|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:03 pm Předmět: |
|
|
cviky s vlastní vahou (ve větších seriích) mnohdy nezvládají ani lidi co vypadají už fakt dobře. Já sám ted už rok nedělám shyby a když sem to zkoušel tak dám asi 4-5, přitom nevypadám uúplně random (ale ani nijak vyjímečně :D). fitko je mnohdy lepší, než se mučit na cvicích které nezvládáš, protože nedodržíš techniku a začneš se přetěžovat jen abys to zvládl. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
swal
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:15 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | cviky s vlastní vahou (ve větších seriích) mnohdy nezvládají ani lidi co vypadají už fakt dobře. Já sám ted už rok nedělám shyby a když sem to zkoušel tak dám asi 4-5, přitom nevypadám uúplně random (ale ani nijak vyjímečně :D). fitko je mnohdy lepší, než se mučit na cvicích které nezvládáš, protože nedodržíš techniku a začneš se přetěžovat jen abys to zvládl. |
toto je jaka kokotska odpoved... kazdy kto cvici nejaky ten patek by mal dat minimalne10 zhybov, okrem toho je to jeden z najlepsich cvikov, zvlast ked mas na opasku zaveseny kotuc.
ci akoze - nejdu mi zhyby tak jebem na to? co davas, len stahovanie kladky??
|
|
| nahoru |
|
 |
swal
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | 26. 11. 2016
Obligue twist - 6 5 5 (na každou stranu)
|
obliQue ked uz :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
swal
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | swal napsal: |
toto je jaka kokotska odpoved... kazdy kto cvici nejaky ten patek by mal dat minimalne10 zhybov |
Prečo? Sú na to nejaké pravidlá? |
ano, ak to nedas, si sracka :) zhyby su zaklad
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
Taky zastávám názor, že každý pokročilý cvičenec by měl zvládnout aspoň těch 8 - 10 shybů. K čemu chodit do posilovny, když nezvládám shyby, kliky a pro jistotu je ani necvičím a jedu místo toho bench, mrtvý tah a další suplující cviky na záda popřípadě prsa. Tím ovšem neříkám, že kliky suplují bench a shyby mrtvolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:32 pm Předmět: |
|
|
mate byt silni na vsetkom ako ja :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
| swal napsal: | | wondra napsal: | | cviky s vlastní vahou (ve větších seriích) mnohdy nezvládají ani lidi co vypadají už fakt dobře. Já sám ted už rok nedělám shyby a když sem to zkoušel tak dám asi 4-5, přitom nevypadám uúplně random (ale ani nijak vyjímečně :D). fitko je mnohdy lepší, než se mučit na cvicích které nezvládáš, protože nedodržíš techniku a začneš se přetěžovat jen abys to zvládl. |
toto je jaka kokotska odpoved... kazdy kto cvici nejaky ten patek by mal dat minimalne10 zhybov, okrem toho je to jeden z najlepsich cvikov, zvlast ked mas na opasku zaveseny kotuc.
ci akoze - nejdu mi zhyby tak jebem na to? co davas, len stahovanie kladky?? |
Nevičím je, protože jsem chodil na workoutové hřiště a tam mě to bavilo, ale teď ta možnost není a nemám momentálně hrazdu. Každopádně až dostavím tak za cca 2 měsíce je opět rozjedu. Ale žít se dá i bez nich a záda se dají rovněž udělat bez nich. Ze shybů sem si mimochodem vypěstoval tenisáky. Proto říkám, že někdy je fitko lepší varianta-líp se reguluje zátěž. A neříkám, že to nebylo z mojí blbosti tak tu debatu prosím nerozjížděj tímto směrem. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
Já bych se shodl na tom, že záleží na osobní preferenci
|
|
| nahoru |
|
 |
swal
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 8:59 pm Předmět: |
|
|
tu islo len o ten chory pristup - zhybov viem len par, tak sa na ne uplne vyjebem
neni to o tom byt silnejsi, dokazat to co si predtym nemohol, zlepsovat sa?
debatu z mojej strany koncim, sak nic v zlom, len prvykrat vidam na fitness fore takyto "nejde mi to, tak jebem na to" pristup. skor by som cakal "nejde mi to, co mozem robit aby som sa zlepsil?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 9:39 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem zapomněl napsat.
Stanovil jsem si své cíle ve cvičení s BW a po splnění hurá do Rambo - dílny.
Shyby na široko - 15
kliky na bradlech - 15
dřep na jedné noze - 10
Nevím, jak se navzájem vyvažují. Je klidně možné, že kliků dám 25 v okamžiku kdy budu schopen dát 15 shybů nebo s nohama těch 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
15 kliku das jiste drive nez 15 shybu.
a drepy na 1 noze jsou podle me dost o technice, ale nejsem si jistej nikdy jsem je nedelal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so listopad 26, 2016 9:47 pm Předmět: |
|
|
15 zhybov naširoko som nikdy nedal, ale 10 drepov na jednej nohe dám aj keby som sa váľal na gauči mesiac. Slabé nohy máš. Podľa mňa to je ešte ľahšie než kliky, akurát musíš udržať rovnováhu, to je asi najťažšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po listopad 28, 2016 6:24 pm Předmět: |
|
|
28. 11. 2016
Shyby s dopomocí - 6 5 5
Oblique twist - 6 5 5 (každá strana)
Dřepy - 20 20 20 (bolest kolena v posledních 5 dřepech. Pokaždé a skoro všude mě bolí koleno. A to nejsem tak starej)
dřepy ve výpadu - 10 10 10 (každá noha)
dips o židli - 10 10 10 (s plně nataženýma nohama!)
TRX triceps - 10 10 10
plank (s) - 30 30 30
Všude pauzy 1m kromě planku, tam 30s
Cítím každý procvičený sval. Triceps>nohy>záda.
Nevím, jestli je tohle pořadá "bolesti" v pořádku. Přece jenom triceps je poněkud menší sval než ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|