|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si taky vyzkoušel okna a držel to několik let. Má to svoje velký výhody, nezatracuji to, i když už tak nežiju. Postupným způsobem mi to přišlo jako lidská vymyšlenost, nikoliv lidská přirozenost. Mám za to, že i ti lovci, kteří chodili a běhali a uhnali zvěř, zobali celý den a snědli, na co přišli. Nešlo to jinak. Batohy neměli a lednice taky ne.
A píšu záměrně, že uhnali zvěř. Neandrtálci a podobní lidem podobní předchůdci nepřežili. Byli moc těžcí a moc silní. Dokázali ulovit mamuta, ale jakmile tito vyhynuli a rozšířili se stepy a sauny s menšími pohyblivějšími druhy, byli odkázáni k vymření. Nedokázali se přizpůsobit.
Proto i cvičení mi přijde mnohem vhodnější ve formě "po celý den" než "jeden uzavřený trénink". Protože je přirozené hýbat se pořád, ne jen po tom, co vstanu od TV. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 2:19 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já jsem si taky vyzkoušel okna a držel to několik let. Má to svoje velký výhody, nezatracuji to, i když už tak nežiju. Postupným způsobem mi to přišlo jako lidská vymyšlenost, nikoliv lidská přirozenost. Mám za to, že i ti lovci, kteří chodili a běhali a uhnali zvěř, zobali celý den a snědli, na co přišli. Nešlo to jinak. Batohy neměli a lednice taky ne.
A píšu záměrně, že uhnali zvěř. Neandrtálci a podobní lidem podobní předchůdci nepřežili. Byli moc těžcí a moc silní. Dokázali ulovit mamuta, ale jakmile tito vyhynuli a rozšířili se stepy a sauny s menšími pohyblivějšími druhy, byli odkázáni k vymření. Nedokázali se přizpůsobit.
Proto i cvičení mi přijde mnohem vhodnější ve formě "po celý den" než "jeden uzavřený trénink". Protože je přirozené hýbat se pořád, ne jen po tom, co vstanu od TV. |
Já jsem si celkem jistý, že zdůvodnění většiny diet jako warrior diet, paleo, IF, ... jsou ptákoviny. Pravěký člověk buď něco ulovil a nacpal si břuch a nebo dlabal kořínky, které nalezl během lovecké výpravy (pokud na ní šel a nešel si rovnou něco nasbírat). Jak vypadala taková dieta, si je lehké představit. Jídlo velice nepravidelné a v různé kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 2:24 pm Předmět: |
|
|
A pak ve 30 umřel...
_________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Trubens napsal: | | Pr!nc napsal: | Teď to bude z mé strany trochu trolling Randa, ale co řekneš na tuhle studii? :D
http://www.europeanurology.com/article/S0302-2838 (16)00377-8/abstract/ejaculation-frequency-and-risk-of-prostate-cancer-updated-results-with-an-additional-decade-of-follow-up |
Ze je ucelova. Samozrejme jej uveri 99% muzov, lebo im to hra do karat, utvrdzuje ich to v ich "neomylnosti" v tomto smere. A o to viac kondomov, antikoncepcii sa preda....a o to skor budu mat muzi zdravotne problemy z vycerpania energie... To hra predsa do karat vsetkym tym "hore"... A kludne to povazuj za konspiracnu teoriu, nech sa paci.
A nezabudaj na studie, kde sa prisahalo ako maslo, mast a nasytene tuky vseobecne skodia na srdce....a ako su margariny, sojovy a slnecnicovy olej zdraviu prospesne... Pritom je to obrovsky blud. Uz 6 rokov denne konzumujem 300-450g zivocisnych tukov (teraz len asi 270g, som na jednom jedle denne), anie raz som pocul na svonu adresu ako zdravo vyzeram. Ak klamem, nech mi zomrie rodina a nech trpim bolestami. :-)
Realita je fakt taka, ze cim castejsie muz orgazmuje, tym horsie pre jeho zdravie. Urcite vobec nikomu neodporucam orgazmovat castejsie ako 1x tyzdenne... A cim je clovek starsi, tym by sa mal cas medzi dvoma orgazmami predlzovat... Len naivny clovek si mysli, ze tekutinou ktora vytvara (nie podporuje, ale VYTVARA) zivot, je mozno plytvat. |
Tady musím s Trubens výjimečně souhlasit. Studie o prospěšnosti častých orgasmů je zmanipulovaná a účelově zfalšovaná. Stejné je to i s očerňováním živočišnýc tuků a cholesterolem. Nesouhlasím s mnoha Trubensovými názory, ale v některých věcech má pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 6:49 pm Předmět: |
|
|
| net40 napsal: | | Trubens napsal: | | Pr!nc napsal: | Teď to bude z mé strany trochu trolling Randa, ale co řekneš na tuhle studii? :D
http://www.europeanurology.com/article/S0302-2838 (16)00377-8/abstract/ejaculation-frequency-and-risk-of-prostate-cancer-updated-results-with-an-additional-decade-of-follow-up |
Ze je ucelova. Samozrejme jej uveri 99% muzov, lebo im to hra do karat, utvrdzuje ich to v ich "neomylnosti" v tomto smere. A o to viac kondomov, antikoncepcii sa preda....a o to skor budu mat muzi zdravotne problemy z vycerpania energie... To hra predsa do karat vsetkym tym "hore"... A kludne to povazuj za konspiracnu teoriu, nech sa paci.
A nezabudaj na studie, kde sa prisahalo ako maslo, mast a nasytene tuky vseobecne skodia na srdce....a ako su margariny, sojovy a slnecnicovy olej zdraviu prospesne... Pritom je to obrovsky blud. Uz 6 rokov denne konzumujem 300-450g zivocisnych tukov (teraz len asi 270g, som na jednom jedle denne), anie raz som pocul na svonu adresu ako zdravo vyzeram. Ak klamem, nech mi zomrie rodina a nech trpim bolestami. :-)
Realita je fakt taka, ze cim castejsie muz orgazmuje, tym horsie pre jeho zdravie. Urcite vobec nikomu neodporucam orgazmovat castejsie ako 1x tyzdenne... A cim je clovek starsi, tym by sa mal cas medzi dvoma orgazmami predlzovat... Len naivny clovek si mysli, ze tekutinou ktora vytvara (nie podporuje, ale VYTVARA) zivot, je mozno plytvat. |
Tady musím s Trubens výjimečně souhlasit. Studie o prospěšnosti častých orgasmů je zmanipulovaná a účelově zfalšovaná. Stejné je to i s očerňováním živočišnýc tuků a cholesterolem. Nesouhlasím s mnoha Trubensovými názory, ale v některých věcech má pravdu. |
Důkaz?
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 7:55 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
Classic : to o mäse je klamstvo. Klamstvo, ktore do sveta vypustili ti, co chcu, aby ludia prestali jest mäso = aby clovek nezabijal zvierata na potravu. Po jednom jedle dna, kde mam 330-400g mäsa, nejakych 280g tuku a asi 20g sacharidov, nie som vobec unaveny.... A stolicu mam pravidelnu, a nezapachajucu, cize nepatologicku.
A mäso vyuzijes, aj keby tvoj denny pohyb bol 100m chodza.
Naposledy upravil Trubens dne ne prosinec 04, 2016 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ja - DNES ....190cm/77kg .... Nohy mi za vrskom nezaostavaju. Mohol by som na mojom protokole nabrat este kludne 1kg, mozno 2kg, ale musel by som vuac makat.... A to sa mi nechce. Nechcem cvicit do vycerpania...ale pre zdravie :-) ... A s cinkami cvicim asi 1x mesacne. Cvicim totiz s vlastnou vahou, s TRX, gumovymi expandermi, a izometricke cvicenia.
Sorry za blbu kvalitu a uhol, fotil som sa sam a lacnym telefonom.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
classic : Mám 29,5r., z fotky takej nízkej kvality sa nedá prakticky typovať na koľko vyzerá moje telo (lebo ide o detaily, ktoré na fotke nevidno), ale o.k.
Kvalitné mäso, mäsové a kostné vývary, kefír a iné surové fermentované mliečne produkty, kvalitné živočíšne tuky (hlavne surové maslo a slanina, loj, atď, ktoré neprešli teplotou 100 stupňov celzia, ideálne surové, nie je nutné).....sú superpotraviny........
Pri vegánstve je to podobne, ako keď človek ejakuluje a vyplavuje zo seba kopu zinku, hormónov, a rôznych iných látok, ktoré obsahuje semeno a sú ťažko syntetizovateľné v tele - vyčerpáva to telo. Vegáni si dokážu v pečeni syntetizovať nejaké tie proteíny...ALE ZA AKÚ CENU ??? ... Za zrýchlené starnutie. Ja si nemusím syntetizovať nič, mám to v superpotravinách živočíšneho pôvodu. Rovnako mám množstvo zinku (tak prospešný pre prirodzený testosterón), pretože ejakulujem nie viac ako 1x mesačne, a mám potravu bohatú na zinok a v tukoch rozpustné vitamíny, minerály, a kvalitné, hlavne nasýtené tuky, ktoré sú tým najlepším palivom pre ľudské telo (na rozdiel od sacharidov), ďalej vápnik, železo, atď...
Napíšem ti, prečo si myslím, že si schudol na vegánskej strave...... Vegánska strava má nedostatok vitamínov v tukoch rozpustných...A, D (hlavne tieto dva), K2 (o tom ani nehovorím...to nájdeš len v mlieku a masle kráv, ovcí a kôz pasúcich sa na lúkach).... Vitamín E zďaleka nie je taký podstatný pre človeka....
No a keďže máš tie vitamíny v nedostatku v tvojej strave, tak tvoje telo môže spaľovať tvoje tuky z dôvodu, aby tie bielkoviny a tuky rastlinného pôvodu, ktoré konzumuješ popri sacharidoch, boli vyvážené aj živinami, ktoré v nich nie sú....Vitamín A, D, atď....... Tie vitamíny môžeš mať nahromadené v tuku. Preto ho tvoje telo mohlo spáliť pri prechode na stravu, ktorá má tak málo vitamínov v tukoch rozpustných (a mizernú kvalitu bielkovín)...... Určitú časť toho tuku teda telo spálilo, a teraz prichádza DEFICIT.......... Už si v deficite nie len čo sa týka vitamínov v tukoch rozpustných, ale aj čo sa týka správneho fungovania pečene, máš ju preťažené dodatočným syntetizovaním bielkovín, a trávením sacharidov. Najmenej pečeň v skutočnosti zaťažuje práve taká strava, akú konzumujem ja.
Ale nejde o to, aby si mi veril. Ide o to, aby si si to OVERIL. Ja nenávidím vieru, neverím ničomu. Ja skúšam a VIEM. Ja buď neverím, alebo viem.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:28 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Trubens napsal: | | Rovnako mám množstvo zinku (tak prospešný pre prirodzený testosterón), pretože ejakulujem nie viac ako 1x mesačne |
Takže když ejakuluju dvakrát denně může to vést k nedostatku zinku? Nevím jestli se smát nebo se tvářit seriózně
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | | Trubens napsal: | | Rovnako mám množstvo zinku (tak prospešný pre prirodzený testosterón), pretože ejakulujem nie viac ako 1x mesačne |
Takže když ejakuluju dvakrát denně může to vést k nedostatku zinku? Nevím jestli se smát nebo se tvářit seriózně |
Ochutnaj chlorid zinocnaty (par kvapiek) rozrobeny v 2dcl vody. Potom ochutnaj svoje semeno. To je prakticky dokaz, budes tam citit okrem ineho chut zinku, lebo je tam obsiahnuty, a v hojnom mnozstve. Ak chces o zlozeni semena vediet viac, pouzi google (napriklad). Lenze konzumaciou svojho......problem a vedlajsie ucinky castej ejakulacie nevyriesis.... Zdaleka nejde len o zinok ...ide aj o energie, ktore pocas orgazmu z teba odidu nenavratne prec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 11:24 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem našel že v průměrným ejakulátu je 1,7 gramu zinku  No ale je hloupost, aby to tělo nějak ochuzovalo, to si snad dokáže samo určit, kolik zinku kam pošle
A energii nevydáš žádnou, když máš babu
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | Tak jsem našel že v průměrným ejakulátu je 1,7 gramu zinku No ale je hloupost, aby to tělo nějak ochuzovalo, to si snad dokáže samo určit, kolik zinku kam pošle
A energii nevydáš žádnou, když máš babu |
Tu druhu vetu snad nemyslis vazne.... To akoby si povedal, ze telo si urci samo, kolko zeleza vyluci pri krvacani ... Tolko, kolko mg zeleza mas v litri krvi, o tolko pri strate 1L krvi prides. A semeno nema len tak pre nic za nic vysoky obsah zinku... Hlavna uloha semena je mimo oplodnovania taka, ze vyzivuje krv. Semeno sa totiz "destiluje"... Vytvara sa (ako kazda telesna tekutina co bunka, okrem stolice myslim) z krvi. Semeno sa ale znova pretvara na krv (ak nim neplytvas) a znova na semeno, a tak dokolecka (len neviem v akej casovej frekvencii). Ja ked som neorgazmoval pol roka, mal som jedinu nocnu poluciu. A...bolo to velmi zaujimave obdobie...ten polrok... Takmer presne 2 roky dozadu...vtedy zacalo to obdobie. Asi si ho dam znova, a tiez zacnem 1. januara... A dam 7 mesiacov. Nie len bez orgazmu, ale bez masturbacie. Tak ako vtedy tych 6 mesiacov... Kurva, strihnem si rovno rok... Zacinam 1.1.... Celkom sa tesim. Rad sa prekonavam v tom, co mi prospeje. Ja sam viem, ake vnemy som mal pocas polrocnej pauzy od masturbacie a orgazmu... No uz dost o tom, tento topic je o "IF".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|