
Som rada, že som sa zúčastnila (aj keď po sobote, keď som failovala na 107 kg som to chcela vzdať). Je to super skúsenosť a viem, kde sú moje rezervy.
Naposledy upravil Danka_angel dne čt listopad 17, 2016 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Doháňam zameškané, aj školské a pracovné povinnosti a cítim, že to na mňa nejako dolieha- asi aj ten posúťažný stres... Unavená, bez energie, so začínajúcou chorobou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru