Já si to borci zkusím a udělám si na to názor, nikdo přeci neříká, že u toho zůstanu. :)
Jinak s přitelkyní to dopadlo dobře, jsem ji poručil aby sladkosti schovala a tím pádem je problém z půlky vyřešen. No semnou je to jak s malým děckem. :D
Jinak dnes padlo pár sprintů venku v mlze, připadal jsem si strašně drsnej.. Jinak stravu si hlídám čím dál víc, žadný striktní režim, začínám omezením těch sladkostí, zbytek nechávám tak jak je a po týdnu zkusím omezit zase další kategorii a to nejspíš smažené věci, doufám že se touhle cestou dostanu k celkovému clean eatingu. :)
Jinak stravu si hlídám čím dál víc, žadný striktní režim, začínám omezením těch sladkostí, zbytek nechávám tak jak je a po týdnu zkusím omezit zase další kategorii a to nejspíš smažené věci, doufám že se touhle cestou dostanu k celkovému clean eatingu. :)
tohle funguje, není to sice rychlé, ale vyhneš se jojo efektu, takže nakonec účinné.
pokud je omezování postupné, tělo se adaptuje.
i když ten týden je na adaptaci možná až moc rychlý :)
nekonzumuješ automaticky, ale pokaždé zvážíš, jestli si to vychutnáš nebo jenom doplňuješ kalorie a šlo by to i líp.
nakonec se prohřešky stanou "sváteční" záležitostí a s tím už se dá dobře žít ;)
Je pravdou že bych do svého stravování měl zařadit i logické důvody, bohužel jsem to opravdu zkoušel a chuťovým bunkam je to jaksi ukradený, jak jsem psal dříve, já potřebuju vytrénovat svoji disciplínu po malých krůčcích, zatím jsem opravdu psychicky slabší.
9 dní zamnou, váha -1kg tedy 87 pupek stále 101 cm, ruka stejná..
Dnešní trenink ( planuji to jet každý den, za cílem pravidelného výdeje, nárustu síly a minimalizace kortizolu)
Váha 87kg 176 cm
Dřep 3x5 90kg
Shyby 3x5 +10kg
Bradla 3x5 +10kg
Kliky 3x5 + 25kg v batohu
Ještě dodám, že vše v plné rozsahu včetně shybů a dřepů až dolů do ostrého uhlu. Kliky až hrudí na zem a pak až nahoru, nejvíc mi dávají zabrat bradla, protože ten ostrej uhel v dolní pozici je opravdu hard.
Každopadně trenink jsem odjel bezbolestně, s nízkou intenzitou s 4-5 min přestávkami. Zítra zase to stejný, váhy plánuji samozřejmě přidávat, můj sen je se dostat u Shybů a Bradel na 40kg kotouče... tak uvidíme..
Strašná motivace od Adama, 100kg 10x na bradla v takovém věku je opravdu síla. :)
Díky za snahu o pomoc, ale diskutoval jsem o tom i s Adamem a komunitou, cesta jak se dostat na vysoké váhy vede v konceptu cvičit 30 x měsíčně, neničit to tělo ale učit.. vychladnutí necítím, naopak nárust síly..
Pro mě je Adam velká inspirace, přecijen tam má výkony jako 150kg zavěšených na Kliky na bradlech nebo 50kg na shyby.. myslím, že ví o čem mluví, tím pádem nemám důvod zatím nic měnit, uvidíme kde síla bude za týden, měsíc... kdyžtak sleduj, budu sem každý den přiávat report z treninku. :) Zatím díky
Ale ty jsi nechtěl sílu ale pupek dolu
40 na kliky jde
Na shyby vážně solidní
Ale dávají to i 75kg starsi pani
Rypnu si, a nemusíš se,kdyz cekask dlouho Na Dalšíia serii?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Vsak to nepopiram, ten koncept skutecne existuje a jmenuje se EasyStrength a neprisel s tim Adam, ale panove Pavel Tsatsouline a Dan John, coz jsou lide, kteri sice nejsou nasypany jako Adam, dokonce nepredvadeji dechberouci cirkusova cisla, ale maji preci jen o nejakou tu dekadu vice zkusenosti, co se tyce koucovani a rozvoje sily.
Pokud te tedy skutecne zajima koncept, jak pri nizkem poctu opakovani zesilit ze 6 tydnu s minimalistickym treninkem, rozhodne se vydej timhle smerem. Pokud neumis anglicky, tak nastrel najdes treba u Radara na http://www.zeleznakoule.cz/silnym-snadno-za-40-dni/ (admin snad promine ze odkazuji jinam), pripadne je tady na foru Moocha, ktery tenhle program pise lidem, co trenuje a za sebe muzu rict, ze jsem sel 40 kilo nahoru na trojboji. Klidne ti tu muzu pro predstavu nahodit Excel jak ty treninky vypadaly.
Nicmene trvam na tom co jsem psal prvne a to, ze pokud nemas v treninku mrtve tahy, nemuzes tvrdit, ze ti jde o maximalni hormonalni odezvu, protoze nejakym cirkusem na hrazde, nebo klikama s batohem nevyvolas nic, o cem tu pises.
PS: Predchozi prispevek sem upravil aby nevyznel tak utocne.
Ale ty jsi nechtěl sílu ale pupek dolu
40 na kliky jde
Na shyby vážně solidní
Ale dávají to i 75kg starsi pani
Rypnu si, a nemusíš se,kdyz cekask dlouho Na Dalšíia serii?
Mluvíš teď o mě nebo o Adamovi ? Protože ani jeden necvičíme s takovou váhou, takže jsem trošku zmatenej.
Jinak mezi seriemi se nenudím, promazávám klouby, kecám s kamošem, dřepím a občas si dam lehčí švihadlo..
O tobě
Z vlastní zkušenosti vím, jaká je to váha
Viz moje tréningy kde mám shyby s 30 kilama každou třetí minutu po pěti v osmi sériícmezitim dřepy a benche abych nějak využil ten čas
Promiň, ale mít deset sérii za hodinu????
Možná dobrý má sílu, ale ne na hubnutí
Když to pojedu 7x týdně tak se snad ten výdej neztratí, když dám nějakej intenzivní trenink 3x týdně tak to energeticky vyjde asi stejně, jen s tím rozdílem že tvrdý treninky s kratkyma pauzama nejsem schopnej cvičit tak často.
Pomluvy
Intenzivní o 10 serich je 30 pro třikrát týdně
Ten tvůj je 35, teoreticky by mohlo
Pokud to budeš dělat poctivs tím rozdílem, že třikrát týdně hodina jsou tři hodiny
Sedmkrat týdne hodina je sedm
Ty jsi mluvil dokonce o dvou...
Ranní trenink 3. den in row
Váha 87kg 176 cm
Dřep 3x5 90kg
Shyby 3x5 +12.5kg
Bradla 3x5 +15kg
Kliky 3x5 + 25kg v batohu
Ty kliky musím ještě nějak pořešit, potřeboval bych na záda opravdu tak 2x více, ta tlaková síla je u mě vcelku solidní už od dětství.
Jinak v noci mě chytla šilená bolest hlavy, jedna z přičin podle mě byla nedostatek sacharidů, protože jsem kromě brambor jako přilohy do sebe toho moc nedostal.
Musím na tom trochu zapracovat než se tělo přizpůsobí tomu, že nedostává denně 2x sladké jak tomu bylo v minulosti.
Dnes jsem byl skoro celý den s otcem, práce v garáži, vrtalo se do betonu, přibíjelo, ručně jsem utahoval masivní šrouby a celkově jsem po pár hodinách byl dost unavenej.
Trenink pak stal za hovno
Shyby nadhmatem 3x5 + 15kg
Bradla 3x5 +15kg
Strava ušla, ale byl jsem pak ještě u máti, udělala jablečnej štrudl a dva kousky do mě natlačila.
Dost mě zlobí koleno a to jsem si chtěl dát shyby, jakoby od rána jsem v něm cítil napětí a poté co jsem ho prokřupl vše fungovalo jak má, během dne se to vrátilo a prokřupnout se mi to nepovedlo.
Asi brzy navštívím ortopeda, otázkou je zda cvičit do té doby dřepy či ne ? Co myslíte když nepocituji v kolenu bolest ?
Shyby 3x5 +15kg
Dřep 3x5 90kg
Kliky na bradlech 3x5 +17.5 kg
2000 kcal z toho 200g bilkovin.. zítra zase dám víc..
Cvičit tohle každej den, když člověk není trénovaný ( ano cvičím 4 roky, ale pauzy mezi obdobím kdy cvičím a necvičim byli opravdu dlouhé) je docela makačka.. už jedu několikatej den v kuse a cítím, že tělo se chová jako spalovna, něco jako když jedete 3x týdně korte s tím rozdílem, že tu nemám takové váhy, ale s vlastním tělem toho nazvedám asi dost při 87 kg.
V pátek se zvážím a přeměřím zase pupek.. zítra to stejný jen mám v plánu na každý cvik přidat 1 serii.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru